Kediye ısınabileceği bir yer yap, ara sıra da yiyecek ver. Kuytu bir yere bir karton kutuyla eski bir paspas koyman yeterli. Kediyle savaşmaktansa barış içinde yaşamak daha iyi olur
Kediye ısınabileceği bir yer yap, ara sıra da yiyecek ver. Kuytu bir yere bir karton kutuyla eski bir paspas koyman yeterli. Kediyle savaşmaktansa barış içinde yaşamak daha iyi olur
Ben 11 sene kedi baktım benim kedim düşünün küçük tuvalette lavabo ya yapıyodu çişini falan :D hergün her an yıkanan bi yer kokudan eser yok ama adam inat sürekli oraya yapıyordu :D Helal valla böcek ilacıyla kaçmaları mucize gibi resmen şok oldum okuyunca :D dediğim gibi 11 sene kedim olunca çok iyi tanıyosun hayvanı neler yapar neler yapmaz ehehehehe Güzel bi çözüm :
Karabiber dök sağa sola, gelmezler bi daha.
SentinuS - Çağlar Nal
Suzuki Bandit 650 S
Pet shoplarda kedileri uzak tutmak icin spreyler satiliyor. kedilerden muzdarip olan kopek sahipleri kullaniyorlar bu spreyi. kopeklerine sıkıyorlar, boylece kediler 100 metreden kokuyu alip uzaklasiyorlar. 10-20 milyon falan sanirim
En sağlamı portatif yada modüler bir garaj yaptır yeterli alan varsa.3-3,5 metrekarelik.Her şeyden korunacaktır.
kedilerden ben de cok cektim.. apartmanın etrafındakikediler devamlı işiyolardı motorun ustune. Önce bagaj kısmına, sonra ön kısmına.. Bende Piaggio x9 var, koltugunun brandasını her seferinde cekmeme ragmen o brandada mutlaka kedi tuyleri kedi çişi vb pislikleri buluyodum her sabah. sonrada ıslak ıslak o brandayı katlayıp tekrar bagaja koymayı da siz dusunun.. Sevmeye douamadıgım kedilere dusman oldum, hic ummazdım. gordugum yerde kovalıyorum. ama motoru guzelce yıkıyınca ve bu zaman apartmanın böcek ilaclanmasına denk gelince bi hafta 10 gundur rahatım
bir beze biraz mazot dokup motorda biyerlere sıkıstırmanın ya da keskin kokulu bi parfumun sıkılımasının da işe yaradigini duymustum.
Benimde motoruma sürekli kediler işiyor yada çamurlu ayaklar ile iz bırakıyorlar. Henüz deneyemedim ama 53 yaşında eski motorcu bir abimden öğrendiğim kadarıyla selenin üstüne karmaşık bitki dalları koyarsanızda üstüne çıkmıyorlamış sanırım. Yani seleye böcek ilacı sıkmak yada ertesi gün oraya oturmak istemiyorum. Bi denemek lazım.
valla kediler için spreyler olduğunu duymuştum ama ne kadar etkili bilmiyorum
Kask tak!
son çareyi açıklıyorum..başta bahsettiğiden de sonuç alamazsanız..kesin çözüm "karabiber"..
Benim motorun brandası biraz gevşek, geceleri rüzgarlı oluo zaten apartmanın önü.. Sürekli ses çıkartıp onlara vuran bir branda sanırım kedilerin hoşuna gitmiyor
Birde ilginçtir ki motoru parkettiğim iki mekan var.. birinde pati izi var diğerinde yok.. sanırım alışkanlıkları ile ..
kötü kedi şerafettin bunları gaza getiriyor olabilir.. bakarsınız toplu eylemlere kalkışırlar
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="RoyalBlue"]there are 10 types of people in this world, those who understant binary and those who don't[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
4 fişek bir de Sarsılmaz bu sorunu kökünden söker
Çözmüyo abi.motocycleboyreigns adlı üyeden alıntı
Diğer mahalleden takviye geliyo...
bir arkadaşım yeride müsait oldugu için demir konstrüksiyondan motorun girecegi kadar bir baraka yaptıracak ve üzerine betopan kaplkayacak
zoommoto adlı üyeden alıntı
abicim süper çözüm zehir olarak ne önerirsin ?
Bence En İyi Çözüm Motor'u Ters Çevirip (Tekerlekler Havada) Öyle Park Etmek. Bak Birdaha Bir Kedi Oturuyormu Sele'ye Ancak Ben Böyle Başa Çıkıyorum
bi yerde okumustum.brandanın içine bir yere biraz naftalin bulunan bir kese dikiyorlarmış.naftalin kokusu da uzak tutuyormuş bilginize
herkes yazmış bende yazım motoru aldım bir iki hafta bişey yok bi gün çıkarıp biraz parlatım dedim brandayı bi açarsın bir koku bi ıslaklık fitil oldum walla biraz temizledim bidaha gelmez diye düşünürken bir iki gün sonra brandayı bi açarsın bir sürü kuş tüyü şerefsiz kedi benim brandanın içinde indirmiş mideye güvercini brandayamı acırsın güvercine mi
paşam bide şu karabiberi deneyelim bakalım inşallah işe yarar yoksa bu hayvanoğluhayvanın ölümü benim elimden olacak
abi biraz aptal bi çözüm ama bi tane köpek bağla motora
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)