Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
10. sayfa BirinciBirinci ... 8910

Kedilerden Kurtulmak!!

Motovento
    REKLAM ALANI

Kurtulmaya çalışmak mı ? kıyamaz insan

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    canekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC700x
    çiş değilde sanırım erkeklerin çişemek diye bir olayları var. benim arka çamurluğa arada yapıyorlar sonra her hafta maça gittiğim yerde 1-2 dişi kedi var, arka çamurluğa sürtünüp duruyorlar gören motora kur yapıyorlar sanacak :D

şaka bir yana ben motorun etrafına naftalin atıp yerde eziyorum toz haline geliyor, uzun bir süre pek yaklaşmıyorlar ama illa etkisi azalınca geliyorlardır yani kesin kurtuluş yok, ama öncelikle korkutarak veya eziyet ederek kurtulmayın, kedi kincidir tutarsa bırakmaz motoru her boş bulduğunda..
    oturmaları kalkmaları benim için dert değilde şu erkekler arka teker ve çamurluğa çiseyince bariz belli oluyor baya yıkamak gerekiyor çıkarmak için. yoksa çıksınlar otursunlar dert değil.

Fatih Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 600 SA
    Kedi spreyleri işe yarıyor diyor kullanan arkadaşlar..
    Aranızda kullanan var mı?
    Facebook SYM Türkiye: facebook.com/photo.php?v=10150404954988509#!/groups/255250534521200/

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı Tarkan1981 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

http://a1111.hizliresim.com/r/7/dcf6.jpg
    Bu cümlenin üstüne bu fotoğraf olmamış. Şöyle daha şirin bir kedi fotoğrafı olması lazım. Sen en psikopat bakışlı kediyi koymuşsun.

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    otursunlarda tırnaklarıyla koltuğu delik deşik yaptılar

Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu cümlenin üstüne bu fotoğraf olmamış. Şöyle daha şirin bir kedi fotoğrafı olması lazım. Sen en psikopat bakışlı kediyi koymuşsun.
    Hayvan 5. pozda psikopata bağladı suratını astı, asabileşti
    Yoksa ilk yaklaştığımda kafasını koymuş süper tatlı ve neşeli uzanıyordu sele de

anaconda84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    bunların bir kaçını sallandıracan motorda bak bir daha yapıyorlarmı şaka bir yana da kediler sevimli yaratıklardır bee
    TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU

syn022 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok sattım Cbf'yi Maxi arıyorum.
    Benim brandamı yırttı hain kediler. Koltuğa zarar vermesinler diye puf koydum üzerine yine olmadı yine olmadı. Gidip yırttılar canım brandamı. Yeni branda almak yerine motoru sattım. Kediler artık çok yalnız. Yok onlara koltuk falan. Gerçi şimdide minibüsün yedek lastiğinin içine giriyorlar. Egzoza yakın sıcak geliyor heralde. Yakında eve alıcam onları.
    ~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~

Motosikleti
    Suzuki Intruder C800
    300$ lik mustang koltugun derisine tirnaklarini gecirip gerindigi zaman onun derisini koltuga germeyi dusunmustum ilk once. Sonra Motomaxtan kedi kovucu aldim 15.90TL . 1 ay kullandim her gun tazeledim kokuyu 1 aydir kulanmiyorum artik pek ugramiyor aliskanlik mevzusu heralde
    Ride to Live

darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı Tarkan1981 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

http://a1111.hizliresim.com/r/7/dcf6.jpg
    hahaha kesinlikle katılıyorum. Eşşek sıpasının keyife bak ))))
    SYM Wolf 125 Classic

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    ben evimde kedi besliyorum ama sokak kedılerının motoruma yatmaları hoşuma gitmiyor. çünkü hem koltuktakı pati izleri su ve sabunla bıle zor çıkıyor hemde çok kötü koku oluyor(yedikleriyle alakalı). bende bu yüzden hergün motorumu garajıma koyduktan sonra seleyi battal poşetle sarıyorum. yatarsa en azından poşete yatıp kırletsın dıye fakat poşet sardıgımdan beri kediler gelmıyor. sanırım poşetten hoşlanmıyorlar.
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Ben de sele'yi her akşam eski bir tshirt ile sıkıca kaplıyordum. sabah geldiğimde ne yapıp ne edip o tshit'ü sıkıştırdığım yerlerinden söküp yine seleye kurulmuş oluyorlardı Bu arada kedi sipreyinden de sonuç amıştım. Ama her akşam sıkmak gerekiyordu nevarki arada bir unutuveriyordum. Zira motor açık otoparkta duruyordu ve sanırım etkisi azalıyordu. En son çözümüm küçük bir sakız kutusunun içine tülbent ile karabiber ve ezilmiş naftalin koymak oldu. Bu kutuyu selenin yakınlarında bir yere küçük bir kanca ile asıyordum. Bu koku sürekli yayıldığı için sanırım onları çok rahatsız ediyordu ve artık gelmemeye başlamışlardı. Umarım sizin de işinize yarar.

Şimdi evlendim ve kısmet kapalı garajaymış. Motorda kedilerde bende rahatladık darısı başınıza.
    SYM Wolf 125 Classic

REKLAM ALANI
10. sayfa BirinciBirinci ... 8910

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler