çiş değilde sanırım erkeklerin çişemek diye bir olayları var. benim arka çamurluğa arada yapıyorlar sonra her hafta maça gittiğim yerde 1-2 dişi kedi var, arka çamurluğa sürtünüp duruyorlar gören motora kur yapıyorlar sanacak :D
şaka bir yana ben motorun etrafına naftalin atıp yerde eziyorum toz haline geliyor, uzun bir süre pek yaklaşmıyorlar ama illa etkisi azalınca geliyorlardır yani kesin kurtuluş yok, ama öncelikle korkutarak veya eziyet ederek kurtulmayın, kedi kincidir tutarsa bırakmaz motoru her boş bulduğunda..
oturmaları kalkmaları benim için dert değilde şu erkekler arka teker ve çamurluğa çiseyince bariz belli oluyor baya yıkamak gerekiyor çıkarmak için. yoksa çıksınlar otursunlar dert değil.
Kedi spreyleri işe yarıyor diyor kullanan arkadaşlar..
Aranızda kullanan var mı?
Facebook SYM Türkiye: facebook.com/photo.php?v=10150404954988509#!/groups/255250534521200/
otursunlarda tırnaklarıyla koltuğu delik deşik yaptılar
bunların bir kaçını sallandıracan motorda bak bir daha yapıyorlarmı şaka bir yana da kediler sevimli yaratıklardır bee
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Benim brandamı yırttı hain kediler. Koltuğa zarar vermesinler diye puf koydum üzerine yine olmadı yine olmadı. Gidip yırttılar canım brandamı. Yeni branda almak yerine motoru sattım. Kediler artık çok yalnız. Yok onlara koltuk falan. Gerçi şimdide minibüsün yedek lastiğinin içine giriyorlar. Egzoza yakın sıcak geliyor heralde. Yakında eve alıcam onları.
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
300$ lik mustang koltugun derisine tirnaklarini gecirip gerindigi zaman onun derisini koltuga germeyi dusunmustum ilk once. Sonra Motomaxtan kedi kovucu aldim 15.90TL . 1 ay kullandim her gun tazeledim kokuyu 1 aydir kulanmiyorum artik pek ugramiyor aliskanlik mevzusu heralde
Ride to Live
ben evimde kedi besliyorum ama sokak kedılerının motoruma yatmaları hoşuma gitmiyor. çünkü hem koltuktakı pati izleri su ve sabunla bıle zor çıkıyor hemde çok kötü koku oluyor(yedikleriyle alakalı). bende bu yüzden hergün motorumu garajıma koyduktan sonra seleyi battal poşetle sarıyorum. yatarsa en azından poşete yatıp kırletsın dıye fakat poşet sardıgımdan beri kediler gelmıyor. sanırım poşetten hoşlanmıyorlar.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Ben de sele'yi her akşam eski bir tshirt ile sıkıca kaplıyordum. sabah geldiğimde ne yapıp ne edip o tshit'ü sıkıştırdığım yerlerinden söküp yine seleye kurulmuş oluyorlardı Bu arada kedi sipreyinden de sonuç amıştım. Ama her akşam sıkmak gerekiyordu nevarki arada bir unutuveriyordum. Zira motor açık otoparkta duruyordu ve sanırım etkisi azalıyordu. En son çözümüm küçük bir sakız kutusunun içine tülbent ile karabiber ve ezilmiş naftalin koymak oldu. Bu kutuyu selenin yakınlarında bir yere küçük bir kanca ile asıyordum. Bu koku sürekli yayıldığı için sanırım onları çok rahatsız ediyordu ve artık gelmemeye başlamışlardı. Umarım sizin de işinize yarar.
Şimdi evlendim ve kısmet kapalı garajaymış. Motorda kedilerde bende rahatladık darısı başınıza.
SYM Wolf 125 Classic
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)