İstanbul çevresinde ençok 200 km uzaklıkta kamp alanı önerileriniz?
Reklamlar
-
19 Haziran 2010, 00:49
Arkadaşlar biz istanbul çevresinde sıklıkla kamp kurarak geziler yapmayı düşünüyoruz bu yaz. Bize en çok 200 km uzaklığında kamp yerlerini adreslerini kısaca önerilerinizi yazarmısınız hem bu bilgilerden bir çok arkadaşlarımızın faydalanacağını düşünüyorum önerileriniz için şimdiden teşekürler.?
not: kamping alanları hakkında biraz bilgi konaklama ücreti mesafesi hizmetleri açık adresi varsa telefon numarasını yazarsanız çok iyi olur.
Yolver gitsin .
Reklamlar
-
19 Haziran 2010, 00:51
ağva güzel biryer orası olabilirmi.
-
19 Haziran 2010, 00:54
hatis adlı üyeden alıntı
ağva güzel biryer orası olabilirmi.
Evet agvayı düşünüyoruz fakat biraz bilgi lazım.
Yolver gitsin .
-
19 Haziran 2010, 01:09
ben bu sene iğneada düşünüyorum. internetten baktığım kadarıyla( tavsiye edebilirim) kamp alanı ve gezilecek bi kaç yeride var ama fiyatlar konusunda bilgim yok. gidince öğreneceğiz artık.
-
19 Haziran 2010, 01:26
iğneada, kıyıköy, biraz daha uzakta ise saroz körfezini öneririm..
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
-
19 Haziran 2010, 01:35
Şüphesiz kıyıköy olmalı.
Ayrıca o bölgenin insanıda misafirperver'dir.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
19 Haziran 2010, 01:55
akçakoca
ağva:seferoğulları kamping ve çadır alanı
0537 880 35 00
0530 784 60 23
Şile Kumbaba'da Karyat Kamping
Ağva yolu üzerinde İmrenli Mavi Koy
http://www.istanbulderepansiyon.com/
kıyıköy kamping
çınarcık kamping
Şile Sofularköyü
buralar hakkında genel bilgileride artık netten bakabilirsin
ASALET;boyda değil, soydadır! İNCELİK;belde degil, dildedir! DOĞRULUK;sözde değil,özdedir! GÜZELLİK;yüzde değil, YÜREKTEDİR!!
-
19 Haziran 2010, 01:59
200 km mesafenin biraz daha üstüne çıkmayı düşünürsen şayet; AMASRA derim..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
-
19 Haziran 2010, 15:29
Akçakoca - Ve amasrayı gezdik çok güzel yerler yanlız amasraya gidecek olan arkadaşlar lütfen dikkat etsinler merkezde veya çevresinde kamping alanları belediye tarafından yasaklanmış kısacası yok biz balıkçı limanında çadırlarımızı kurmuştuk akçakocada ise bi problem yok kamping sorunu yok orada. Biz bunlar dışındaki alternatiflerinizi bekliyoruz konuya duyarlılığınız için teşekürler önerilerinize devam lütfen
Yolver gitsin .
-
19 Haziran 2010, 15:34
Yalova-Delmece yaylası kamping,telefon numarası falan yok hatta cep telefonları bile çekmiyor orda :D
ama bolca orman,çayır-çimen, kaynak suyu,dere falan var tavsiye ederim ;)
-
19 Haziran 2010, 16:06
Arkadaşlar ne yazıkki şile deki karyat kamping kapandı. şu an orda otel inşaatı mevcut.
Keway SS250 - Honda CBF250 - Honda CBF500 - Honda CBF600SA (Enj) - Honda XL650 Transalp - BMW F800GS - CBF1000
-
19 Haziran 2010, 16:51
KurtÇobanı adlı üyeden alıntı
akçakoca
ağva:seferoğulları kamping ve çadır alanı
0537 880 35 00
0530 784 60 23
Şile Kumbaba'da Karyat Kamping
Ağva yolu üzerinde İmrenli Mavi Koy
http://www.istanbulderepansiyon.com/
kıyıköy kamping
çınarcık kamping
Şile Sofularköyü
buralar hakkında genel bilgileride artık netten bakabilirsin
Karyat camping kapanmış bilginiz olsun, o alana otel yapıyorlarmış şu anda.
-
20 Haziran 2010, 01:09
Sakarya Poyrazlar gölü civarını tavsiye ederim istanbul'dan yaklaşık 175 km.
-
20 Haziran 2010, 01:35
Şüle Sofular köyü güzel,hemen devamındaki sahilköy plajı ise adeta cennet.Tertemiz ve taşsız kum.
Yalnız benim kafama şu daha bir yattı:Sahilköy plajında öğleyi geçirip öğleden sonra ağvaya gitmek.İki yer görmüş olursunuz,kamping i de biraz daha sevimli geldi bana oranın.
-
20 Haziran 2010, 01:41
Yalova derim...Eğlence ve deniz dersen Çınarcık,yok ben doğayı tercih ederim dersen Termal şelaleleri yada Teşvikiye yaylalarını tavsiye ederim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:39 ----------
motoseyyah adlı üyeden alıntı
Yalova derim...Eğlence ve deniz dersen Çınarcık,yok ben doğayı tercih ederim dersen Termal şelaleleri yada Teşvikiye yaylalarını tavsiye ederim.
Turizm çevre ve eğitim der. başkanı olarak ayrıca lojistik destek verebilirim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)