Pioneer marka motoru bilen var mı?
Reklamlar
-
motosikleti olmayanlar için bu düşünce gayette normal
piyasada monero olarakta bilinir.
ancak ilk defa motor kullanacak kişilere tavsiye edilmemesi gerekir ki kişinin illaki canını yakar!!!!!
azda olsa tecrübe şart.ders almadan binilmemesi tavsiye olunur.
Reklamlar
-
yuzak adlı üyeden alıntı
motosikleti olmayanlar için bu düşünce gayette normal
piyasada monero olarakta bilinir.
ancak ilk defa motor kullanacak kişilere tavsiye edilmemesi gerekir ki kişinin illaki canını yakar!!!!!
azda olsa tecrübe şart.ders almadan binilmemesi tavsiye olunur.
aynen katılıyorum ben bu motosıkletı ikibucuk yıldır sorunsuz kullanıyorum ama gercekten trafık tecrübesi olmayan yaşı küçük daha motosıklet ile yeni tanışanlar kullanmasın derım ha yeteneği vardırda 600 f kullanır zaten o başka ona bişey diyemem
-
Pionner ın commuter 200 cc bi modeli var. bi kaç ay önce kırmızı ışıkta yanımda durdu, yeşil yandı ve bi kalkış yaptı, inanın biyerlerim düştü diyebilirim. cbf 150 ile arkasından bakakalmıştım Pionnerle ilgili tek deneyimim bu. Model olarak ta *Yuzak* kardeşimin kullndığıu motordu galiba. Yukarıda yazmış.
-
beyler merhaba bende pioneer kullanıcısıyım ve gayet memnunum her yaz 4bin km uzun yol yapıyorum banamısın demiyor diğer çinlilerden çok daha iyi bence ayrıca görünüşüde son derece güzel yalnız bunların aksesuar parçaları nerede satılıyor bilen var mı?
-
hort hort hortla başlık
bugün 2006 model bi pioneer denedim, 6000 km de, üzerinde yazan marka kuba, modeli pioneer...
olurda bi kullanan görür başlığı bi yorum atar ;)
-
kayasertac adlı üyeden alıntı
hort hort hortla başlık
bugün 2006 model bi pioneer denedim, 6000 km de, üzerinde yazan marka kuba, modeli pioneer...
olurda bi kullanan görür başlığı bi yorum atar ;)
arkadaşım konuyu hortlattın tamamda benımde pıonner motosıkletımı hatırlattın 4 yılım gectı motorumla hiç sorunsuz 80 bın km re yaptım ne varki tıtreşim problemı hat safhaya ulaşmıştı ama bende bakımlarını aksatıyordum malesef yok yere sattım ama onun gıbı motor zor bulunur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler