Pioneer marka motoru bilen var mı?
Reklamlar
-
13 Temmuz 2007, 13:57
Kardeş Pioneer Cok güzel bir motordur
evet haklısın tüm çinlilerin görünüşü güzel sakin sakin motoru üzmeden zorlamadan süreceksen genelde sorun çıkartmıyor ama biraz zorladınmı çıkan sorunlardan bıkıyorsun illa çinli alınacaksa başlangıç motoru olarak kesinlikle 2. el alınmasını oneriyorum ama 3000-4000 km. geçmesin
Reklamlar
-
13 Temmuz 2007, 15:08
galiba biraz geç kaldım ama pioneer motosiklete yaklaşmayın derim. ben de bizim motorcuda kazalısını görmüştüm hoşuma da gitti. internetten aradım hiçbirşey bulamadım. sonra gittim motorcuya sordum bu nasıl bir şey diye. aman abi uzak dur dedi. biraz yakından bakınca çin malı olduğu belli oluyor. hayvan gibi motora 125lik motor takmışlar aletim egzostu aşırı ısınmaktan yanmış. aletin parçasını bulamadılar, 1-2 ay yattıktan sonra başka markalardan birşeyler uydurup öyle tamir ettiler.
-
13 Temmuz 2007, 15:45
v_star adlı üyeden alıntı
evet öyle 200cc lik bi chopper var benim yakın bi arkdaşım aldı 1000kmde ve gayet mennun 250 liklerle gidişinde hiçbir fark yok jinlun takliti
sen çok yaşa jinlunun kendisi taklit zaten.
-
13 Temmuz 2007, 15:47
o modelı markası monero dur
-
13 Temmuz 2007, 15:47
arkadaşımızın biri demişki çin nufusu kadar çin motorcu oldu demiş doru sölemiş kopardın beni ya
-
18 Temmuz 2007, 14:56
200 xf modelini monero,dan aldım
kullanıyorum 15000 civzarındayım
şasesi konusunda biraz titreme ile ugraştım
motorun arka baglantıyı beşikle beraber topladıkları için titreme yi bitiremedim
ancak çevremde olan motorlara göre gayet performans üstü
tavsiye ederim
eziyet etmeden kullanacak birisi için gayet uyumlu ve masrafsız
-
18 Temmuz 2007, 19:06
Kardeş pioneer chopper tipi var onlar super dayanıklı ucuz japon malıdır ..
-
18 Temmuz 2007, 21:08
-
24 Ağustos 2007, 12:06
Selam herkese,
Bu motorun cruiser 125 liğinin otomatik olması gibi bir ihtimal varmı?Bir ilanda rastladım.Bir de bu jinlun un bir modeli mi yan markası mı, yoksa ne?Bu motor hakkında ayrıntılı bilgisi olan varsa sevinirim zira almayı düşünüyorum.2006 model 6000 de 1500ytl civarı
-
24 Ağustos 2007, 13:45
-
24 Ağustos 2007, 16:43
kırtasiyeci,market bile motor satıyo .
yakında el arabasına düşerse hiç şaşmayın 'diridopta diridooop gel abi geel motosiklete geeel' gibi
adamlar kamyonete yüklüyolarmış ürün mahsül veya hayvan karşılığı çifçiye motor satıyolarmış daha ne günlere kaldık
-
herkes kafasına göre yorum yapmıs, yorm yapanlarında hepsine saygı duyuyorm ama yorm yapanların çoğuu motoru eş, dost, akrabada gorenler. motor moneronun pioneer alt firma bir nevi fason üretimcisi yani. bende 125-xlt chopper . parcaların nerdeyse tamamının üretimi japon, toplandığı yer çin. yani ucuz işcilik için çin tercih ediliyor. bir çok dev markanın tercih ettiği gibi. arkadaslar yazmıs ağırlığı 180 kg diye ama yanlıs biliyorlar deposu boş ağırlık 147 kg. depo hacmi 13 litre. 150 kg kendi ağırlığı üzerinde 135 kg ağırlık toplam 285 kg yük ile 125 cclik motorda ben 105 km/hız gordüm bu motorda. konforu kendi sınııfı motorlarnda ilk sıralarda gelir.
ağırlığının verdiği en buyuk avanaj yola ii yapısması.herhangi bi sarsıntı yapmamasıda işin cabası. küçük bütceyle alınabilecek en ii motor. dısardan gonenlerinde hayran olduğu bi motor. neyse kısa zamanda fotolarını ekleyeceğm
-
-
valla bı topıc tarıh kokuor
-
Konu fena halde HORRRRTTlamis ama sunu diyeyim ben, bir marka icin "ya adini hic duydunuz mu?" falan deniyorsa oradan uzaklasmak lazim. Ben boyle dusunuyorum.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
evet dogru dusunmussun UZAKLASIN
-
31 Ağustos 2009, 20:20
rider89 adlı üyeden alıntı
Çinde 4000 tane motosiklet fabrikası varmış..Artık gerisini siz düşünün
bunlara (Honda,Kawasaki,Yamaha,Suzuki) gibi markalar ekliyse normaldir.
Ayrıca Pıoneer 200cc Chopper motor var bende alalı 1 ay oldu biniyorum parasına göre gayet güzel götürüyo çekişi süper. 3 kişi bindik motora tık yok. Bence iyi kullandığım için diyorum ama sen daha iyi bişe bakıyosan ve uzun zamandan beri motor biniyorsan alma derim ilk defa bineceksen tavsiye ederim.
-
31 Ağustos 2009, 20:22
erd_53 adlı üyeden alıntı
bunlara (Honda,Kawasaki,Yamaha,Suzuki) gibi markalar ekliyse normaldir.
Ayrıca Pıoneer 200cc motor var bende alalı 1 ay oldu biniyorum parasına göre gayet güzel götürüyo çekişi süper. 3 kişi bindik motora tık yok. Bence iyi kullandığım için diyorum ama sen daha iyi bişe bakıyosan alma derim ilk defa bineceksen tavsiye ederim.
horttt bir mt klasigi konu acılıs tarıhıne bakarsan?
-
31 Ağustos 2009, 20:29
Szman! adlı üyeden alıntı
horttt bir mt klasigi
konu acılıs tarıhıne bakarsan?
gördüm ama olsun her yılda yazılmış bişe 2009'u da ben yazim dedim
-
ben pioneeri ses sistemi die bilyiorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler