bence ceviz fındık fıstık bal muz yeyin : ya kendinizide fazla yormayın:)
bence ceviz fındık fıstık bal muz yeyin : ya kendinizide fazla yormayın:)
SS lerde oturma pozisyonu yüzünden depoya fazla yüklenirseniz testisler biraz ağrıyabilir. E ağrıması da iyi bişey değildir elbet.
Kısırlık, hormonal bir durumdur, Testesteron (erkeklik hormonu)...
Günümüzde gıdalardan veya başka nedenlerden dolayı Sperm sayısında azalma oluşmaktadır (GENEL)
Motosikletle hiçbir alakası olabileceğini hiç sanmıyorum! Bu durumdan şüphe duyanlar, spermiyogram testi yaptırabilirler.
Olması gereken, mg'de 20.000 sperm sayısıdır, eğer düşük çıkarsa canınızı sıkmanıza da gerek yok.
kim bu soruyu merak ettide konuyu güncelledi
tedavi amaçlı çin malı bir cupa binin..
öyle titreşim varki, kalkar gidersiniz
hemen cevap vereyim. 20 yıldır biniyorum 1 tane oğlum var 4 yaşında. Bunlar gavur uydurması
Babaannem ve birçok yaşlı kadın (ben küçükken) :
-hoplayıp zıplayıp durma kısır olursun
-terli terli su içme kısır olursun
-üşüme kısır olursun
-çok bisiklete binme kısır olursun
-ıslak yere basma kısır olursun
-çok tatlı yeme kısır olursun
-çok acı yeme kısır olursun
-çok yorulma kısır olursun
-motora binme kısır olursun
-bisiklete binme kısır olursun
-ince giyinme kısır olursun
-kalın giyinme kısır olursun
...
...
...
liste uzar gider.
90'ların yaşlı kadınlarının erkek çocukları bazı şeyleri yapmaktan alıkoymak için kullandığı en büyük silahtır.
Nitekim günümüzde de hala yaygın olmasa da kullanılan bir yöntemdir bu.
Aldırmayınız efendim
Motora binmek kısır yapmaz da çok isteyip binememek kısır yapabilir
Saygılar,
Kısır kısır dediniz canım KISIR çekti valla...
Motor kısır yaparmı bilmem ama , anneannem pek güzel yapardı kısır,yanında kıvırcık marul bide salatalık turşusu of bee:D:D:D
size hindistanın nüfusunu ve orada en çok kullanılan araç olan motosikleti hatırlatmak isterim :D
Erkeği, kadın. Kadını'da erkek yapıyoruş..
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
Biz Turkuz arkadas, olsa olsa benim ufak yavru motorlarim olur
aslında motor kısır yapmaz çiğ köte yapar diyecektim ama iğrenç olurdu siteden atarlardı
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
sanırım bu konuya yorum yapan tek bayan ben olacağım
ama bir tüp bebek merkezinde hem de androloji labaratuvarında (erkeklik üreme sorunlarını inceleyen bir labaratuvar)çalıştığım için yorum yapayım dedim
öncelikle bu tür bir çalışmaya rastlamadım gelen hastalarımız arasında motosiklet kullanan sayısı çok fazla değil bence;eğer uzun süre motosiklet kıyafetleriyle (testislerin ısısı yükselecektir) kullanıyorsanız damarsal sorunlar olabilir bu sperm kalitesinde (özellikle hareketlilikte) bozulmalara neden olabilir biz genelde uzun yol sürücülerinde bu tür sıkıntılara rastlamaktayız...
fazla binersen heleki deri koltuksa pişik olursun o kesin
ne alaka ki :(
bence yapmaz. öyle olsa motoGP ve enduro yarışlarındaki pilotlarda çoktan kısırdı
Kısırın yanında çayda yaparsa mükemmel olur
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
bide altın günü yaptık mı tamam
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Bazen Pulsarla yolda giderken çukurların darbesi bütün sertliğiyle hayalarıma vuruyo ama bişey olacağını sanmıyorum. Sperm kalitesi biraz düşsün iyidir fazla bereketli olmaya gerek yok.
Konu hortlamış soruyu soran arkadaşa soralım kısırlık oldu mu. Ateşleme sisteminde arıza çıktımı _?
Motosiklet kısır yapmaz kısır motosiklet yapar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)