Arkadaş yaavv
Amma meraklıymışız ''iki zamanlımıza''
yağını suyunu bakımını erteleyip eksik etmeyin yeter Garanti kapsamında yenisini de vermiyorlar dikkat
Arkadaş yaavv
Amma meraklıymışız ''iki zamanlımıza''
yağını suyunu bakımını erteleyip eksik etmeyin yeter Garanti kapsamında yenisini de vermiyorlar dikkat
Poturdak
motor kısır yapmaz aksine performansı artırır. Deneyimlerini artırır Biliorsunuzki motorsikletlerimizin coğu kızın ilgisini çekiyor Bambaşka bir deneyimizdir biz onlar için
Stay Rude, Stay Rebel , Stay Sharp ON TWO WHEELS
hahahah koptum valla bisikleti duymuştum kısır yaptığınıda motorunkini ilk deaf duyuyom
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
Tüh yeni ögrendim ,, Demek benim gari beni uyuttu be , ulen yillardir diyorum bu çocuk bana hiç benzemiyo be.. CINNET geçiriyom motorcu katil olacak hep sizin yüzünüzden gerçekleri niye ortaya çikardiniz LEN!!! Aaaait simdi kesmemmi çolugu çocugu!!!!!!
Saka bir yana motor kullananlarin çocuklari daha çok demekki olaya tersden bakmak lazim.. Gerçekten tüm tanidigim motorcularin hepsinin çocuklari var üstelik en az 3 çocuk..
boşuna korkma kardeşim ben aşağı yukarı 20 yıldır biniyorum. bekarım ama birçok arkadaşımın çocukları var. eğer motorun tepesinde ecel düşmediyse nasibine birşeycik olmaz evelallah
dün soruşturdum trafik sigortası yaptırmaya gittim adama dedim ab kızır olursam bana tüp bebek yaparsınız sonrada maliyeti sigortadan ödersiniz dedim adam kıs kıs güldü """" dermişimmm
biraz saçma bir tez olmuş heral bizim köyde gabak efe diye bir adam vardı rahmetli motor hastasıydı yıllar yılı motora binmiş ama adamın beş tane irkek iki denede kız çocuğu vardı tabi yaşın sonlarına doğru kızlar çoğaldı ama bu motora binmekten değil yaşlılıktan olsa gerek hemşehrim
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Arkadaşın ateşleme sisteminde sorun var sanırım
Tövbe yarabbim..
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
olay sadece titreşim değil, oturuş pozisyonuda önemli, özellikle race tarzı motosikletlerde poponun üzerine oturmuyosun ki, toplar eziliyor altta, uzun yolda arada bi durup dinlenmek gerektiriyor
çok soğuk yersen yapar. betenoda fazla oturma
scoter verya cup tiplerine binmek lazım depo yok onlardaya alt taraf pek hava almasada ön taraf bayakı bi hava alır performans yakıtları katmış motor gibi ucmaya başlarsın o zaman;)))
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Yeni bir cağ atladık bu olayla :D
Tabi ATV ye binmekte cacık yapıyormuş
Tövbe yarrabbim ya daha neler görücez. Bunu hangi nine dedi de iş bu hale geldi kimbilir.
Yapar tabi..
Ayrıca her motorun ürettiği elektromagnetik alan etkisi kansere bile neden olur..Özellikle testis kanseri yapar.Ayrıca romatizmada yapıyor..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
yinemi hortladı bu ....
You Shook Me All Night Long ..... Kıyamet gelsede kopsak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)