bayan-olmaz,kritik dönemdeyim. ille laylon kullan
bay -ben motorcuyum hiç bi şey olmaz korkma.
Bence motor kullanmak kısır yapmaz. Aksine sürekli titreşim halinde olduğu için sperm fabrikalarımız; daha uyanık ve hareketli nesiller yetişmesine yardımcı olur.. Kaldıki Erkek üreme organının sıcaktan çok soğuğa ihtiyacı vardır. Boş bir vaktinde yumurtaları ellerinle bir yokla bakalım sıcakmı soğukmu Boşuna dememişler atalarımız hamama fazla gitme kısır olursun diye..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Çin malı motosikletler yapar abi cim ......
Arkadaş,
Motor kısır yapamaz. Öncelikle: ince bulgur, ince doğranmış taze soğan, sıvı yağ, az kavrulmuş ince çekilmiş kuru soğan, domates ince doğranmış, salça (tercihen kuru soğanla az kavrulmuş, yeterince sıcak su, limon-nar ekşisi, marul, maydanoz, ince doğranmış sivri biber gibi malzemeyi hazır etmen, önüne koyman lazım o zaman yapabilirmi dersen, bence yapamaz Nereden bilsin, marulu, sivri biberi, maydanozu kısırı iyice yoğurduktan sonra koyması gerektiğini Bence yapamaz arkadaş
Poturdak
isviçreli bılım adamlarının yaptığı araştırmaya göre 125 cc bır motosıkletın verdiği tıtreşim 2 saatlık kullanımda 25 wolt a değer titrek bır akım gösterıyor bunu gün boyuınca ve yıl boyunca hesaba kattığınızda filimlerde gördüğünüz tutsağı elektiriğe bağlanmış hali gibi bir sahne ortaya cıkıyor varın hesabını siz yapın
şu isviçreli bilim adamlarınıda kimolduklarını bi öğrenemedık gitti
Mıotosiklet kısır yapar arkadaşlar
Ayda iki kere benzin zammı için bu forumda topic açılırsa sonra o topicte genel faciadan dem vurulursa ve okursak,ağlarsak kısır yapar,
dua edelim namus elden gitmesin.
demokratik namustan sonra ,fiziki namus da tehlikede
Bana pek yapmiyor gibi geldi.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Yalnız hemoroidi tetikler haaa ona göre (şaka maka ciddiyim)
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
Altı çocuğu olan motorcu var!
Orhan KÖNİ
bana enduro kullanan bi abim racing makina kullandığında nasıl bişey bu resmen t.ş.aklarının üstünde gidiyosun adam kısır olur bunda demişti belki yapyodur ))
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)