15 Yaşımdan beri motosiklet kullanıyorum,şuan 27 yaşımdayım.Yani 12 senedir motor kullanıyorum.
Burakamın içinden 3 senesini düşersek temiz 9 senedir motor üstündeyim demektir.
Evliyim,bir buçuk yaşında birde oğlum var
15 Yaşımdan beri motosiklet kullanıyorum,şuan 27 yaşımdayım.Yani 12 senedir motor kullanıyorum.
Burakamın içinden 3 senesini düşersek temiz 9 senedir motor üstündeyim demektir.
Evliyim,bir buçuk yaşında birde oğlum var
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Sen her ihtimale karşı pamuk döşe :D:D:D
Kısır olsa da yesek,marulun üzerine bol pul biberli üstüne de limonu gezdirdi mi
bindiğin motor dandik ise (mondial-kanuni-ramzey.v.s) kısır yapar,araya yastık koymanı tavsiye ederim...ama yamaha-honda v.s ise gerek yok.korkma bişe olmaz..)) 4 yıl kanuni kullandım,geçen ay yamaha ybr aldım.abi ömrümü boşa çürütmüşüm kötü motorlarda.fiyatı 2 katıda olsa ybr herşeye değiyor.hondada olabilir..)
"BAŞARININ SONU YOKTUR AMA DOĞA İLE BAŞA ÇIKAMAZSIN. SEN DAHA İYİ FARE KAPANI YAPARSAN, DOĞA DAHA ZEKİ FARELER YARATIR...!"KUM_ADAM"
kısır yapacağını sanmam da düzgün oturamayanlarda hamilelik yapabilir
la moto suit toujours le regard du pilote
anlamı çok güzel (motosiklet sürücüsü nereye bakarsa oraya gider)
NEREYE BAKARSAN ORAYA GİDERSİN
bu arad kısr yapmaz ama basur ve kıl dönmesi yapabilir.
dizlerde ve bileklerde romatizma yapabilir.
böbrek rahatsızlıklarına yol açabilir.
yukarıda saydıklarımdan korunmak için bot bellik eldiven gibi şeyler kullanılmalıdır
Araştırmalarım sonucu cinsel gücü bile arttırdığı ortaya çıktı.
Ahanda link..
http://www.facebook.com/home.php?#!/...8643508&ref=mf
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
MOoToRDab SONrA eVdE alIŞtIrma yAP :d
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
Burada zamanında iyi geyik dönmüş, şu an vaktim yok önceki sayfalara bakamadım. O yüzden benzeri birşey yazıldıysa kusura bakmayın.
Profesyonel bisiklet yarışçılarının; hani şu günlerce süren turlara katılanların, böyle bir dertten muzdarip olduklarını duymuştum. Sadece duydum diyorum, kulaktan dolma birşey.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
şu bildiğimiz yemeklik kısırmı..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Amerikada yapılan bir araştırmaya göre de, motosiklet süren bayan ve erkeklerin, sağ avuçlarının ortasında kıllanma olmuyormuş..
kask takmak da beyin hücrelerini öldürüyomuş şaka bi yana böyle bi şey olmaz motosiklet yıllardır var olan bişey şimdimi bulundu bu zararı
kuzimin yanındayım kısır yapmaz içli köfte yapar diyor hemide cevizli
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)