Kısır mı? Kısır ne arar lan Bazarda :D
Kısır mı? Kısır ne arar lan Bazarda :D
Sakası bir yana yapma ihtimali yok degil, mesela kucagında laptop tutmak ısıdan dolayı sprem kalitesini bozuyor. Motorda o kdr sıcaga mahruz kalmasada uzun yolculuklarda korumalı pantalon icinde ısınmıyor degil =)
v-for racing
Şööle Bi Hadise Geçti Başımdan Anlatayım Hep Beraber Gülelim.
Tam Koruma Sağanak Yağış Altında İlerliyorum. Sanırım Montun Fermuar Üzerindeki Astar Rüzgardan Filan Açılmış İçeri Su Almış. Tam Göğüs Kafesimin Orta Yerine Bir Buz Kütlesi Halinde Çarptı Bu İçeri Alınan Su.
Ve Büyük Bir Azimle Türk Kasımdan Aşağı Süzülmek Vasıtası İle Tamda Testislerimin Etrafını Çeviren Bacaklarımdan Oluşan Duvarların Arasında Bir Göl Oluşturdu
Buzdan Bir Göl (Bu Anlattıklarım Tamda 2 Saniye Sürdü)
Hem Yağmur Almayan Korunaklı Bir Yer Bakıyorum Montumu Düzelteyim Diye , Hem Ayağa Kalkıyorum Göle Farklı Yol Verip Aşağıya Süzülmesini Sağlayayım Diye Derken Çok Fena Kaza Yapıyordum Allah Korusun Soona Çocuğum Olmayabilirdi
Imza mi?? Nereye Atayım
Geçen yıl aldığım bi duyuma göre bayan motorcular eskiden erkekmiş
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
şimdi anladım bu motorcuların hal ve hareketlerinin neden öyle olduğunu
sürekli gürültü yapma çabası, yok yere gaz vermeler falannn, hep bi aralara girme merakı,
meğer hepsi kısırlıktanmış
HEY ALLAHIM MİLLET KAFAYI YEMİŞ YAWWW
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
Evet arkadaşlar varmı sistemde sorunu olan?
Birader sen Denizlinin neresindensin
Bisiklet ve motosiklet kullanan insanlar kaza yaşamadıkça kısır olmaz tam aksine özellikle bisiklet kullanlarda (hareketden dolayı) prostat hastası olma olasılığı neredeyse sıfır...motosiklet kullanlarda da kısırlık olmaz..olsaydı, ben 4 yaşımdan bu yana bisiklet 16 yaşımdan bu yana da motosiklet kullanıyorum..biri 23 diğeri 16 yaşında iki çocuğum var
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
bence üretkenliği bile arttırıyor. Bakınız Çin.
Kısır olacağını sanmıyorum. lakin evde kalacağımız kesin. motorcuya pek kız vermiyorlar :D hele ki choppercıya. (Benim çapulcuya vercek kızım yok len.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:13 ----------
Özer Amca
Bu arada ben iki tuvale ihtiyacı arasındaki süreyi uzun tuttuğum için prostat, bacaklara vuran soğuk hava yüzünden romatizma, ince ve parmaksız eldivenle kışında motor sürdüğüm üçün kireçlenme olacağını düşünüyorum
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Bu soruya sadece Yuh demek istiyorum. Bilimsellikten bu kadar uzak, saçma sapan koca karı uydurması bir şey daha duymuştum; o da kız çocuklarının bisiklete binmesi ile ilgili. O 1 bu 2. Hala bu kafalar var mı yahu yol 2010 da
Don mu nasıl engelliyormuş peki? çalkalama mekanizması falan mı var
Bu aralar bir koç kardeşimizin beyninde de gerileme var beyin geliştirme don'u ya da don'cuğu var mı acep
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:26 ----------
Neee..amca mı sen beni bir görsen 31 sanarsın hihiii...
bu arada, uzun tutma mümkün olduğunca kısa tut zaptetmeke daha kolay oluyor
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
O koç kardeşlerin beynindeki gerilemenin çaresi yok özer abi
Ha sakallı bebek ha sakallı kuşum aydın, ikiside aynı benim için
Bkz :
Uploaded with ImageShack.us
asaasdasdasad
Hmmm,yazılanlardan,hararet yüzünden sperm sayısının düştüğü anlaşılıyor.Demekki biz bir ....şak soğutma sistemi imal edebilirsek sorunun üstesinden gelmiş olacağız.Zihni sinir projelerini bekliyoruz
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Spermen imdadımıza yetişecektir elbet..
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
ucuz malzemeden üretilmiş piyasadaki bilimum çin malı motorların kısır yaptığını bu siteden bizzat okumuştum. detaylı bir araştırırsan bulabilirsin.
hatırladığım kadarıyla haberi özetleyeyim:
ucuz malzeme kullanımı, aşırı vibrasyon(titreşim) ve elekromanyetik koruması olmayan çin malı motorlar özellikle yaydığı elektromanyetik dalgalar yüzünden kısır yapabiliyor yazıyordu.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)