bir sene oldu :(:( hala korkuyorum ...
Reklamlar
-
17 Haziran 2010, 00:48
Reklamlar
-
17 Haziran 2010, 00:55
uslu uslu bineren orun yok bence..
geçmiş olsun..
-
17 Haziran 2010, 00:58
havalı korna tak genelde işe yarıyor büyük araçlar fark ediyor sakat yerlerde...korkun içinde içinden atman lazım herşeyde bir hayır vardır kazayı allaha şükür sıyrıklarla atlatmışsın o kazayı yapmasaydın belki başına daha büyük olay veya başka birşey gelebilirdi...biz 50 khm ile girilcek viraja 100 khm ile girdik motoru teyze oğlu kullanıyordu allaha şükür bişey olmadı bize teyze pğlu abi k.bakma filan dedi olum dedim herşeyde bi hayır vardır allaha şükür bişeyimiz yok bundan sonra motor sürerken daha dikkatli ol dedim tamam abi dedi sende kendine ders çıkar...allah kimseye kaza bela vermesin
-
bnde sorun yok zaten suc adamdaydı allahtan kaskolymuş kamyoncazı perte ayırdılar aldım 3,5 milyarımı kurtarmadı ama hiç yoktan iyidir
-
çok geçmiş olsun kardeşim 1 sene olsn ama allah tekrarını yaşatmasın....
ben böyle bi kaza geçirmedim ama kamyonlardan minübüslerden yayardan korkuyorum ve bu korkumu daha çok dikkat etmeye ve herzaman en kötüsünü düşünerek ona göre hareket etmeye çalışıyorum trafikte
-
17 Haziran 2010, 00:59
Dostum çok geçmiş olsun allah korumuş seni.
Morel bozmak gibi olmasın ama bi mucize olmuş ve sen kurtulmuşsun.
Ne yazıkki bizler için sadece kamyonlar değil bütün araçlar hayatımız kast eden potansiyel tehtit.
Artık bu olay senin bilinç altına yerleşmiş. Bundan sonra nerede bir kamyon görsen hep yaşadığın bu talihsizlik aklına gelecek ve daha dikkatli olmaya özen göstereceksin. Aslında istek dışı bi eylem bu, senin kontrolünde olan bir davranış biçimi değil, tamamen bilinç altının seni yönlendirmesi...
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
17 Haziran 2010, 00:59
Yarin sokakta kaza atlatacaksin yururken ve yurumekten korkacaksin. Resturanta tup patlayacak ve resturantta yemek yemekten korkacaksin. Bence egitimini ve guvenli surus kurslarini tam alir isen korkunun yerini guven alir.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
17 Haziran 2010, 01:04
t.madde adlı üyeden alıntı
havalı korna tak genelde işe yarıyor büyük araçlar fark ediyor sakat yerlerde...korkun içinde içinden atman lazım herşeyde bir hayır vardır kazayı allaha şükür sıyrıklarla atlatmışsın o kazayı yapmasaydın belki başına daha büyük olay veya başka birşey gelebilirdi...biz 50 khm ile girilcek viraja 100 khm ile girdik motoru teyze oğlu kullanıyordu allaha şükür bişey olmadı bize teyze pğlu abi k.bakma filan dedi olum dedim herşeyde bi hayır vardır allaha şükür bişeyimiz yok bundan sonra motor sürerken daha dikkatli ol dedim tamam abi dedi sende kendine ders çıkar...allah kimseye kaza bela vermesin
evet herşeyde bi hayır vardır .. kmseye göstermesn allah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:00 ----------
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Dostum çok geçmiş olsun allah korumuş seni.
Morel bozmak gibi olmasın ama bi mucize olmuş ve sen kurtulmuşsun.
Ne yazıkki bizler için sadece kamyonlar değil bütün araçlar hayatımız kast eden potansiyel tehtit.
Artık bu olay senin bilinç altına yerleşmiş. Bundan sonra nerede bir kamyon görsen hep yaşadığın bu talihsizlik aklına gelecek ve daha dikkatli olmaya özen göstereceksin. Aslında istek dışı bi eylem bu, senin kontrolünde olan bir davranış biçimi değil, tamamen bilinç altının seni yönlendirmesi...
evet ya özellikle çocuklardan çok korkuyorum atlıyorlar yola
-
17 Haziran 2010, 01:26
geçmiş olsun, Allah tekrarından korusun
-
17 Haziran 2010, 01:32
-
17 Haziran 2010, 01:33
korkmakta fayda var. ben kaza yapmadığım halde korkuyorum kamyonlardan. hadi araba, minibüs çarpar düşersin, şanslıysan kurtulursun ama kamyon olayı feci. birkaç video izlemiştim, lastiğinin altında kaldınmı ortadan ikiye ayırıyor insanı. ölmek değilde böyle ölmek korkutuyor insanı.
sanada tavsiyem abartılı olmadıkça uzak dur kamyonlardan ama şehir dışında değilde özellikle şehir içinde uzak dur. çünkü yavaş olduğu için çarpma anında savrulma olmuyor, direk altına giriyosun.
korkunu iyice katladımmı bilmiyorum ama korkmak ölmekten iyidir
-
17 Haziran 2010, 01:39
çok geçmiş olsun.motorun halini görünce ben bile ürktüm ama bir şekilde korkunzu amanız lazım.zeda3000'in de dedigi gibi,yürürken bişey olsa yürümekten mi korkacaksınız.elbette hayır.onun için korkunuzu atıp daha temkinli olmalısınız.
KASKSIZ SÜRÜŞ MÜ? EVİNE DÖN EVLAT:bounce:
-
17 Haziran 2010, 09:58
teşekkürler arkadaşlar allah kimsenin başına vermesin böyle bişey
-
17 Haziran 2010, 10:21
geçmiş olsun kardeş Allah kaza bela vermesin cümlemize korkma eğer korkarsan ölene kadar motora binemessin bende 1i tehlikeli 2 kaza geçirdim ama hala motor sürüyorum korkunu yenmen gerek sana hız yap demiyorum ama 60-70 le giderek yolda hem durman kolay olur hemde yavaş yavaş korkunu yenersin inşaallah
-
17 Haziran 2010, 10:29
bizim motorlar için 80km nin üstü kaza demek zaten hafif motor durdurması daha zor kayması kolay büyük geçmiş olsun sağ salim yaşıyosun altına girseydin ailenin durumu nice olurdu sen ne kadar dikkatlide olsan kaza iki kişiyle olan bişey karşı tarafın hata olasılığı var daha dikkatli olursun bundan sonra hız yapmamaya gayret göster kardeşim
-
17 Haziran 2010, 11:05
arkadaşım büyük geçmiş olsun... korkuyu üstünden atmak zaman alacaktır.... ama bunu yenmek istiyorsan yeniden motra binmelisin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
17 Haziran 2010, 11:42
Şu fotoğraflardan sonra bence de korkmaya devam et sen. Motosiklet kullanmayı bırakmayacaksan korkacaksın illaki ama bu korku seni paniğe sürdürecek kadar olmamalı dikkatini çoğaltmalı sadece. Kendini bu doğrultuda eğit ve ve her daim kendini geliştir. Bir de dua et her zaman Çok geçmiş olsun..
-
17 Haziran 2010, 11:44
Korku iyidir. Bizi hayatta tutar.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
17 Haziran 2010, 13:38
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Korku iyidir. Bizi hayatta tutar.
çok doğru. eğitimde hoca söylemişti. o da almış olduğu bir eğitimde grupta en iyi sürücü seçilmiş. sonrasında 6 ayda 3 kaza yapmış. motosiklette kendine fazla güven hiç iyi birşey değildir.
-
17 Haziran 2010, 13:44
çok geçmiş olsun, büyük bi kaza atlatmışsın.
bu kaza olaylarında şans faktörü çok önemli bence.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler