Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

bir sene oldu :(:( hala korkuyorum ...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    APRİLİA RS 125 ..
    slm arkadaşlar gecen sene cbr 125 im le bi kaza yaptım 120 km hızla giderken kamyon birden önüme çıktı düz yolda hiç beklemediğim bir şeydi hızım en son 100 e kadar düştünü gördüm sonra tam tamponuna sıyırttım geçtim ama düştüm bnm bi kaç sıyrık vardı tam carpsaydım ölebilrdim kaskım kurtardı diyebilrim yarında kaskın resimlerini atıcam motorda sürüklenmiş ve takla atıp dereye uçmuş hala kamyonlardan çok korkuyorum yolumu değiştiresim gelio sizce korkmalımıyım yoksa korkumu nasıl atlatabilrim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    uslu uslu bineren orun yok bence..
    geçmiş olsun..

t.madde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 151 rs gitti tvs apache rtr 150 geldi =)
    havalı korna tak genelde işe yarıyor büyük araçlar fark ediyor sakat yerlerde...korkun içinde içinden atman lazım herşeyde bir hayır vardır kazayı allaha şükür sıyrıklarla atlatmışsın o kazayı yapmasaydın belki başına daha büyük olay veya başka birşey gelebilirdi...biz 50 khm ile girilcek viraja 100 khm ile girdik motoru teyze oğlu kullanıyordu allaha şükür bişey olmadı bize teyze pğlu abi k.bakma filan dedi olum dedim herşeyde bi hayır vardır allaha şükür bişeyimiz yok bundan sonra motor sürerken daha dikkatli ol dedim tamam abi dedi sende kendine ders çıkar...allah kimseye kaza bela vermesin

Motosikleti
    APRİLİA RS 125 ..
    bnde sorun yok zaten suc adamdaydı allahtan kaskolymuş kamyoncazı perte ayırdılar aldım 3,5 milyarımı kurtarmadı ama hiç yoktan iyidir

mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    çok geçmiş olsun kardeşim 1 sene olsn ama allah tekrarını yaşatmasın....

ben böyle bi kaza geçirmedim ama kamyonlardan minübüslerden yayardan korkuyorum ve bu korkumu daha çok dikkat etmeye ve herzaman en kötüsünü düşünerek ona göre hareket etmeye çalışıyorum trafikte

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Dostum çok geçmiş olsun allah korumuş seni.
    Morel bozmak gibi olmasın ama bi mucize olmuş ve sen kurtulmuşsun.
    Ne yazıkki bizler için sadece kamyonlar değil bütün araçlar hayatımız kast eden potansiyel tehtit.
    Artık bu olay senin bilinç altına yerleşmiş. Bundan sonra nerede bir kamyon görsen hep yaşadığın bu talihsizlik aklına gelecek ve daha dikkatli olmaya özen göstereceksin. Aslında istek dışı bi eylem bu, senin kontrolünde olan bir davranış biçimi değil, tamamen bilinç altının seni yönlendirmesi...
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Yarin sokakta kaza atlatacaksin yururken ve yurumekten korkacaksin. Resturanta tup patlayacak ve resturantta yemek yemekten korkacaksin. Bence egitimini ve guvenli surus kurslarini tam alir isen korkunun yerini guven alir.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Motosikleti
    APRİLİA RS 125 ..
    Alıntı t.madde adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    havalı korna tak genelde işe yarıyor büyük araçlar fark ediyor sakat yerlerde...korkun içinde içinden atman lazım herşeyde bir hayır vardır kazayı allaha şükür sıyrıklarla atlatmışsın o kazayı yapmasaydın belki başına daha büyük olay veya başka birşey gelebilirdi...biz 50 khm ile girilcek viraja 100 khm ile girdik motoru teyze oğlu kullanıyordu allaha şükür bişey olmadı bize teyze pğlu abi k.bakma filan dedi olum dedim herşeyde bi hayır vardır allaha şükür bişeyimiz yok bundan sonra motor sürerken daha dikkatli ol dedim tamam abi dedi sende kendine ders çıkar...allah kimseye kaza bela vermesin
    evet herşeyde bi hayır vardır .. kmseye göstermesn allah

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:00 ----------

Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum çok geçmiş olsun allah korumuş seni.
    Morel bozmak gibi olmasın ama bi mucize olmuş ve sen kurtulmuşsun.
    Ne yazıkki bizler için sadece kamyonlar değil bütün araçlar hayatımız kast eden potansiyel tehtit.
    Artık bu olay senin bilinç altına yerleşmiş. Bundan sonra nerede bir kamyon görsen hep yaşadığın bu talihsizlik aklına gelecek ve daha dikkatli olmaya özen göstereceksin. Aslında istek dışı bi eylem bu, senin kontrolünde olan bir davranış biçimi değil, tamamen bilinç altının seni yönlendirmesi...
    evet ya özellikle çocuklardan çok korkuyorum atlıyorlar yola

Motosikleti
    gt250comet
    geçmiş olsun, Allah tekrarından korusun

sadeceo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    çok geçmiş olsun

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    korkmakta fayda var. ben kaza yapmadığım halde korkuyorum kamyonlardan. hadi araba, minibüs çarpar düşersin, şanslıysan kurtulursun ama kamyon olayı feci. birkaç video izlemiştim, lastiğinin altında kaldınmı ortadan ikiye ayırıyor insanı. ölmek değilde böyle ölmek korkutuyor insanı.
    sanada tavsiyem abartılı olmadıkça uzak dur kamyonlardan ama şehir dışında değilde özellikle şehir içinde uzak dur. çünkü yavaş olduğu için çarpma anında savrulma olmuyor, direk altına giriyosun.
    korkunu iyice katladımmı bilmiyorum ama korkmak ölmekten iyidir
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Motosikleti
    Cok Yakında
    çok geçmiş olsun.motorun halini görünce ben bile ürktüm ama bir şekilde korkunzu amanız lazım.zeda3000'in de dedigi gibi,yürürken bişey olsa yürümekten mi korkacaksınız.elbette hayır.onun için korkunuzu atıp daha temkinli olmalısınız.
    KASKSIZ SÜRÜŞ MÜ? EVİNE DÖN EVLAT:bounce:

Motosikleti
    APRİLİA RS 125 ..
    teşekkürler arkadaşlar allah kimsenin başına vermesin böyle bişey

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    geçmiş olsun kardeş Allah kaza bela vermesin cümlemize korkma eğer korkarsan ölene kadar motora binemessin bende 1i tehlikeli 2 kaza geçirdim ama hala motor sürüyorum korkunu yenmen gerek sana hız yap demiyorum ama 60-70 le giderek yolda hem durman kolay olur hemde yavaş yavaş korkunu yenersin inşaallah

X-Fi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 YBR 125 Kırmızı
    bizim motorlar için 80km nin üstü kaza demek zaten hafif motor durdurması daha zor kayması kolay büyük geçmiş olsun sağ salim yaşıyosun altına girseydin ailenin durumu nice olurdu sen ne kadar dikkatlide olsan kaza iki kişiyle olan bişey karşı tarafın hata olasılığı var daha dikkatli olursun bundan sonra hız yapmamaya gayret göster kardeşim

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    arkadaşım büyük geçmiş olsun... korkuyu üstünden atmak zaman alacaktır.... ama bunu yenmek istiyorsan yeniden motra binmelisin...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    Honda CBR 125 idi ;( yine olacak..
    Şu fotoğraflardan sonra bence de korkmaya devam et sen. Motosiklet kullanmayı bırakmayacaksan korkacaksın illaki ama bu korku seni paniğe sürdürecek kadar olmamalı dikkatini çoğaltmalı sadece. Kendini bu doğrultuda eğit ve ve her daim kendini geliştir. Bir de dua et her zaman Çok geçmiş olsun..

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Korku iyidir. Bizi hayatta tutar.
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

speedygogo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 & CBF 600
    Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Korku iyidir. Bizi hayatta tutar.
    çok doğru. eğitimde hoca söylemişti. o da almış olduğu bir eğitimde grupta en iyi sürücü seçilmiş. sonrasında 6 ayda 3 kaza yapmış. motosiklette kendine fazla güven hiç iyi birşey değildir.

çok geçmiş olsun, büyük bi kaza atlatmışsın.
    bu kaza olaylarında şans faktörü çok önemli bence.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler