Ben motordan düşmesem daha kötü sonuclar olabilirdi o dönemecten hala tırsarım hatta dönerken tedirgin olurum direk kasılırım ama zaman tecrube daha dikkatli olmamı sağladığına inanıyorum. Bir musubet, bin nasihattan iyidir....
Ben motordan düşmesem daha kötü sonuclar olabilirdi o dönemecten hala tırsarım hatta dönerken tedirgin olurum direk kasılırım ama zaman tecrube daha dikkatli olmamı sağladığına inanıyorum. Bir musubet, bin nasihattan iyidir....
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Geçmiş olsun.
Sola motoru yatıranların sol virajlarda sıkıntı çekmesi gibi seninde kamyon korkun oluşmuş. Bu sol viraj korkusunu yenebilmek için sola virajlarda eğitim yapılır. Bence sende bir kamyoncuya rica et direksiyonuna bin olduğu yerde vites at frene bas çalıştır- stop et sağ sol sinyal yap damperine cık orasını burasını kurcala trafikte uygun mesafelerden takip yap sollama yap.. bu şekilde kamyonların diğer araçlarla pek bir farkı olmadığından korkunu yenebileceğini düşünüyorum. Genel korkunda trafikte zamanla gececektir.
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
tedbir bızden takdir Allah'tan.biz tedbirli olacağız,dua edeceğiz.tekrar gecmis olsun
KASKSIZ SÜRÜŞ MÜ? EVİNE DÖN EVLAT:bounce:
geçmiş olsun
kamyoncuların ta
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)