100 cc cup acill yardımm :(
Reklamlar
-
15 Haziran 2010, 01:06
Reklamlar
-
15 Haziran 2010, 01:16
Bujini ve hava filtreni temizle motora bakım yapılmadıysa yap yağını suyunu koy bide öle bak bakalım.
-
15 Haziran 2010, 01:26
yağını falan hep zamanında değiştiriyodumm yenii bii bujii alıp bide hava filtresini söküp denemeyi düşünüyorumm
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
15 Haziran 2010, 01:28
bilinçsizce egzostu açtırmışsan çekişi baya düşürür ayrıca düzde 80km normaldir
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
15 Haziran 2010, 01:35
satoyama adlı üyeden alıntı
bilinçsizce egzostu açtırmışsan çekişi baya düşürür
ayrıca düzde 80km normaldir
ewt egzoz açık ortalama 3 bin km dir. eskisi gibi deil eskiden böyle değildi diyorum belki bujidendir. motor patlatıyo güm güm ateş atıyo egzozdann =) buji olabilirmii
-
15 Haziran 2010, 02:25
ewt egzoz açık ortalama 3 bin km dir. eskisi gibi deil eskiden böyle değildi diyorum belki bujidendir. motor patlatıyo güm güm ateş atıyo egzozdann =) buji olabilirmii
patlatma motora gıren benzının yanmadan eksoza atılması ve orada ateslenerek patlaması seklınde olur
sen motoru cok sıkıstırmıssın bundan kaynaklı motorun yorgunlugu onu boğmuş ve dıger etkenlerle cekısı dusurmus dogrumuyum ? hava fıltrenı bujını ve eksozunu degıstırdıkten sonra dene bakalım sonuc olumlu olacaktır kolay gelsın...
-
15 Haziran 2010, 14:02
yigido_ adlı üyeden alıntı
patlatma motora gıren benzının yanmadan eksoza atılması ve orada ateslenerek patlaması seklınde olur
sen motoru cok sıkıstırmıssın bundan kaynaklı motorun yorgunlugu onu boğmuş ve dıger etkenlerle cekısı dusurmus dogrumuyum ? hava fıltrenı bujını ve eksozunu degıstırdıkten sonra dene bakalım sonuc olumlu olacaktır kolay gelsın...
ilk aldığımda gerçekten aşırı sıkıştırdımm. ama bu nerdeyse bi anda olduu okula gittim geldim gitmiyoo motor.
-
15 Haziran 2010, 14:41
100 cc motordam 250 cc perfonmansı almaya kalkarsan sonucuda bu olur, ve bununda uzun bir zaman olduğunu görüyoruz,
1 : bujiler değişecek
2: hava filtresi değişecek
3: karbüratör ayarı yapılacak
4: motora uygun bie egsoz takılıp sıkıştırma oranı dengelenecek
5: motora gücünün dışında yüklenilmeyecek
6: sibop ayarınada baktırman çok yerinde olur.
-
15 Haziran 2010, 15:41
motorun normal bendede ukh vardı rampada zaten 50 yi falan geçmez kötü bir rodaj yapmışsın
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
-
15 Haziran 2010, 21:24
celıl ybr adlı üyeden alıntı
motorun normal bendede ukh vardı rampada zaten 50 yi falan geçmez kötü bir rodaj yapmışsın
bujiyi değiştirdimm motor hemen tık çalışıyoo düzdede biraz daha iyi oldu ama rampaya vuramadım daha onu deneyemedimm. ama eskisinden ii olduu.
-
15 Haziran 2010, 21:29
bujiyi değiştirdimm motor hemen tık çalışıyoo düzdede biraz daha iyi oldu ama rampaya vuramadım daha onu deneyemedimm. ama eskisinden ii olduu.
bujı ıle pek fark yapmaz sen hava fıltresı karburator ve eksozuda hallet ozaman ıstedıgın farkı alırsın ...
-
15 Haziran 2010, 22:09
nie kimsenin aklına debriyaj balataları gelmemiş biliyosunuzki yarı otomatik
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
15 Haziran 2010, 22:14
debriaj balatasıda sorun olabilir ama arkadaş çekiş düştü diyor sanırım motor bakımını aksattı
-
15 Haziran 2010, 22:21
yokusta dediğine göre ben sadece debriyaj balatası ve buji diorum ilerisini bilmem.tahminim cok yarım debriyaj yapoyr teker yapıyor.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
15 Haziran 2010, 22:41
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
nie kimsenin aklına debriyaj balataları gelmemiş
biliyosunuzki yarı otomatik
benim yazdıklarım daha ucuz ve olumlu soncu verecek seyler senın onerın en son ve en dogru onerı olabılır evt onu yazmayı unutmsuum tesekkurler
-
15 Haziran 2010, 22:46
bence hava filtresi , yağı , bujileri falan değiştirilmeli
-
16 Haziran 2010, 00:38
yok debriyajım iyi. bugün fakt ettim hava filtresinden karbüratöre giden boru yırtılmışş. yağı yeni bujii yeni debriyajj iyi sorun ne acaba ama benim ibre bozuk az gösteriyoo arada bi düzeliyo =)=) geçen denizden geliom çiftk kişi bi saldım tepe aşağı 4, vitesde 11 bin devire geldii ama 70 gösteriyoduu ibree=) iniş bitti düzlüğe geldik ibre 90 gösteriyoduu =)=)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)