Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

kanunilerin motor aksamı japonmu?

REKLAM ALANI
    klm644 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni bs 100
    Arkadaşlar geçen gün motorumun sağını solunu incelerken karbüratörünün üzerinde Japan yazdığını gördüm.

evvelki günde bu işlerden anlayan bi arkadaşımla konuştum kanuni motorsikletlerin motor aksamı japon malıdır dedi onun için mondialden daha sağlam ve daha pahalıdır dedi

ben çok fazla anlamadığım için sizlere bi danışayım dedim.

ne dersiniz kanunilerin motoru japon malı olabilirmi?

şahsi karalama yorumlarından çok bilgisi olan arkadaşlar yorum yazarsa daha bi faydalanmış oluruz. hepinize teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mondial 125 kt/jawa 350 TS
    sadece karburatoru oyle ornegın bende mondıal var onunda karburatoru japon

airhead - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R80
    çinliler heniz kalbüratör yapacak mühendislige sahip degiller,tüm motosikletlerde ya alman ya da japon malı kalbüratör vardır.

M'ARRENTZIEH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250 Naked - Kuba STR250
    Benim Zongshenin karbüratörü de Keihin. Ayrıca Kanuni'de çıkıp "Kanuni'nin motor aksamı Japon" dese bile Kanuni altın olmayacak. Çinli motorlar da genelde "Şu kısmında işçilik ve malzeme kalitesi çok iyi" şeklinde değil de "Şu kısmı Japon" denilerek övülüyor nedense
    www.dersverilir.net/cagriakkoc----> Ankara'da ÖSS ve SBS hazırlık öğrencilerine özel Matematik ve Geometri dersleri verilir.
    msn:cagriakkoc@orphaned-land.net

aggressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tgb X-Motion 250
    sadece üzerinde yazan yer oralıdır yanı karbürator japon malı
    2006BWS100-2007CBF150-2010CBF150-2007FZ6SFAZER-2006CBF600-2012CBF150-2012AGİLİTYCİTY125-2005CBF600-2006Z750S-2008GSXR600-2014CRF250L-2014JOYMAX 250-2013İNAZUMA250-2018S3 250-2014TGBX-MOTİON250

ceyhun__22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    bende de kanuni elite vardı, onun da karburatorunde made in japan yazıyordu.
    Aynı zamanda salcano panther 100 de var suan kullandığım, karburatoru bire bir aynı, onda da japan yazıyor.Yani 'People's Republic of China' karburator işini çözemedi henüz sanırım..

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    "japan" diye marka çıkartmış bile olabilirler. (bkz. abs mes'elesi)
    birde "bunda suzuki motoru varmış" efsanesi vardır ki hiç inanmam.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

huska - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 DL 650- '88 px200
    arkadas kanunının motoru cpi marka çinde üretiliyor ıstanbul dudulluda montajlanıyor.karbüratör aksamı cogu motorda japon yazar çünkü bu işin kompedanı japonlar bende ıkı motor var bırı mondıal biri suzıkı ıkısındede mikuni karbüratör var.

ilk mesaja cevap:
    değil

zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    aynen ilk mesaja cevap hiç bişekilde değil.
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    151 RS
    Alıntı airhead adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çinliler heniz kalbüratör yapacak mühendislige sahip degiller,tüm motosikletlerde ya alman ya da japon malı kalbüratör vardır.
    çinliler uzaya mekik fırlatacak teknolojiye sahipler arkadaşım sen ne diyorsun.. isimleri de TAYKONOT istersen araştır. Çinin yaptığı İPed apple ın yaptığı İpad in normal şartlarda çakması yani taklidi, gel görki apple ın kendisi itiraf ettiki İPed in İpad den fazlası var ekisiği yok!!! aklıma ilk gelen İped in camerası war

katılıyorum
    adamlarda müthiş teknolojı var
    bılhassa elektronıkte
    kalıtesı tartısılır ama bızım yapamadıgımızı yapıyolar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    151 RS
    Alıntı holow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    katılıyorum
    adamlarda müthiş teknolojı var
    bılhassa elektronıkte
    kalıtesı tartısılır ama bızım yapamadıgımızı yapıyolar
    1,5 milyar nüfusu idare etmek , doyurmak, memnun etmek kolay iş deil. adamlar keyiflerinden çekirge yılan kurbağa yemiyolar. yedikleri en büyük nimet suda bol bol yetişen pirinç.. şimdi bu çin nasıl kaliteli ürün üretsin? kim alacak o kaliteyi? yoksul halkına göre 3 kuruşluk köfte üretiyorlar ama bilselerki alan birileri olacak en kral ferrariyi de üretirler. Çinlileri hiç sewmem ama yiğidi öldür hakkını yeme. resmen it gibi çalışıp üretiyo adamlar

o kadar kaliteli değildir

mogli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer1000 - F650 GS
    Alıntı baBAha adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çinliler uzaya mekik fırlatacak teknolojiye sahipler arkadaşım sen ne diyorsun.. isimleri de TAYKONOT istersen araştır. Çinin yaptığı İPed apple ın yaptığı İpad in normal şartlarda çakması yani taklidi, gel görki apple ın kendisi itiraf ettiki İPed in İpad den fazlası var ekisiği yok!!! aklıma ilk gelen İped in camerası war

Kullanılan sistemlerin nerdeyse tamamının çakma olduğunu biliyor msuun? Ayrıca 1.5 milyar insan birnini omzuna alsa zaten uzaya ulaşırlar abartmayın olayı

Karbüratör biraz ince ayar işi, malzeme kalitesi ve mühendisliğin çok iyi olması gereç Çinliler yapamaz değil yaparlar ama hiçbir zaman bir Mikuni gibi ne güçte ne de ekonomide performans vermez. O zaman da 150lik motor 600lük, 1000lik gibi yaktığı için satamazlar.

Olay basit

Unutmadan, elektronikle mekanik çok farklı şeylerdir. Elektroniği makinalar yapar işçilik dahil, mekaniği insan. YAni eğitim gerekir ki bu da Çin'de sıfır.
    Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
    Her şeyin Aslı Güzeldir!
    Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    hani yerli üretimdi? şimdide japonmu oldu? alayı fısss bunlların....
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Kanuninin motor aksamı japon olsaydı vibrasyon olmazdı.
    HONDA

ufuktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Zx10R
    eee o da bizim ayıbımız .. adamlar 3 gün önce kominizmden çıktı , o kadar nüfusa rağmen ne yiyecez derdi yok , iş derdi yok , teknoloji ve ilerlemede dünyaya kafa tutuyor ... Biz Osmanlı torunları , dedemizin adını bir ithal ettiğimiz motorlara veriyoruz , o bile kendi imalatımız değil ....

Sanayimiz yok , tarım bitmiş , hayvancılık yok , üretim yok , fabrikalar satılmış , limanlar satılmış, teknoloji yok , araştırma yok , silah yok .... Kanuni nin motoru Mars yapımı olsa kaç yazar ???????

Motosikleti
    Kanuni Storm 150
    Alıntı ufuktan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eee o da bizim ayıbımız .. adamlar 3 gün önce kominizmden çıktı , o kadar nüfusa rağmen ne yiyecez derdi yok , iş derdi yok , teknoloji ve ilerlemede dünyaya kafa tutuyor ... Biz Osmanlı torunları , dedemizin adını bir ithal ettiğimiz motorlara veriyoruz , o bile kendi imalatımız değil ....

Sanayimiz yok , tarım bitmiş , hayvancılık yok , üretim yok , fabrikalar satılmış , limanlar satılmış, teknoloji yok , araştırma yok , silah yok .... Kanuni nin motoru Mars yapımı olsa kaç yazar ???????
    Benim motorumda kanuni ama en güzel cevabı bu arkadaş vermiş helal olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    Bir söz vardır birazda eskilerden : Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz, şahsın rütbe,i aklı eserinde idraki mali bu akla gerekmez, zira bu terazi bu kadar sıkleti çekmez..

Öyle veya böyle adamlarda teknoloji varmış yokmuş, yapacaklarını yapıyorlar ve dünyaya satıyorlar, şahsen benim çalıştığım şirket senede en az 15 milyon dolarlık ahşap ürünü çinden ithal ediyor ağaç teknolojisi sıfır ama adamlar yapıyor ve bizde alıyoruz..

Bizim aklımız işimizde değil, bir eserimiz yok, birşeye dil uzatmak için onun üstünde olmamız lazım, en iyisini kalitelisini istiyorsak o halde çin kullanmıyıcaz, o zamanda paranın gücü devreye giriyor, kısacası ne kadar ekmek o kadar köfte...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)