Geçmiş olsun sende pek bir şey olmamasına sevindim allah beterinden saklasın motorun masrafı ne kadar ?
Geçmiş olsun sende pek bir şey olmamasına sevindim allah beterinden saklasın motorun masrafı ne kadar ?
servis daha masraf çıkarmadı..
karşı tarafın sigortassı karşılicak masrafları..
geçmiş olsun,ALLAH tan sendede motordada bişe yok...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Kardeş büyük geçmiş olsun...
Motora oluncada üzülüyorum ben. Durduk yere neden insanın malı zarar görsün.
Bazen düşünüyorum. Kör nokta var tamam. Ama şu omuzla tam izada olan hayat kurtaran bakış. onu neden yapmıyorlar bir türlü anlamıyorum. Büyük ihtimalde kör noktada oldun görmedi seni. O bakışıda yapmadığı için. Yada densizin biriydi. Olan olmuş artık tekrar geçmiş olsun dileklerimle...
beni görmemesi için ya %99 miyop olması lazımdı yada o anda şuurunu kahbetmiş olması lazımdı herif ne aynasına baktı nede sinyal verdi lap diye atladı önüme..
yapıcak bişey yok...böyle kurtulduğuma şükrediyorum..
geçmiş olsun,zaten bp nin orası ve stad önündeki ısıklarda gün içersinde bir sürü kaza olur,hep dikkatsizlik.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Zaten altında dört teker gören kendini kral sanıyor. Bu yani istanbul yolları ne yazıkki böyle... Üzüldüm senin adına :(
Büyük geçmiş olsun... Öğrenicekler birgün.... Kendi canları da yandığı zaman....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
geçmiş olsun arkadaşım, tıp merkezine ait bir arabaydı değil mi ?
Gitmek istediğinde gitmezsen geç kalmış olursun...
geçmiş olsn
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
gecmiş olsun kardeşim bır sey olmamasına sevındım . ALLAH beterınden korusun
Semih'cim çok geçmiş olsun kardeşim, Allah beterinden saklasın.
Bu arada sen Hyo'yu ne zaman aldın yahu, başlığı görünce cıbır bekliyordum ben, sayfayı açınca şaşırdım? Yeni motorun da hayırlı olsun diyeyim, naza çıkmış.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Geçmiş olsun..
Bu tip trafik canavarlarını ve motorları trafikte görmezden gelenleri adam etmenin yolu dayak değil ama. Bindireceksin onları bir motora... Salacaksın E-5'e... 10 kilometre git diyeceksin.. Bak indiklerinde nasıl adam oluyolar! İki teker üzerinde gitmeyenler anlayamıyor ne yazık ki trafiğin ne kadar ciddi bir şey olduğunu...
Tekrar geçmiş olsun.. Bir daha kaza görmemen dileğiyle.
[B]Wyvern Aeion[/B]
Kymco Xciting 250i
[B][COLOR="Red"]Karşıyaka[/COLOR][/B] / [B][COLOR="SeaGreen"]İzmir[/COLOR][/B]
öncelikle gecmis olsun verilmis sadakan varmis... turkiyede malesef iki tekerlekli araclara saygi yok hicbir surucu iki tekerlekli araclari trafikte tasit olarak gormuyor ve kazalarin cogunluguda bundan kaynaklaniyor sanirim turkiyedeki suruculerrin bu konuda bilgilenmesi yada bir sekilde bilgilendirilmesi gerektigi kanisindayim...
dostum çok büyük geçmiş olsun... tekrarı olmaz inşallah...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)