Geçmiş olsun sen de bişey yok gerisi pekte önemli değil.
Geçmiş olsun sen de bişey yok gerisi pekte önemli değil.
sabah işyerindeyken yazdım şimdide tekraaar burdan yazıyorum geçmiş olsun.. bende pendikteyim geçen gün seni görmüştüm.... bişey lazım olursa yardımçı oluruz...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ben seni zaten tanıyorum ramazan abi
hem msn den hemde sen yaşar abinin kuzenisin bende yaşar abinin manevi yeğeniyim
hangi yaşar dersen eksozcu yaşar ) şuanlık bişeye ihtiyaç yok abim düşünmen yeter..
çok gecmis olsun, sanırım sende bisey yok ?
aynı sekilde 1 ay once bende kaza gecirdim :S
v-for racing
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Gecmis olsun, umarim sagligina ve motoruna tez zamanda kavusursun
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
çok geçmiş olsun.ne yazık ki öyle dingiller çokça fazla.onlardan daha fazla dikkat etmemiz gerek...
sözlerimibirleşikyazmamınsebebiayrılığısevmememdir
Kafan Çalışmıyorsa Kask Takma...
Hocam geçmiş olsun... Allah beterinden esirgesin.
Bir garip yolcu...
geçmiş olsun
Geçmiş olsun...........
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
geçmiş olsun. inşallah bu son olur. selamalr
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
Geçmiş olsun..
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
gecmiş olsun.ozellıkle iş çıkış saatlerınde daha dıkkatle olmak lazım.
'4' TEKER BEDENİMİ, '2' TEKER RUHUMU TAŞIR !
Büyük geçmiş olsun dostum, aynı kazayı bende yapmıştım ve omzum çıkmıştı. Devamlı o güzergahta olan biri olarak sana tavsiyem; dönüş levhaları olan şeritlerden gitme, malum etraftaki insanlara artislik yapmak isteyen tipler orada mevcut dolayısıyla heran ani dönüş yapılıyor. Sanki hemen sağa sola yanaşıp herkesi alacak!!!!! Allahın tüpçüsü bile caddede şekil yapıyor. Neyse aman dikkat!!
sağolasın dostum..
sanada büyük geçmş olsn..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)