http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...c-seyhan/detay
bu ilandaki ürünü almayı düşünüyorum ne dersiniz arkadaşlar ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...c-seyhan/detay
bu ilandaki ürünü almayı düşünüyorum ne dersiniz arkadaşlar ?
Fotoğraflara bakarak motor alınmaz. Onun için ilk önce git bir motoru gör. Bin bir kaç tur at. İçine sinerse bildiğin bir tamirciye götür. Tamirci baksın etsin. Olur derse araştır borcu harcı, kazası vs. var mı diye. Yoksa ve ki sen zaten beğenmişsin alamamana bir engel yok. Hor kullanmazsan, bakımlarını ve temizliğini yaparsan seni idare eder.
ÇİN MALLARIYLA ZATEN KARŞILAŞTIRAMAZ VE KARIŞTIRAMAZSIN. çünkü resimdeki motor çinçinin önde giden dik alası
hiçkimse bunlar çin li değil demesin..yemesinler bizi...
bu arada arkadaşım başka motormu bulamadın???ne yapıcaksın bunu???dışı seni yakar içi beni demişler..fikir soruyorsan yanına bile yaklaşma...savunanlara kulak vereceksen de sonradan da yandım anam deme...
@okanco
tabiki bir gezme kontrol ettirme durumu olacakta ben sizden üstünkörü bir yorum istedim hani yeni başlayan birisi için olur mu.
@sametagir
Bulamadım ya ne yaparsın kayseride anca choeper olarak bunu bulabildim
al gıtsın kardesım ya
bısıklet fıyatına
daha ne olsun sıkıstırmazsan uzun sure bınersın..
ben neler cektım fıyakalı motor olmamasından turkıyede
sımdı 1000 tl ye kocaman chopper var yeter daha ne olsun
Bence sen bu motoru al, nedenmi fiyatı iyi , eh iyi bir bakımlada seni baya sürükler, satıcınında çinlilerle karıştırmayın demeside komik yani, onu geçiyoruz, bir sene iki sene tepe tepe binersin, bu aradada başka bitane düşürürsün, belki o da japon olur, ölüsü dahi olsa bunları (çinlileri) donunda sallar, hem cc büyütürsün hemde daha güvende olursun, hadi hayırlı olsun..
Slm kardeş öncelikle iyi bak bunların motor aksamlarında problem çıkıyor benim amcamda mct250 var mondial şimdi tamirde 350-400 lira masraf eğer motorunda bir problem yoksa iyi bir makine ama birde araba kadar benzin yakmasa keşke
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...yhan-250/detay
almak istersen yollayabilirm
Km si az geldi bana..Görünce anlaşılır ama..ben olsam almam...
Bende kanuni 150 cc seyhan alacaktım hemde çok iyi bakan bir arkadaştan son anda vazgeçtim..İyide ettim..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Sabredip 250'lik bisan roadstar-v düşünürdüm. Yada sabretmeyip 1750-2000'e Cgl125,İnnova veya Ybr 125 alırdım.
tamaaam anladım ben onu..sen bizimle dalga geçiyorsun...10-15 kuruşu kim kaybetmiş kardeşim bu icat bulsun.az yaksın istiyorsan tvs apachi al.şu anda bildiğim en ekonomik 150 cc onlar.ilede chopper dersen benzinini dert etme...unutma bunlar sadece GÖRÜNTÜ den ibaret...benden söylemesi.....
boşver bunu git bi ybr tvs olmadı innova wave all az yakar dayanıklı. illa bu diyorsan all ama hem biraz daha çok yakar ve sorun olur bunlar fazla dayanıklı deill
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
made in vibratör
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)