yatırdım motoru lanet olsun..
Reklamlar
-
13 Haziran 2010, 11:52
Reklamlar
-
13 Haziran 2010, 11:59
geçmiş olsun arkadaşım :(
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
-
13 Haziran 2010, 12:01
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
-
13 Haziran 2010, 12:06
geçmiş olsun allah daha kötüsünden korusun...
-
13 Haziran 2010, 12:06
geçmiş olsun.kötü olmuş.oluyo arada boyle seyler.
-
13 Haziran 2010, 12:13
sağolun arkadaşlar, oluyo arada böyle şeyler ama ben kendime kızıyorum, nasıl yaptım böyle aptalca bi hata.
-
13 Haziran 2010, 12:15
Değerli kardeşim, endişe etmeyiniz.. Motosiklet işin içinde isede yana yatırma olayıda vardır.. Bununla geçmiş olsun.. Hele hele sizin ki gibi yüksek performans motorlarda bu basit bir olay.. Grenaj, çizik, çarık, sinyal.. Önemli değil en kötü ihtimal yeni grenaj yeni sinyal alınır.. Önemli olan motor bloğu.. Mekanik arıza olmadığı sürece bence bunlar tıpkı yağ filtresi, yağ gibi sarf malzeme olarak görüyorum.. Biraz maddi kayıp o kadar.. Halbuki, silindir gömleği yamulsa, sübablar ayar kaçırsa, yada ne bileyim krank kırılsa düşünsene motor bloğu açılacaktı... Bir motorun bloğu açıldı mı fabrika ayarını hiçbir ustanın tutturamayacağını düşünüyorum.. O sebeble grenaj sinyal önemli değil..
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
-
13 Haziran 2010, 12:16
Lamborghini adlı üyeden alıntı
sağolun arkadaşlar, oluyo arada böyle şeyler ama ben kendime kızıyorum, nasıl yaptım böyle aptalca bi hata.
sıkma canını . cüzdanın düştü farzet. 1000 lira verip yaptırabileceğin şeyler bunlar. 5000 lira verip eskisi gibi olmayanlar da var. sende de bir şey yok. olacağı varmış
-
13 Haziran 2010, 12:25
-
13 Haziran 2010, 12:30
Selka adlı üyeden alıntı
Değerli kardeşim, endişe etmeyiniz.. Motosiklet işin içinde isede yana yatırma olayıda vardır.. Bununla geçmiş olsun.. Hele hele sizin ki gibi yüksek performans motorlarda bu basit bir olay.. Grenaj, çizik, çarık, sinyal.. Önemli değil en kötü ihtimal yeni grenaj yeni sinyal alınır.. Önemli olan motor bloğu.. Mekanik arıza olmadığı sürece bence bunlar tıpkı yağ filtresi, yağ gibi sarf malzeme olarak görüyorum.. Biraz maddi kayıp o kadar.. Halbuki, silindir gömleği yamulsa, sübablar ayar kaçırsa, yada ne bileyim krank kırılsa düşünsene motor bloğu açılacaktı... Bir motorun bloğu açıldı mı fabrika ayarını hiçbir ustanın tutturamayacağını düşünüyorum.. O sebeble grenaj sinyal önemli değil..
yani önemli bi hasar değil ama insanın canını sıkmaya yetiyo sadece, tek tesellim hep öyle avunurum, orada yan yatmasaydım belki gazlamaya gidecektim daha kötü bişey olacaktı oradan dönmek gerekiyomuş motoru yatırınca geri döndüm.
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
sıkma canını . cüzdanın düştü farzet. 1000 lira verip yaptırabileceğin şeyler bunlar. 5000 lira verip eskisi gibi olmayanlar da var. sende de bir şey yok. olacağı varmış
cüzdan düşse bu kadar üzülmezdim sanırım, gerçi cüzdan taşımam o ayrı meselede
-
13 Haziran 2010, 12:30
Geçmiş olsun..Sıkmayın canınızı olağan şeyler,cana gelmesinde ..vardır bir hayır bundada
[COLOR="Red"]Ѻ[/COLOR] [COLOR="Red"]яedline[/COLOR]...the line between [COLOR="Green"]life ::fool:: [/COLOR]and [COLOR="Red"]death [/COLOR]::156::
-
13 Haziran 2010, 12:33
Honda işte, pahalı şeyler kırılgan olur.
-
13 Haziran 2010, 12:42
Allah büyük kazadan esirgesin !!!
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...t-granaj/detay gibi bir yerden grenaj temin edebilirsin .... çok daha maliyetsiz olur
-
13 Haziran 2010, 12:54
Akacak kan damarda durmuyor, geçmiş olsun, motorun çok güzel allah beterinden saklasın, sıkma canını herşey olacağına varır..
-
13 Haziran 2010, 12:57
maslak oto sanayide hasan azman var .. moto color.. O senin İşini Layıkı ile çözer
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 ----------
ayrıca senin problemin cok zor bişi değil.. aksam oldugu yerde arkadas k3 ünü düşürmüş koruma takozunun vidası şase içinde kalmıs 2 saattir onunla ugrasıyoruz..
Benim Kawanın sargıları yandı.. millet dükkanın önünden gaz çekip basıp gidiyor.. kafayı yiyorum ben napaYım Hacı
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
13 Haziran 2010, 12:58
geçmiş olsun allah büyük kazadan esirgesin polyester ustası kırığı halleder çizik yerleride lokak boyayla haledersin abi
-
13 Haziran 2010, 13:05
Geçmiş olsun hocam. Allah bir daha kaza bela göstermesin...
-
13 Haziran 2010, 13:05
-
13 Haziran 2010, 13:09
-
13 Haziran 2010, 13:16
Bu yüzden racing motorları sevmiyorum yana bile yatıp düşse dünya masraf geçmiş olsun...
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)