geçmiş olsun
karsıdasın ancak bir ayağın anadolu yakasındaysa seni gerçek bir grenaj sanatkarı ile tanıştırabilirim...
anadolu yakası uygun ise mesaj atabilirsin...
geçmiş olsun
karsıdasın ancak bir ayağın anadolu yakasındaysa seni gerçek bir grenaj sanatkarı ile tanıştırabilirim...
anadolu yakası uygun ise mesaj atabilirsin...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
nazar değdi makinaya...Allah beterinden korusun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bence en önemlisi senin sağlığın...
geçmiş olsun
sözlerimibirleşikyazmamınsebebiayrılığısevmememdir
Kafan Çalışmıyorsa Kask Takma...
bir grenaja lokal boya atılacak, bir grenaj değişecek bide ön sinyal değişecek, bence ustalık bi iş yok, internetten temin edip kendin takabilirsin hepsini, geçmiş olsun, bu arada sinyali tek satmıyolar mecbur çift alıcağın için istersen değişik bi model sinyal al.
Enazından sende birşey yok usta çok geçmiş olsun insanın malı 1000 tl likte olsa üzülüyor fakat önce sağlık ya gazlarken düşşeydin Allah muhafaza beterin beteri var canını çok sıkma bir arkadaşında dediği gibi cüzdanından para düşürdün say.
Önemli olan senin sağlıgın
O kadar kolay degil VATANI bolmek ve o kadar zor degil ugruna olmek.
Geçmiş olsun, moral bozar....
dostum geçmiş olsun, bunada şükür demekten başka şey yok
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
motor kapağı çizilmeseymiş keşke kardeşim bnce boyatma motor kapağını imkanın varsa değiştir sonra satıağında motor kapağı bile boyanmış filan derler moralini bozarsın yada adamın kafasını kırarsın
öncelikle geçmiş olsun, sinirlenip kızmana gerek yok bence şükür etmelisin
gazlamak istediğini yazmışsın ve farkındamısın bilmiyorum en baştan beri seni birşeyler gazlamaktan alıkoymuş, makineyi dükkandan çıkarmanda bile anahtarları arayıp durmuşsun bana sorarsan ilahi bir güç korumuş seni tabi bu benim fikrim tekrar geçmiş olsun arkadaşım
ASALET;boyda değil, soydadır! İNCELİK;belde degil, dildedir! DOĞRULUK;sözde değil,özdedir! GÜZELLİK;yüzde değil, YÜREKTEDİR!!
Maslak sanayi Motocolor Hasan azman. Netten araşştır nummarasını bulursun.
Orjinali gibi yapar.
GKN MOTORS
ben cbr 125 de düştüm de kaydımda bir sinyali kırıldı yokuş aşağı bir kayışım var çok garipti kendimi izlemek isterdim bu motorların ağırlığı etkiledi sanırım geçmiş olsun
...
evlat acısı gibi koyar beee
neyse kardeş Allah büyüğünden saklasın
olan sol grenaja olsun
bende az kalsın düşürüyodum ışıklarda tam durduğum an ama zorda olsa tuttum :D yol azcık eğimliydide dengem bozulmuştu :D
Geçmiş olsun, nazar çıkmış derler boşver.
Tavsiye edeceğim grenaj ustası var ama sana biraz uzak; Maltepe'de.
Geçmiş olsun
sen lanet okuyacağına allaha şükrette kendine bişley olmamış!
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
geçmiş olsun kardeşim, Allah daha büyüğünden esirgesin... her ne kadar canın sıkılsa da ki benim anlamam mümkün değil, canına birşey gelmemiş, tek avuntu bu olmalı...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)