çok geçmiş olsun... mal yapılır yerine konur canın sağolsun... çıkacak dolar varmış cüzdanından...
103 hp
geçmiş olsun kardeş (02122850560)( 05362605057)yusuf şimşek maslak oto sanayi 2. kısım 9. sok üst blok no 279 yapılamıycakları yapabilen bir usta bir danışmanda fayda var
sende birşey yoksa hiç sıkma abi canını bunların hepsi yaptırılabilecek şeyler sonuçta ,
GEÇMİŞ OLSUN
Fikirlere Kurşun İşlemez .
Geçmiş olsun allah beterinden korusun. :(
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
belli bir süre sonra gözüne çok büyük gelen bu çizikler sanki motorun bir parçasıymış gibi gelicek sanki hiç bir şey olmamış gibi allah daha büyük kazalardan korusun hepimizi çizikler onarılır başıma çok geldiğinden bu tür olaylar ben alıştım ne kadar özen gösterirsen temizliğine o kadar üst üste geliyor her şey.
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
geçmiş olsun.malesef hepimiz yaşıyorz bunları.önjemli olan yaşanandan tecrübe ve ders çıkarmak.
bu tarz motorlarda koruma demiri olması şart değilmi?kruma demirinin şaseye zararı varmı acaba
Sevgili arkadaşım bunun tamiri yapılır eksik parça yok .. önce grenaj sökülü arkadan tairi yapılır .. sonra çelik macun ve zımpara en son o parça aynı renkte boyanır .. sıfır grenajdan çok daha ucuza çıkacaktır..
şu linkede bir bak
http://www.motosiklet.net/forum/mt-kendin-yap-[diy-do-it-yourself]/72894-grenaj-tamiri-boya-airbrush.html
Reklam olmasın diye firma adı veremiyorum ama grenaj tamir , onarım ,bakım diyerek google amcaya sor o sana doğru yolu gösterecektir
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hocam cbr ın parçaları çok pahalı değil, ben falcon kullanıyorum.Sticker ı 350 lira.
Hallolur, birden yüklenme parça parça değiştir
Sinyallerini led al bence
pazartesi günü birkaç yere gideceğim, çatlak tamiri ne kadar sağlam oluyor bilmiyorum ama yapan kişiyle görüşmem lazım çatlak kısım zamanla atma yapabilirmi bunun garantisini verebilirmi gibi. yapan ustaya göre değişir tabi.
sol grenajın yenisi sanırım 750 tl internetten 400 tl ye kadar buldum, grenaj tamiri için uçuk bir fiyat istemezlerse ve gerçekten sağlam olacaksa tamir daha hesaplı olacak.
led sinyal takması bişey değilde olduki gene yatırdım motoru bu sefer kafa grenajı yere temas edecek, orjinal sinyal kafa grenajını azda olsa koruyor.
geçmiş olsun daha beterini göstermesin Allah sana ve tüm arkadaşlara .
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
30 Milyarlık makinanın acısıda büyük olur kardeş... Sıkma canını...
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
Honda ya sor, sonra çıkma parça araştır. Sahibinden.com da çok var biliyorum.Ürün alırsan get ürünlerden al, çakal çok var.
Sol granaj 750 olmaması lazım. Honda kredi kartına taksit de yapıyor. Ben de sticker aradım durdum, tamir için uğraştım boyattım aynısı gibi olmadı.Honda su bazlı boya kullanıyor.Çok nadir su bazlı boya yapan var ve doğru ustayı bulmak zor.Granaj tamirini hondaya uygun bulmuyorum.
can sıkıcı.... başka bi şey değil
Çok geçmiş olsun dostum.
Allah daha beterinden saklasın.
Nazarlık olsun de geç bence
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
ben de yatırdım falconumu aylarca uğraştım. Vites kolunu düzeltirirsin. Basamağı kaynattırısın sinyali yapıştırırsın ama inan sadece iş görmelik motor tat vermiyor.İnsan hep öyle güel görmek istiyor
Geçmiş olsun, yaptırmasına yaptır dursun,bidaha devrilmeyeceği mechul çünki,satarken sıfırını koy tamamdır.
geçmiş olsun...............................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
geçmiş olsun allah can sağlığı versin.mal dediğin nedir ki..önemli olan candır
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)