konu basligini tam kavrayamadim
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
İşte.. Hayat 2 Teker..
Bir iki resime dikkat edilirse lastikler duruyor.Elbette yapılmayacak(ben almayın )hareketler degil ama sanki duruyorlar.
başlıkta bi arıza var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:56 ----------
resimlerin 7.si hariç hepsi duruyor
belki 3. resimde hariç olabilir
Fotoğraflardaki motosiklerin durduğuna tekerleklerin sabit gibi durduğundan dolayı karar verdiyseniz, çoğu bas-çek dijital fotoğraf makinesi özellikle flaşlı çekimlerde öyle çeker. Başka bir detay farkettiyseniz bilemem.
Motorlar durmuyor. Motorcunun pantolonundan hareket belli. Tekerler gündüz çekilen çoğu fotoğrafta duruyormuş gibi görünür zaten.
Fotoğraf hadisesi omlet yapmaya benzer. Yaparken iki parametre vardır: ocak ateşinin miktarı ve ateşte kalma süresi. Eğer kısık ateşte pişirirseniz daha uzun süre ocakta turarsınız, yoğun ateşte ise daha kısa süre...
Arkadaşlar omleti yoğun ateşte (gündüz, güneşli hava, bol ışık) yapmışlar dolayısıyla ocakta kısa süre kalmış (fotoğraf makinesinin perde(shutter) hızı fazlaymış). O kadar az ki, tahminen saniyenin 250'de 1'i kadar. O sürede de tekerin duruyor gibi görünmesi gayet doğal.
Bu arada fotoğraflardaki asıl hile şu: 4. fotoğraf ile 6. fotonun aynı olduğunu farketmediniz mi? 4. fotoda görünen 2 kişi de aynı kişi.. üstüste bindirilmiş fotolar.
Selam herkese, ya arkadaşlar ben 1. 4. ve 6. resimlerde takıldım bu işaret ettiğim resimlerde manzara hep aynı ve motorcunun hareketleri farklı ,ne teseadüf resimleri çeken kişi hep aynı noktada deklanşöre basmış ,helal olsun milimetrik adammış...
doğuştan çaresi olmayan bir hastalığım var,her gördüğümü adam sanıyorum...
Hepsi gerçek.... Yanlızca 4 te photoshop var... Çamur atmayalım lütfen...
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
Son fotoğraf cidden deli işi.
Fazla abartılı, hatalı yönlendiren fotoğraflar. Motosiklet Ulaşım ve eğlence aracıdır. Akrobasi istersek sirkler veya panayırdan takip ederiz.
Adalet iki tarafı keskin kılıçtır. Eğer dokunmasını bilmezsen her iki tarafıda keser.
Evet ben de onu diyorum zaten. 4. fotoya başka bir fotoyu bindirmişler. Bu fotonun orijinal hali ise 6. foto. Benim görebildiğim tek hile bu.
Youtube'da bu cambazlıkları yapan tonlarca adam var. Benim nasıl yapıldığına dair bir fikrim yok, merakım da yok ama inanılmaz bir olay değildir yani. Öyle fotoşop, hile falan aramaya gerek yok.
Çok riskli hareketler bunlar.
lastikler duruyor diyenlere dicek söz bulamıyorum madem lastikler duruyoda o motor tutkallamı yapıştırmışlarda dik durabiliyo yolda takoz koymuştur belki herşeye muhalefet olmamak lazım güzel deyip geçin yaw.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)