aslında cbf250 benimde aklımı çelmiyor değil fakat
1 korku ile bahsedilen parça paraları
2 kısa vites aralığı ve yakıtı fazla olması 130 da red line a girmesi
beni düşündürüyor
aslında cbf250 benimde aklımı çelmiyor değil fakat
1 korku ile bahsedilen parça paraları
2 kısa vites aralığı ve yakıtı fazla olması 130 da red line a girmesi
beni düşündürüyor
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
şehir içi için en özel makina cbf dir.Kendi motorum diye söylüyorum,çok rahat,kankalarına göre büyük,ve cimri.
Metehan abi, merak etme brandayı vermedim.
Prohell XXL almıştım 40 TL'ye gayet memnundum, gerçi yıkanınca baya bi bozuldu ama iş görüyodu.
Bu arada 80km falan jikle açık gitmişim, o yüzdenmiş şikayetim şimdi 110 falan görüyor motor çok şükür memnunum. Gayet rahat.
Dertsiz tasasız motor, hyosunga geçmeye değmez şu an için. Alırsam bundan sonra GoldWing alırım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:22 ----------
Yok Ahmetcim ya, jigle açıkmış şimdi idare ediyo, eğlenceli bi motor valla, dertsiz tasasız... Rahat rahat aralardan derelerden geçiyorum, varsın 140'a çıkmasın şimdilik...
arkadaş 8.500'a CBF 500 Alabilirdi 53 bygir VFR kadar olmasada güçlü motor..
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Para sorun değilse honda vfr 250 al benim enişte niyetlendi cok güzel makine 140 fln yapıyormus oturus pozisyonu falan rahat(mıs) ancak tek kusuru 250 cc o para verilir mi edebiyati :s ama gerçekten kaliteli motor ben bayılyorum.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Kanka felsefe yapmak istemem ama hayallerdeki şeye ulaşma ve doyumu yaşadın...değer kaybı korkusu ve geçen zaman seni mantığa itti...tatmin oluncada vfr gözden düştü...kanaatimce neye bindiğinin pek önemi yok...
ve halen tarzını neyi istediğini bilemediğine inanıyorum...f650 veya er 6 tarzı bir 600 cc ile başlamış olsaydın bu sevdaya şimdi daha farklı beklentilerin arayışların olurdu...
eşşekten indin ata bindin...
atdan indin yine eşşeğe bindin...
aslında ne eşşeğe ne ata binecektin...eşşekten sonra katıra binmeliydin...ikisininde kıymetini öyle anlardın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
VFR gözümden düşmedi ama benim rotalarıma uygun bi motor olmaktan uzaklaştı. Sık vites değiştirmek işgence, debriyaj çok sert, kıvrak değil, ağırlık ise tam 2 katı... Bi yan yatsan kafadan 3000TL masraf...
Emin ol konu istanbul trafiği olunca hangisinin at, hangisinin eşek olduğu da tartışılır. Bugün 1200cc bi BMW ile kapıştım ve çok gerimde kaldı... Bunun yanında 1200e göre gideceğim yere 3te bir benzin yakarak gidiyorum...
VFR ile büyük motor neymiş öğrendim. VFR alırken benim amacım zaten motor büyütmek değil hızlı ulaşım ihtiyacım ve bununla birlikte gelen güvenlik ihtiyacıydı. Her hafta 300km yol yapıp köprüden geçecek birine göre ideal bi motordu ve çok hoşuma da gitmişti.
Tarz vs. bunları her zaman 2. plandadır. Tam olarak işimi ne görecekse onu alırım diye düşünüyorum.
Fiyat - güvenlik - işletme giderleri - kulalnımamacım arasında optimizasyon yaptım ve sonuç olarak en mantıklı motor şu an için CBF 150...
Bisiklet gibi rahat kullanıyorum, bu özelliği de VFR kadar eğlendirebiliyor beni...
Fiyat uygun olsa F650GS alacaktım ama oraya o parayı bağlamak da mantıksız geldi.
Senin sorununa çözüm ya ybr 250 yada comet 250
ikiside cimri ikiside atak
biraz da şekil olsun dıyorsan hyo almalısın
ama baştan soyleyeyım çinli muamelesi gormek ilerleyen zamanlarda sinir bozucu oluyor.
anlayan anlamayan markaya bakıyor ona gore de sana ya adam bakışıyla bakıyor yada sokakta kalmış gariban bakışıyla. Oysaki o şekilde bakanların coğunun cebinde akbil var otobuslerde sürüm sürüm sürünüşleri akıllarına gelmıyor. Herkes alsa altına bi 100 cc 125 cc motor. ne demek istediğimi anlarsınız.
Vakti zamanında bende modenas vardı hiç unutmam 4 litrelik deposuyla 150-200 km giderdim şimdilerde innovanın enjeksiyonlusu var herhalde o da 4 litre ile 250-300 gidiyordur
ama ne rahat motordu beee cok kullanışlı bi motordu ya da o zamnlar gençtim gozum rahatsızlıkları gormuyordu ne bileyim oyle bişey işde.
Hala bile canım cekıyor alayım bi cup bakayım keyfime ...
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
kafan çok karışık hacı anlıyorum seni...bari elindeki parayı tut sağa sola harcama ki ilerleyen zamanlarda bir seçimin olursa kredi çekmene gerek kalmasın...sonucta vfrden bir zararın oldumu...kredi geri ödemesi ile birlikte düşen değer kaybı falan...aradan 2 yıl geçmiş biiraz olmalı ama minumum düzeyde mi...2.eli zor olan bir model biliyosun...alıcısı çok ama o paraları veren yok...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:03 ----------
kanka aklıma takılmışken param sermayem olsa direkt Malezyaya gider Modenasla irtibata geçer şartlarını öğrebnip Türkiye temsilciliğini almak isterdim...bu hususda ne gerekirse yapardım...uzun vadede kazanırdım...bu markanın bilinirliği vegüveni ülkemizde fazla...yokmu bunu değerlendirecek bir girişimci sence...
Walla meteciğim bilmiyorum inan buyuk kayıp. Bu markayı birileri getiriyordu biara ama ne oldu bılmıyorum.
Taş gibi makinaydı bee ilk alanlardanım. sene 99 ılk motorum motor surmeyıde bılmıyorum yanımda bi arkadası goturdum kı dusersem basımda dursun dıye acentedan aldım dırek benzıncıye sonraki 3 yıl eşşeğe biner gibi bindim tek kuruş masraf etmedım bakım dısında. 15-20 bin gibi sattım hala yedek anahtarları durur ( buldugum yerde alacagım cunku hala ruhsatı benım ustumde ) Hey gidi gunler beee..
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
düşünsene 13-14 yıl önceki kaliteyi...bu adamlar üretimi Çine kaydırmamış pavlüke halen Malezyada..demek ki şimdiye artık teknolojileri geliştirip kaya gibi makinalar yapmışlardır...sonucta fabrika aynı yerde mühendis aynı...
cupların ağababasını üretiyorlar bunlar...
http://www.modenas.com.my/v2motorcycle.asp?id=73
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)