Merhaba arkadaşlar..
Dosyamla beraber ehliyetimi almaya giderken motosikletle polise yakalandım.
ve 2. ehliyetsiz cezam oldu mahkemeye sevk edildi.
1. sini ödememiştim hala 2. si de geldi ne kadar gelir ne olur bilgi verirseniz sevinirim
Merhaba arkadaşlar..
Dosyamla beraber ehliyetimi almaya giderken motosikletle polise yakalandım.
ve 2. ehliyetsiz cezam oldu mahkemeye sevk edildi.
1. sini ödememiştim hala 2. si de geldi ne kadar gelir ne olur bilgi verirseniz sevinirim
Demek ehliyetsizlikten 2.defa ceza yedin?
Kusura bakma ama hiç üzülmedim..
Sorunun cevabına gelince ;
Bu sitede 2 defa ehliyetsizlikten ceza yiyenlerin sayısı bir elin parmağından azdır.
Hatta ehliyetsiz kullanıcı bile %10 civarında ancadır.
O yüzden bu konu hakkında sana kaç kişi bilgi verir bilmiyorum.
Başımıza gelmedi çünkü böyle bi durum.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
cezayı ödeyeceksin.
bidhada taksiyle gidersin ehliyetini almaya.
yapacak bişey yok.
ancak ikinci ceza için aynı gün ehliyeti gidip aldıysan mahkemede ehşiyetim vardı ama yanımda değilidi diyebilirisin.
tabi ehliyetin alınış tarihi ceza tarihiyle aynı gün yada öncesi olmalı.
1. si bu konu hakkında yorum istemedim üzülmeni beklemedim.Polemiğe girmeyeceğim !
Polis memuruna gelince ; bana orda kafamda kask herşeyim tam olmasına rağmen ehliyetsizlik yazdı tamam suçluyum ama orada kasksız ehliyetsiz yakaladığı adama bi adam çağırdıktan sonra 62 lira kasksızlıktan ceza yazıyorsa Allah onun belasını versin !
Bilip bilmeden yorum yapmanın manası nedir onu anlamış değilim ?
Şimdi elinemi sağlık yoksa elimi kırılsın o polisin Allah bilsin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:13 ----------
Benim demek istediğim şu yani 2. kez ehliyetsiz yakalandığım için extra bir sorun çıkarırmı ? ceza da yükselme , hapis vb.
Bu soruna en güzel cevabi herhangi bir trafik şubeden öğrenebilirsin.
Kardeş daha bugün üye olmuşsun... Hele bi tanışalım kaynaşalım... Sora halledriz icabında... Tartışırız... Dakka bir gol bir yawwww...
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
seni ora niree pek bi güccük bir yer herhalde
ehliyeti bir allahın kuluna gösteremedim daha
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Antalya ..
Şansımdan kaynaklanan birşey yoksa ehliyete 15 dk kala ceza yenmezdi ..
şanssızlık heralde o plosin amiri gidin motorlara ceza yazın dediği güne denk gelmişsin.
ilk cezanı faiziyle ödersin artık ikinci cezanıda normal ödersin
bende ehliyetsizken dur diyen polise uymayıp basıp gitmiştim arada arabada wardı ama tam 5 ay sonra kırmızı şıkıta geçti diye ceza geldi arkamdan, dursam belki daha çok kaçacaktı ama polis sonuçta görevini yaptı. sende de yapmış doğrusu bu ehliyetsiz isen cezayı yersin, yemelisin, ha yazmadığı adam war diyorsun doğru ise eğer işte o zaman elleri kırılsın yoksa görevini yapan polise laf yok..
bence bu olay tamamen saçmalık. adam sağa sola parasını vermiş, yazılı sınavı, direksiyon sınavını geçmiş daha ne istiyosun. illa o plastik nesneyi gösterincemi herşey tamam oluyor.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Kardeşim Bende senin gibi 2 kez ceza yedim hemde 1 hafta içinde şerefsiz herif resmen kıllık olsun diye ceza kesti bana 2 sinide mecbur ödedim sende ödeiyheceksin malesef.
her hangi bir sıkıntı ile karşılaşmassın cezaları ödediğin taktirde tebiki.Allah sana sabır versin demekten başka bişe diyemiyorum o adamı nerde görsem ne zamn aklıma gelse beddua ediyorum senin gibi.Allah belasını versin..
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
1 gün içinde 3 kez ehliyetsizlikten ceza yemiş tanıdığım var.
işte 800+800 kac edıyor arkadas anlamadın galıba
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:45 ----------
hey maşşallah kımmiş bu şahsiyet? 1 anladık 2 de oluyormuş ama 3 hocam bıraz kerizlik olmuyormu bıle bıle polısın ustune gıdılırmi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)