deneyeceğim senın sistemide ama inşallh sığar
deneyeceğim senın sistemide ama inşallh sığar
valla arabaya sığdırmak pek mantıklı değil. en mantıklısı otobüs. otogarda beraberce otobüse koyuyosun, gidiceğin yerde motoru alıyosun. beklemek filan yok, mis gibi.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
ben de o arabaya o motorun sığacağından şüpheliyim. farklı bir yol dene arabayla eve git ertesi gün otobüsle motorun olduğu yere git ve aynı yolu motorla al. işte sana çifte seyahat fırsatı. seçim senin.
saygılar.
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
bence kaba saba yerleri sökebildiğince sök motorun küçülsün gövdeyi arka koltuğa koyarsın geri kalanları da bagaja...
sözlerimibirleşikyazmamınsebebiayrılığısevmememdir
Kafan Çalışmıyorsa Kask Takma...
Bana kalırsa eğer ehliyette varsa , yakın arkadaşınla beraber biriniz motoru biriniz arabayı kullansın . Motor 60 TL yakar arkadaşını geri gönderirken 50 TL bilet 110 TL ye hallolur.
Yada motoru çalıştırmadan çek ama böyle tehlikeli olur
bana kalırsa römork yaptır.ben düşünüyorum şahsen.hem bir kullanımlık değil.ömür boyu senin olacak.
Orgazma Dudak Büktürür
çok saçma kardeşim,denemene bile gerek yok,nakliyeciyle sıkı pazarlık yap.
hem arabaya hem motora yazık edersin...
artık bir cbf 150 sahibi...:cherry:
Eyer çok seyahat ediyorsan römork alabilirsiniz aracınızın arkasına.
Hakını aramaktan korkmak erdemmidir ?
biraz önce ölctüm ön tekerleği sökersem arabanın arka koltuğu koyarsam 15cm gibi bir fazlalık oluyor kapı kollarında onu nasıl aşarım bilmiyorum capraz koyarak sığar dusuncesindeyim
ben 250 lik mondial mct yi honda crv aracıma sığdıramadım sen nasıl sığdıracaksın bilemem
Bence engüzeli otobüse vermek ama motosikletin çizilirmi çizilmezmi ona bişey diyemiyeceğim
dostum biz mersin taşucu limanından 325 bmv yi 150 liraya çekiciye yükleyip ankaraya getirmiştik. bu tarafa boş geliyodu anlaştık. her türlü bulursun bir nakliye kamyonu yada minibüsü. kargo firmalarına da bir danış derim.
Google da bunu buldum bir konuşun isterseniz.
http://atvmotornakliyesi.com/
[COLOR="Red"]Ѻ[/COLOR] [COLOR="Red"]яedline[/COLOR]...the line between [COLOR="Green"]life ::fool:: [/COLOR]and [COLOR="Red"]death [/COLOR]::156::
arkadaşlar butun cabalarıma rağmen motoru arabaya yukleyemedım tum tekerleri de söktum ama nafile sığmıyor bir süre motorsuz kalacağım
ön çatalı ve gidonu sökmeden sığdıramazsınız demiştim.
Hocam kirala bi transporter, transit v.s. hem motoru götür hem kendin gez...Kasalı da olur, panelvanda...BMW kalsın garajında...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)