Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Beni Farket Eylemi

REKLAM ALANI
    Otoburkaplan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mobilette > Titan > GV650 > VERSYS > F650 CS
    Arkadaşlar Selam,

Malum havalar artık iyice iyleşti. Yollara daha çok çıkacağız. Ve maalesef kazalar artacak. Ve biz birşey yapmazsak diğer araçlar bizi umursamamaya devam edilecek. Motorsikletleri ihmal eden herkesin dikkatini çekecek birşey yapalım diyorum. Mesela bir cumartesi akşamı tüm şehirlerde aynı anda yüzlerce motorla kortej olabilir. Üzerinde mesajlı T-Shirtler, pankartlarla ve hatta ulusal medyaya da haber vererek sesimizi duyuralım !!! Önce bir gün belirleyelim, gerisi gelecektir.

Organizator arkadaşlar motorcu kardeşlerimizi böyle anlamlı bir mesaj için toplayalım mı!!! Ne dersiniz?

Not : Konuyu etkinliklere alıyorum...
    Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mahoretti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    o şimdi YAYA...
    İzmirde böyle bir oluşum var zaten. EGE MOTOSİKLET KULÜPLERİ BİRLİĞİ... Dönem dönem bazı toplantılar, ankaraya fax çekme, televizyon röportajları ile ilgili etkinlikler yapıldı. Ama şu sıralarda bir durgunluk var....
    DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın. Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Tum klupler es zamanli yapar ise ise yarar. Yoksa ayni hikaye.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Motosikleti
    KAWASAKİ ER6N
    bence kesinlikle yapılmalı... yoksa kimsenin umurunda olmayız... böyle bir organizasyon olursa seve seve katılırım... saygılar...
    [COLOR="Blue"][B][I](K)endini (A)sla (S)alak yerine (K)oyma
    KULLANALIM...[/I][/B][/COLOR]

yapılması gerekır dıye dusunuyorum.katılıma hazırım
    '4' TEKER BEDENİMİ, '2' TEKER RUHUMU TAŞIR !

alkadras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    gerçek kuluplerin, birliklerin, grupların yapacağı işler bunlar. Forum sayfalarında bu tür etkinlikler düzenlenmeye çalışıldığında katılımın çok az olduğunu daha önce yine buralardan okuduk. Belki siz çok iyi bir organizasyonla becerebilirsin onu bilemem

KBC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    Alıntı mahoretti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İzmirde böyle bir oluşum var zaten. EGE MOTOSİKLET KULÜPLERİ BİRLİĞİ... Dönem dönem bazı toplantılar, ankaraya fax çekme, televizyon röportajları ile ilgili etkinlikler yapıldı. Ama şu sıralarda bir durgunluk var....
    bu klüp e nasıl ulaşabiliriz ? üye olabiliriz yada. bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler.

bende katılmaya hazırım şiddetle hemde ( daha önce ben ve babam farklı zamanlarda farkedilmeyerek kazaya kurban gittiğimiz için)
    En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
    Kötü motorcular bu günleri asla göremez.

EmoTHEp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '10 Monster 696
    Ankara'da monster'ımla böyle bir olaya katılmaya hazırım... Hem fırsat olur tanışmak için, belki bazıları bazı şeyleri farkeder...

Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    Beni farket olmaz... Bizi farket olmalı... Yada daha önceki gibi Motosikletleri Fark Edin olmalı...

Daha önce bu konuda yaptığım bir sticker...

(Motosikletleri fark edin) Logo çalışmalarım için görüş ve önerileriniz

Motosikleti
    Beni farket olmaz... Bizi farket olmalı... Yada daha önceki gibi Motosikletleri Fark Edin olmalı...
    Dostum eline sağlık, slogan hiç farketmez... Slogan ortak bulunur. Ama slogandan ziyade mesele kimsenin bu konuya ilgi göstermemesi galiba. Baksana koskoca sitede 5 kişi yazmış sadece. Galiba kimsenin umrunda değil. Keşke çevrem olsa da insan toplasam Ben Ankara'dayım. Ve kimseyi tanımıyorum. Ve bu işin Ankara ayağı için vaktimi harcamaya hazırım.

Ankara'da monster'ımla böyle bir olaya katılmaya hazırım... Hem fırsat olur tanışmak için, belki bazıları bazı şeyleri farkeder...
    Dostum bu işi iki kişide olsa yapalım mı ne dersin?

Gönüllü olan arkadaşım varsa beri gelsin. Veya susalım.. Bir gün tekrar konuşamayacak duruma düşüne kadar susalım, topu başkasına atalım...

Tarih için 21 Haziran Pazartesi saat 19:00 diyorum

Ankara :

Sorumlu : Otoburkaplan
    Katılımcı : 1. EmoTHEp

Varsa başka illerden sorumlu olmak veya katılmak isteyen ismini açık listeye eklesin !!!

Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650
    Alıntı Otoburkaplan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Selam,

Malum havalar artık iyice iyleşti. Yollara daha çok çıkacağız. Ve maalesef kazalar artacak. Ve biz birşey yapmazsak diğer araçlar bizi umursamamaya devam edilecek. Motorsikletleri ihmal eden herkesin dikkatini çekecek birşey yapalım diyorum. Mesela bir cumartesi akşamı tüm şehirlerde aynı anda yüzlerce motorla kortej olabilir. Üzerinde mesajlı T-Shirtler, pankartlarla ve hatta ulusal medyaya da haber vererek sesimizi duyuralım !!! Önce bir gün belirleyelim, gerisi gelecektir.

Organizator arkadaşlar motorcu kardeşlerimizi böyle anlamlı bir mesaj için toplayalım mı!!! Ne dersiniz?

Not : Konuyu etkinliklere alıyorum...
    Merhaba böyle bir etkinlik ve organizasyona motoru olan herkezin katılacağını düşünmekteyim ancak konu olarak tamamen tesadüf olarak karşılaştım. Yani bu etkinliği admin ile iletişime geçerek herkezin dikkat edip okuyabileceği bir sayfaya taşınması veya haberdar edilmesi sağlanabilir. Ben ve çevremdeki arkadaşlarım katılacaktır. Ancak insanların hafta içi iş yoğunlukları nedeniyle ve yüksek çoğunlukta bir katılım olacaksa yasal izinlerin alınması için bence hafta sonu yapılması daha uygun olacaktır diye düşünüyorum.
    Saint Rider
    Kanatlarım olmasada hissediyorum olduklarını. Bu nedenle seviyorum uçurum kenarlarını..

Motosikleti
    Olur, harika olur.. Haftasonu da yapabiliriz. Mesela pazar akşamı nasıl? 27 Haziran saat 19:00 çoğunluğa uyar mı?

Yani bu etkinliği admin ile iletişime geçerek herkezin dikkat edip okuyabileceği bir sayfaya taşınması veya haberdar edilmesi sağlanabilir
    Ey admin kardeşlerim, duamızı duyunuz

Bu arada liste güncellemesi ;

Ankara 3 oldu inanamıyorum

Katılımcılar :
    1. EmoTHEp
    2. SaintOzy

İstanbul nerdesin? Ey şehr-i kebir ??? Yok mu bir ulubatlı oralarda???

Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650
    Alıntı Otoburkaplan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olur, harika olur.. Haftasonu da yapabiliriz. Mesela pazar akşamı nasıl? 27 Haziran saat 19:00 çoğunluğa uyar mı?

Ey admin kardeşlerim, duamızı duyunuz

Bu arada liste güncellemesi ;

Ankara 3 oldu inanamıyorum

Katılımcılar :
    1. EmoTHEp
    2. SaintOzy

İstanbul nerdesin? Ey şehr-i kebir ??? Yok mu bir ulubatlı oralarda???
    Universe88 de ekleyebilirsin..
    Saint Rider
    Kanatlarım olmasada hissediyorum olduklarını. Bu nedenle seviyorum uçurum kenarlarını..

KBC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    bi tek ankaradamı olcak bu ?
    hani izmirli sürücüler nerede ?
    En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
    Kötü motorcular bu günleri asla göremez.

~~NEO~~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ
    Motorum şu an trafiğe çıkmaya elverişli değil ama bi şekilde bende orda olmaya çalışacağım... Motor olmazsa yürüyerek, yada bisikletle gelirim... Büyük bi aksilkik olmazsa orda olucam, yeter ki şu kazaların azalmasına bi parça katkımız olsun... Faydası olursa ne mutlu bize...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Kızıl pars, sdt, artemis99 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)