Araştırdım Ankara da eğitim veren kişileri.Eğitim almadan yola çıkmayacağım.Teşekkürler Sincanda bulunan kursları araştıracağım.
arkadaşlar 150 kurs ücreti sadece uygun mu ? bir de 50 sınav 50 direksiyon sınavi ücreti varmis ve ayrıca emniyete ödenen paralarda var
Merkezdeki kurslar 350 TL fiyat çekebilir, oturduğunuz semtte bulunan, size yakın kurslara başvurun, 200 den fazla da vermeyin derim, ama 150 falan biraz zor artık!
segmenler 245 tl çekiyor. internetteki katologta sonra 200 e iniyor.
bilgilerinize
ulusan motor a bakmanızı öneririm 2008 de eğitim almıştım ben. hem ehliyet için hem temel sürüş becerisi için faydalı olur. fiyat biraz yüksektir ama dediğim gibi yanında temel sürüş eğitimi de var.
http://www.ulusanmotor.com/
ehliyet kurs fiyatları 2013 çok artmış bende yeni kayıt oldum bir çok kurs gezdim ankarada en uygun fiyat veren yenibinyil sürücü kursu diye bir yer 290tl yi 3 e böldü....
Merhaba arkadaşlar,
B ehliyetim var ama asla 4 teker kullanmayı sevmediğim ve sonunda motosikletimi de aldığım için sıra trafikte de kullanabilmek için A2 ehliyete geldi, araştırmalar yapıyorum ama bir yandan da sinirden gülüyorum, kurs için fiyat alırken motosiklet kullanımı için ders de veriyorsunuz değil mi diyorum "aa aktif sürücü değil misiniz?" diye şaşkın şaşkın soruma soruyla cevap veriyorlar ee arkadaşım hepimiz anamızın karnında mı öğrendik ya veya zorunda mıyız? Ben bu işi güvenli sürüş tekniği ile öğrenmek istiyorum nedir bu abi ya sonra insanlar böyle yarım yamalak eğitim bile almadan trafiğe altlarında racer ile çıkıp allah korusun kaza falan yapıp canlarından oluyorlar, böyle yarım yamalak iş mi olur, motorlu kuryeyiz sanki haa
O nedenle ne olur bana Ankara'da birisi hem uygun fiyatlı hem de temel ve teknik incelikleri ile rn azından 4-5 saat motosiklet kullanımı için nacizane de olsa ders verebilen bir kurs önerebilir mi?
Bu arada ders de veririz amaa ücret 900 lira olur dedi bir kurs tepemi de attırdı, şikayet etmek gerek bunları tutturabildiklerine iş yapıyorlar.
Arkadaşlar kimseden ses çıkmamış, yok mu Ankara için yönlendirebileceğiniz yerler? Syg
Ankarada eğitim+ehliyet veren Gis Akademi kurumu var detayli bilgi ve ücretlendirme sitelerinde mevcuttur. http://www.gisakademi.com/index.php/...-fiyatlar.html
Gis akademi istanbulda egitim veren bir kurum, bunun disinda ankarada (arastirdigim kadariyla) egitimin meyvesini verebildigi soylenen iki egitmen var. Kaan Tuna ve Atom Karinca Soner. Bunlarin disinda hem egitim hem ehliyet isterseniz Ulusan Motor var(tam emin degilim ancak sanirim eskiden orda calisan Kaan Tuna ayrilmis, Ozgur hoca diye birinden bahsetmislerdi. Orda calisan birisiyle konusurken motor yetenegin icin Ozgurun dedigini sorgusuz kabul ederim ancak Kaan dediyse arkasinda durmam dedi.). Ben Kaan hoca Ulusanda calisirken ordan egitim almistim dolayisiyla Kaan hoca egitim verdi. Cok memnundum ben gozu surekli sizin ustunuzde olmamasina ragmen ( ki bence iyi bir sey baski altinda hissetmiyorsunuz) gayet iyi bir sekilde ogretiyo.
Konuya donucek olursak egitim+ehliyet istiyorsaniz bunun adresi Ulusan'dir. Ben de oyle yaptim zamaninda egitim aldigim icin tekrar almadim ancak 6saatlik pratik egitim 550Tl; sadece ehliyet(sinav harci vs dahil) + direksiyon sinavi oncesi 2 saatlik sinavi tekrarlayan bir egitim 650TL (eger B1 varsa 550TL).
Toplam 1100TL oluyor, biraz tuzlu ancak iyi bir egitim icin sart bence. Hocalarin ve ulusanin mudurunun telefonunu isteyen olursa ozelden mesaj atabilir. Baska sorularinizi da yanitlamaya calisirim. Iyi forumlar.
(Telefondan giriyorum yazim/imla hatalari icin kusura bakmayin)
istanbul dışında hiçbir şehirde ehliyet vermiyor gis academy. sadece istanbulda ehliyet + eğitim var. Diğer iller sadece motosiklet eğitimi veriyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)