Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

harley iron 883

REKLAM ALANI

arkadaşlar mrb,
    harley davidson 883 sportster almayı planlıyorum , ama boyum 1.90 ve bu motor satıcının elinde olmadıgı için deneyemiyorum. sizce bu motor uzun boylu biri için rahat kullanılama sahipmidir ? veya vitesi öne alırsak sorun çözülürmü ? vitesi oynatırsam orjinal ayarları kaçar diye düşündüm.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Merhaba dostum, alacağın motor 3-5 binliralık bir motor değil ve bence bizzat motoru görerek ve hissederek denemelisin. En ufak bir yanlış paylaşım seni bu pahalı zevkten soğutabilir.

Üstelik ben bu gibi durumlarda sadece boy uzunluğunun tek başına bir etken olduğunu düşünmemekteyim. Boy ile beraber fizik yapısınında önemli faktörleri bulunmaktadır, kemik kalınlığı vb.

Aynı boylarda iki kişinin aynı motora binip birinin konfor sağlaması ve diğerinin sağlayamaması boydan çok fiziğin ve ortapedinin öne çıkmasındandır diye düşünüyorum.

Keyifli sürüşler dilerim.

zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    ustat dogru sölemiş bizim burda bir kişide var oda benzilik sahibinde iron 883 baya alçak bi motor sahibide uzun boylu ama baya rahat oldugunu söyluyor. bilemiyorum genede denemeden alma derim.
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !

1.85'lik arkadaşım aynı motoru fuarda aldı ve şu an zevkle kullanıyor. Fakat diğer arkadaşların dediği gibi. Cruiserlar hele de bahsettiğin fiyattaki cruiserlar denenmeden alınmamalı. Hatta hiç bir motor denenmeden alınmamalı ama cruiserlar performans vs değilde daha çok keyifin ön planda olduğu araçlar olduğu için işi şansa bırakma.

Sana bir tiyo: Cumartesi günü gördüğüm kadarıyla Kızıltoprak Mototal'de 2009 model bir Iron var. Ekstra olarak koruma demiri ve artçı selesi vardı üzerinde. Ona git bir bak. Üzerine otur. Hatta içine sinerse istersen onu al. Ya da belki de görünce tamamen soğursun motordan.

malesef ben izmirdeyim

izmirde bulabilirsem bir deneyecem :(

Motosikleti
    Dream Rider
    Kahramanlar da Motorcu Göçmen de var bir tane

orada iron 2006 model. yeni mat siyah modellerden arıyorum. yardımlar için teşekkürler.

zamisli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer - HD Sportster 883 C
    benim boy 190 85 kg yum .. ayni boyda 883 custom var .. aha bu da videom ..sen karar ver . umarım ysrdımcı olmuştur. bu arada satılık

http://www.youtube.com/watch?v=p64OxJfm7QU
    http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx

hocam bence biraz uzun kalmışsın motor için video için cok teşekkür ederim.

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    1.80 ve üstü her halükarda sırıtır. Motorun sele yüksekliği 66 cm

zamisli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer - HD Sportster 883 C
    bu videomda biraz daha iyi gibiyim )
    http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx

1.82 cm. Şehiriçi kullanım için bir sıkıntı yaratmıyor ama uzun yolda oturuş pozisyonu yoruyor.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)