Arkadaşlar bu forumda en uyuz olduğum konuların başında geliyor.
Biri bir başlık açar "bu motor nasıl", veya "ben bunu almak istiyorum ne dersiniz" diye arkadan hemen herkes sözleşmiş gibi "kardeş vazgeç o işten git ybr veya cbr 125 al" iyi arkadaş ben sırf marka diye ybr veya cbr ye 4600 6000 tl para vermek istemiyorum
ben ilk motorum olan crown 150 ile 27 bin km yaptım motor hiç bir arıza vermedi ben o motoru 1500 tl ye aldım şimdi salakmıyım ben kalkıp sırf marka diye aynı motordan üç tane alabilecekken 1 tane alayım
lütfen arkadaşlar burda bu ybr ve cbr işinden bir vazgeçin cbr bi nebze ama ybr işinden vazgeçin bırakın gençler parası neye yetiyosa onu alsınlar
ben şahsen trilyoner de olsam yamaha almam suzuki hayabusa 36 bin tl yamaha r6 36 bin tl bu ne biçim fiyat uçurumudur. suzuki müşterisine hiç bir zaman yamuk yapmamıştır ben hiç bir yamaha bayisinden memnun olan müşteri görmedim
gidin v storm dl 650 kullanıcılarına sorun adamlar 2007 makineyi üretimde bir hata yapmışlar motsikletler arızalanınca bütün suzukileri ücretsiz olarak tamir ettiler
yani rica ediyorum arkadaşlar burda herkes zengin değil hayatında ybr kullanmamış insanlar başkalarına da tavsiye etmesin