Distribütör yüzünden motordan vazgeçeceksem o motoru yakarım ben abi, attan inipte eşeğe hayatta binmem.
Yaşadığın sorun elbette seni bıktırmış ama şöyle düşün ben bu motoru aldığımda sadece 3,000 bakımına servise götürdüm, ondan sonra tüm parçalarımı aksesuarlarımı yurtdışından aldım, elimde de gani gani var (arada tahmin edemediğim bir sorunun parçasıda olabiliyor tabiki, statör okuyucu böyle birşeydi) Bariz manyak oranda ucuza getiriyorum, yağ filtrem 30 tane kadar var, ve tanesini 0,5 $ dan aldım, 1 dolar bile değil.
Debriyaj takımım 3 set var 30 $ dan aldım, Debriyaj saçı 20 tane var elimde 40 $ a aldım, hava filtrelerini 10 ar $ dan aldım... Çinli parçalardan bile ucuza aldım herhalde özellikle de yağ filtrelerini, aksesuarları, kaskları, montları saymıyorum bile, Bu ülkede fena kazık yiyoruz bu belli...
Distribitör iyi olsa ucuz ve bol parçayı getirirdi. Örneğin, ABD de Dragstar 0 km 7,500 $, Sportster 0 km 5,500 $ ama Türkiye de tam tersi...
Bence hayatta inmezsin abi belki Yamahadan inersin ama çinliye bineceğine, artık italyan, ingiliz, japon