Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

9000 YTL ye Hangi Motor???

REKLAM ALANI
    ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    önceden motor tecrübesi olmayanlar için er5 büyük diye düşünüyorum. çünkü 50 beygir ve 180 den fazla hız yapabilen bi makine.
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Cruiser istediğinden bahsetmişsin, o fiyata 2000 model ve üstü Yamaha Virago veya Dragstar bulabilirsin.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

emrekoptek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Er 6N
    ylmzzz peki onun yerine önerebileceğin bir motor var mı?
    Bu arada bu konu gerçekten çok enteresan bazıları güc elinin altında olsun istediğin zaman kullan diyor bazıları ne yapacaksın al ybr 125 bi sezon kullan öğren diyor motro kullanmayı?

bu arada ylmzzz dikkatimi çekti daha önce deepnal'a Er5 önermişsin sanırım onunda pek bir motor tecrübesi yok?

bandit07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM MIO
    suzuki gs 500 süper bi makine

Motosikleti
    Kawa Er 6N
    onu bende duydum ama fiyat konusuna bakınca kawasaki daha ucuz geldi bana ve su soğutmalı olmasada bence önemli ama suzuki de güzel ama sanırım en büyük sorunum marka değil CC si ne olmalı.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşım eğer sorunsuz binmek istiyorsan sıfır al derim er-5 ve er-6 zaten naked motorlar ve kawasaki lerde görülen ortak sorun olan yedek parça problemi var unutmaki sorunsuz motor yoktur.... yedek parçasını bulabildikten sonra her motor yürür...japon veya italyan motorlarında da sorunlar oluyor.. sana tavsiye edilen hyosung cidden şekil bi alet ve yedek parça durumunada ağırlık verdiler... 9000 az para değil bence git sıfır bi hyosung gv 650 al sıfırı 12 900 ytl vade farksız taksit imkanları falan var incele bi almışken sıfır al ...
    yamaha dragstar eğer temizini bulabilirsen iyi motordur şaftlı olmasıda bir avantaj...ama sıfırın yerini tutmaz kalite olarak hyosung ne honda dan nede yamaha dan altta kalmaz...
    bu arada gv 650 hyosung aktarma kayışı kullanıyo zincir ondada yok .... istersen aşağıda ki linke bir bak özellikleri falan her şey mevcut dediğim gibi kalite okeydir hatta avrupada japonlara nazaran daha tutulan bir marka haberin olsun.... bu arada her ne kadar japon densede sadece adı japon hiçbiri japonyada üretilmiyor...........

http://www.globalmotor.com.tr/urunde...102&product=12
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı emrekoptek adlı üyeden alıntı
    ylmzzz peki onun yerine önerebileceğin bir motor var mı?
    Bu arada bu konu gerçekten çok enteresan bazıları güc elinin altında olsun istediğin zaman kullan diyor bazıları ne yapacaksın al ybr 125 bi sezon kullan öğren diyor motro kullanmayı?

bu arada ylmzzz dikkatimi çekti daha önce deepnal'a Er5 önermişsin sanırım onunda pek bir motor tecrübesi yok?
    bende er5 düşünüyorum ilerde. ben de 1 sene daha küçük motor kullancam.
    ondan sonra bende er5 alacam inşallah. er5 benimde gerçekten istediğim b, model. ama önce tecrübe diyorum arkadaşım. yine de sana kalmış birşey senin iyiliğin için söylüyorum. er5 fazla gelebilir.

Motosikleti
    Kawa Er 6N
    saol ylmzzz umarım beni yanlış anlamadın! Sormamın nedenikafamın çok karışık olması. Tekrar teşekkür ederim. Bende senin gibi düşünüorum ufak bir motor alayım en az bir 3 ay üzerinde bazı öenmli noktalrı öğreneyim zamanla geliştireyim bakalım neler olacak?
    Tekrar teşekkürler.

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    ilerde er5 yada gs500 düşünürsün. bende ikisi arasında seçim yapacam ilerde ama er5 olcak tercihim heralde. sen de beni yanlış anlamamışındır.
    başlangıç için ybr 125 bence çok ideal. böylece debriyajlı motora alışmış olursun. alışınca da emin ol er5 i rahatça kullanabilirsin. ben bu yaz z750 kullandım bir sene daha tecrübe gerek diye düşündüm kendi adıma.

alestevardiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pink Panther :)
    kesinlikle Cruiser al... Cunku yeni basliycakmissin ve en rahat Cruiser i kullanirsin, yere yakindir, oturus/pozisyon her sey rahattir.. Cok ani hizlanmadigindan, max hizlari bi racing kadar olmadigindan dustugunde(Allah korusun) buyuk bir ihtimalle sadece canin acir.. Ve ayaga kalkip devam edersin(tabii full koruma sart, bunun icin de iyi bir para ayirmalisin motor alirken en dikkat etmen ve simdiye kadar hesaplamadan hareket edip pisman oldugumuz bir ayrintidir bu, ana baslik olmasi gerekirken!)
    Eger daha ne istedigimi bilmiyorum bi isin icine gireyim istiyorum diyosun KESINLIKLE ikinci el al.. Sonra kaybedecegin paraya uzulursun, deistirmek istersen... Ayrica cok eski model olmasin, dusuk hacimli olsun ama eski model olmasin ki satmaya kalktiginda sen de rahat sat.. Her CC nin alicisi vardir ama model dustukce her sahip deistirende fiyat kaybi cok olur...
    Hayirlisi olsun.. Aramiza hosgeldin..
    Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
    Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
    Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
    Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
    ::pembe:: ::pembe:: ::pembe::

Eger daha ne istedigimi bilmiyorum bi isin icine gireyim istiyorum diyosun KESINLIKLE ikinci el al.. Sonra kaybedecegin paraya uzulursun, deistirmek istersen... Ayrica cok eski model olmasin, dusuk hacimli olsun ama eski model olmasin ki satmaya kalktiginda sen de rahat sat.. Her CC nin alicisi vardir ama model dustukce her sahip deistirende fiyat kaybi cok olur...
    Hayirlisi olsun.. Aramiza hosgeldin..
    aleste arkadaş param var diyo niye 2. el alsın sonra sorun istemiyom demiş .sıfır almak gibisi varmı. 2. el ancak para yetişmediği durumlarda bir seçenekl olur.. alacağı 2. el ya sorun çıkarırsa satmaya kalktığında edeceği zarar bi dünya....
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

alestevardiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pink Panther :)
    Ama sorunlarindaki kararsizligi gormuyormusun Baris abi?? Daha tarzina bile karar verememis bence... Biliyorum 3 ay kullansin yavas yavas camianin icine girsin, bunu almaliydim, benim tarzim buymus vs.. vss diyecek. Zaten herkes gibi ilk aldigi motoru ona az gelecek ve gelistirmek isteyecek...
    O yuzden ikinci el almasini oneriyorum ama yeni bir model cok eskilere gitmesin diyorum bende... Hem sorun yasamaz hem rahat satar..
    Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
    Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
    Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
    Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
    ::pembe:: ::pembe:: ::pembe::

Dogin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 600f
    bence kavasaki ZZR600 sana uyar gibi ama fiyatını bilmem yinede hoşuna gideni al bizim lafımıza bakarsan uzun süre motorsuz kalırsın benim gibi bende bi türlü karar veremedim düşüncem seninle aynı hadi hayırlısı

deepanl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı
    arkadaşım eğer sorunsuz binmek istiyorsan sıfır al derim er-5 ve er-6 zaten naked motorlar ve kawasaki lerde görülen ortak sorun olan yedek parça problemi var unutmaki sorunsuz motor yoktur.... yedek parçasını bulabildikten sonra her motor yürür...japon veya italyan motorlarında da sorunlar oluyor.. sana tavsiye edilen hyosung cidden şekil bi alet ve yedek parça durumunada ağırlık verdiler... 9000 az para değil bence git sıfır bi hyosung gv 650 al sıfırı 12 900 ytl vade farksız taksit imkanları falan var incele bi almışken sıfır al ...
    yamaha dragstar eğer temizini bulabilirsen iyi motordur şaftlı olmasıda bir avantaj...ama sıfırın yerini tutmaz kalite olarak hyosung ne honda dan nede yamaha dan altta kalmaz...
    bu arada gv 650 hyosung aktarma kayışı kullanıyo zincir ondada yok .... istersen aşağıda ki linke bir bak özellikleri falan her şey mevcut dediğim gibi kalite okeydir hatta avrupada japonlara nazaran daha tutulan bir marka haberin olsun.... bu arada her ne kadar japon densede sadece adı japon hiçbiri japonyada üretilmiyor...........

http://www.globalmotor.com.tr/urunde...102&product=12
    Slm
    Sizin ve tüm arkadaşların yardımları için öncelikle teşekkür etmek istiyorum;

Eğer dediğiniz gibi hyosungun yedek parca servis problemi yoksa almayı düşünürüm görüntü olarak müthiş bir motor bence kalite olarakta iyi demişsiniz size inanıyorum.Peşin almayı düşünüyorum fiyatı 13 milyara yakın global motorun sitesinde, bilgim olmadığı için soruyorum motoru aldım diyeli kasko+güvenlik (kask+mont vs) +vergi alımsatım vs nekadara çıkar bilginiz varmı? Bnm tarzıma gelince; aslına bakarsanız racing motor isterim ama kendimi riske atmak istemiyorum öncelikle cruiser ile baslamak istememim tek nedeni budur. Güvenligede önem veriyorum, ne gerekirse alıcam. Birde hyosungu aldım diyelim üzerine bişi ekletmem gerekirmi (extraları saymıyorum,motor koruma demiri vs gibi) Sonuç olarak bu motor bana ne kadara patlar onu bilmeliyim, pazarlık payı ne olur peşin alırsam 13 ten 11,5 a inebilirlerse almayı düşünürüm tabi diger masraflar cok uçuk olmayacaksa.....

Şimdiden vereceğiniz cvplar için çok tşk ediyorum.

Gencadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor DADYW DD250E-9
    2. el Yamaha Dragstar öneririm. Kadıköy Stadı'nın arkasında 10-12 bin YTL'ye bulman mümkün.
    [COLOR="DarkSlateBlue"][B]34 NVT 21[/B] - DADYW DD250E-9 - Görürseniz selam verin :)[/COLOR]

2004 Model Shadow 600 VT yi nasıl bilirsiniz arkadaşlar?

vt 600 mü vt 600 delüx mü iki modeli var..
    aşağıdaki linkten 2004 modelini incelemen mümkün

http://www.bikez.com/motorcycles/hon...w_vlx_2004.php

Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı
    vt 600 mü vt 600 delüx mü iki modeli var..
    aşağıdaki linkten 2004 modelini incelemen mümkün

http://www.bikez.com/motorcycles/hon...w_vlx_2004.php

Bahsettim motorun fotosunu ekliyorum tşk.

bu motoru recep abi kullanıyo yüksek devirde titreşimden şikayetçi ama ii bir alet temizse bi bak hatta deneme sürüşü yap ama titreşim dediğim uzun yolda seni rahatsız eder şehir içi kullanımda sorun olmaz...

Ok çok tşk. ler....

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler