Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

4-5 yaşında olup, 5.000-10.000 km'de motosiklet arayan ve bulduğunu sananlar dikkat!!

REKLAM ALANI
    chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Motosiklet arayışında olduğum için hergün sahibinden.com'da dolaşırım ve düşündüğüm segmentteki ilanları incelerim.

Bugün de dolaşırken baktığım bi motosiklet epey tanıdık geldi, detaylı incelediğimde 2010 Şubat ayında sattığım kırmızı-siyah 600F olduğunu gördüm. Elcikler, gidon topuzu, tank-pad, depodaki japonca harf stickerı, kuyruktaki revitt stickerı...

%100 benim eski motorum, tek farkı ben sattığımda 25.000 olan kilometre sayacı artık 9.000 sayısını gösteriyor...

Ankara'da 600f almayı düşünen arkadaşlar için bu küçük (!) farkı hatırlatayım istedim...

Herkese hayırlı, dürüst, yalansız dolansız alışverişler, satışlar, işler, sürüşler...
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet arayışında olduğum için hergün sahibinden.com'da dolaşırım ve düşündüğüm segmentteki ilanları incelerim.

Bugün de dolaşırken baktığım bi motosiklet epey tanıdık geldi, detaylı incelediğimde 2010 Şubat ayında sattığım kırmızı-siyah 600F olduğunu gördüm. Elcikler, gidon topuzu, tank-pad, depodaki japonca harf stickerı, kuyruktaki revitt stickerı...

%100 benim eski motorum, tek farkı ben sattığımda 25.000 olan kilometre sayacı artık 9.000 sayısını gösteriyor...

Ankara'da 600f almayı düşünen arkadaşlar için bu küçük (!) farkı hatırlatayım istedim...

Herkese hayırlı, dürüst, yalansız dolansız alışverişler, satışlar, işler, sürüşler...
    Aynen katılıyor ve duyarlılığından dolayı seni kutluyorum
    Hepimiz sık sık motosiklet ilanlarına bakıyoruz, ben de çoğu ilana baktığımda artık kusasım geliyor...3-4 bazen daha yaşlı ama hep garaj beklemiş mübarek motosiklet..yapa yapa 7-8000 km yapmış gel de gülme...
    Dürüstlük yok maalesef ancak yol yapmış motosikleti yine de tanırım kim ne derse desin.
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ApacheRTR150+Mondi125+Yamaha50
    motordan anlayan birinin en son bakacağı yer km si

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    4-5 yaşında o kilometreler belki doğru olabilir, fakat özellikle enduro gibi sahipleri uzun yol sever bir kesimi oluşturan motorların hele hele 10-15 yaşında olupta 35-40.000 km lerde olması beni daha çok düşündürüyor. şu anki motorum bile henüz 5 yaşında olmasına karşılık ve benim bir senede ancak 8.000 km kullanmış olmama karşı o motorların benim motorumla aynı km lerde olması düşündürücü.
    bir aracın km si araç hakkında genel fikir versede, o km lere kadar nasıl kullanıldığının araştırılması daha önemli. az km lerde hırpalanmış bir motor yerine çok km temiz kullanılmışı daha tercih edilebilir. km düşürme işi gayet basit ve bir okadar adice bir işlemdir. km saatinde ne yazarsa yazsın motorun gerçek hali gerçek km sini ele verir. yeterki anlayan birileri motoru incelesin. ikinci el motosiklet almak otomobil almaktan daha riskli bir iştir, çünkü motordaki bilinmeyen bir hata kaza ile sonuçlanabilir. yetkili servis veya ustalığına güvenilen kişilere muhakkak ekspertiz yaptırıldıktan sonra satın alma işlemlerine başlanılmalıdır.

Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    İlanın linkinide yaz diyecektim ama gerek kalmadı. Yuh ya, fiyata bak

Bu forumda daha önce okumuştum. Kimin başına gelmişti hatırlamıyorum ama....

(Adamın birisi yüksek kilometreli motorunu bir polis memuruna satıyor, daha sonra kendi motorunu aynı şahıs tarafından daha düşük kilometreli ilanına rastlıyor...)

Bunların ismi, cismi, cinsi belli olmaz. Resmen insanları kandırıyorlar. Çok dikkat etmek lazım.. Ne diyim Allah'ından bulsunlar...

Doru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bir Ankaralı olarak son derece üzücü bir durum. Kurunun yanın da yaş ta yanıyor. Gerçekten söylendiği gibi olan motorlara ve sahiplerine haksızlık olacak bu durum da. O zaman hadi göster garajını diyeceğiz. O da aynı adres te garaj gösteremezse durum anlaşılır.
    Atın yiğidine doru , adamın yiğidine deli derler.

__sArSıLmAz__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    aynen bende 2 sene önce bi cbr 125 satmıştım sattığımda 24.000 olan km si çocuk 2 sene sonra devrini almaya geldiğinde 16.000 km olmuştu demekki 2 sene hiç binmemişler ve km side hergün geriye gitmiş...
    Her asker yeşil bereli olamaz

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Bence cok iyi yapmis. Cunku Turkiyede hastalik seviyesine geldi bu yuksek km takintisi. Iste boyle kurnazlarda insanlarin bu zaaflarinda yararlaniyor. Insanlar motorun bakimina , servis kayitlarina, siciline onem verilse, dusuk veya yuksek km nin hic bir anlami kalmaz. Amerika ve Avrupadaki motorlarin km si bizimkilerin uc kati. Haa simdi diyeceksiniz ki olsun biz durust olalim hay hay oldum iste eski Ducatiyi satarken 52,000 km de sattim orjinal saati hic oynanmamis. Ama ilanda da yazdik, km saati haric her yerini yeniledik. Ozelikle gorun diye, saati ile oynamadik. Tum parcalarin faturalari da var elimde. Sonra adam telefon aciyor pazarlik yapiyor "eee km cok ama bunun diyor" . Gelde delirme. Servisler yada ozel servisler ortak kayit sistemi tutarlar ise, o zaman her sey cikar ortaya.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

McWarnaly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia AF1+FZR 1000+YZFR6
    dostum ben km lere pek bakmam zaten motorun yilina temizligine ve motorun sahibine bakarim.ben su an kullandigim r6 yi 43 bin de aldim.sahibi amerkali bi arapti.adam gercekten cok temiz kullanmis ve bakmis.bende cok memnunum,su ana kadar bir tek yag musiri problem verdi onuda tatilden donunce degistirecem insallah.
    RIDE or DIE

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence cok iyi yapmis. Cunku Turkiyede hastalik seviyesine geldi bu yuksek km takintisi. Iste boyle kurnazlarda insanlarin bu zaaflarinda yararlaniyor. Insanlar motorun bakimina , servis kayitlarina, siciline onem verilse, dusuk veya yuksek km nin hic bir anlami kalmaz. Amerika ve Avrupadaki motorlarin km si bizimkilerin uc kati. Haa simdi diyeceksiniz ki olsun biz durust olalim hay hay oldum iste eski Ducatiyi satarken 52,000 km de sattim orjinal saati hic oynanmamis. Ama ilanda da yazdik, km saati haric her yerini yeniledik. Ozelikle gorun diye, saati ile oynamadik. Tum parcalarin faturalari da var elimde. Sonra adam telefon aciyor pazarlik yapiyor "eee km cok ama bunun diyor" . Gelde delirme. Servisler yada ozel servisler ortak kayit sistemi tutarlar ise, o zaman her sey cikar ortaya.

Aynen katılıyorum.
    Adam 2006 mod.600-650cc bir motosiklet alacak, hayali ya... 2'nci el olacak, mümkünse hiç kullanılmamış ve garajda muhafaza edilmiş, yağmur - çamur görmemiş, mümkünse 56-7000 km de ve 10.000 tl yi geçmeyecek....HASTA BU TİP İNSANLAR

Ben motosikletim km yaptıkça seviniyor ve böbürleniyorum 50.000'e geldi diye adam oooo...bu çok km yapmış diyor al çarp duvara godoşu.
    Ahmak herif bilmez ki bu km'lerin daha motosikletin baharında olduğunu ifade ettiğini.
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

TORAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    İnsanın içinde fesatlık-kandırmacalık olmaya görsün..

Geçenlerde bizim kapının önüne (gölge olduğundan dolayı) park edilmiş 54 plaka kırmızı bir Honda CBF 150 gördüm sahibi alışveriş yapmaya gitmiş.. İncelemeye aldım 20000 km.nin üzerindeydi birde ne göreyim km. telini çıkarmış iple bağlamış.

Yani km. yapsada km.si hep aynı kalacak yerinde sayacak ... Sahibinden'e baktım satış ilanı yoktu anlaşılan ileride satma kararı alırsa daha az km.de göstermiş olacak.

Motorun başında epey bekledim gelsinde sohbet edeyim niye böyle yapıyorsun diye sormak istedim ama gelmeyince oradan ayrıldım.

4-5 senelik olupta km.si az olandan şüphe duyacaksın gözlerinle motoru görmeden herşeye inanmayacaksın.

Motosikleti
    tay çiftyüzlük
    Temel eskiyen arabasını satıp yeni bir araba almaya karar vermiş...

Bunu gören Dursun km yi sıfırlarsan daha yüsek fiyata satarsın demiş...

Temel kabul etmiş...

Dursun km yi sıfırlamış...

Temel daha sonra Dursuna ben arabayı satmaktan vazgeçtim demiş...

Dursun neden diye sormuş...

Temel de bunun üzerine ''la uşağum ben zaten 0 km araba alacaktum neden satayım da'' demiş...
    ::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::

aloavera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mct 250 - nc700xa
    "Bismilahi Rahmani Rahim" yazınsınıdamı sen yapıştırmıştın göstergeye? :D

Ayrıca Uyarın İçinde Teşekkürler Arkadaşım...

Her keze Kazasız Sürüşler

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    istisnalar yok değil

2000 model bir MZ var bende şuan kuzenim kullanıyor,orjinal 22000 de

motoru sıfır alındığından beri biliyordum,tam 2 sene koştum peşinden en sonunda 2 yıl önce aldım.

en son 1,5 ay önce 10tl benzin koymuştum,hala duruyor dedi senin koyduğun benzin,kullanmıyor adam işide yakın,arabasıda var.

31500km de sattığım ybr'nin kilometreyi 10000'e düşürsem en az 1000tl fazlaya satardım benim diyen adamda anlamazdı.
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

bunların geneli yalan ama bazıları hariç kuzenimin eşi var adam sivasta oturuyo sadece iki ay kullanabiliyor motorunu evi ile işi 100 adım motor mondial 250 mct 2006 model ve 7300 km. de bu bir örnek mesela :D

metanecho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS K4, DL650 K5 - 93 323 HB
    Alıntı Özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Ben motosikletim km yaptıkça seviniyor ve böbürleniyorum 50.000'e geldi diye adam oooo...bu çok km yapmış diyor al çarp duvara godoşu.
    Ahmak herif bilmez ki bu km'lerin daha motosikletin baharında olduğunu ifade ettiğini.
    katılmamak elde değil, cbf150 ile 1,5 senede 25bine geldim birçoğu uzun yol olmak üzere, ve benim için kıvanç kaynağı o km. ilerde satmaya kalkarsam godoşun birisi bu çok km yapmış derse, tamam haftaya gel kaç km de istiyorsan o kmye indireyim diyeceğim :D
    B rh(+)
    Aynada Herkesin Baktığı Yabancı

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    1997 MODEL YAMAHA YZF 1000 30000 km.nereden mi biliyorum. ilk sahibiyiz...

b+rk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vfr 800
    Alıntı Özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen katılıyorum.
    Adam 2006 mod.600-650cc bir motosiklet alacak, hayali ya... 2'nci el olacak, mümkünse hiç kullanılmamış ve garajda muhafaza edilmiş, yağmur - çamur görmemiş, mümkünse 56-7000 km de ve 10.000 tl yi geçmeyecek....HASTA BU TİP İNSANLAR

50bin km o motorun henuz baharı demek... Pek kullanılmamıs garaj motoru alacagına yol yapmıs motor alması daha iyi yani xD supersin bisey demiyorum...
    v-for racing

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    2008 Mayısta aldım motorumu aldığımda 3.000 km idi, 16.000 km yaptım 2009 Ekim'e kadar. Ama 9 aydır yapabildiğim yol 1.000 km cik... Eğer evinizde garajınız yoksa, güvenlik var diye işyerine bırakıyorsanız, takım elbise giyiyor ve çoğunlukla hafta sonlarıda çalışıyorsanız çok istesenizde km yapamıyorsunuz, ya sabır deyip yıllık izini bekliyorum
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

KBC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    bizimde sym mio100 var 2005 model 5 yıllık motor daha 7000 km de )
    demekki satmaya kalksam banada inanmıcaklar :D
    sahibinden .cm da baktığım mio lar 10.000 15.000 kmdelerdi hepsi.
    arada gerçek km si az olanlarda vardır tabiki ama genelde düşürülüyo km ler.
    En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
    Kötü motorcular bu günleri asla göremez.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)