Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

4-5 yaşında olup, 5.000-10.000 km'de motosiklet arayan ve bulduğunu sananlar dikkat!!

REKLAM ALANI
    dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Resmen sahtekarlık bu, malımı satacağım diye haram paraya el uzatanlara şaşıyorum.

Ama dediğiniz gibi, alıcılar da teşvik ediyor buna satıcıyı. Tüm bakımları tam olsun, değişmesi gereken parçası zamanında değişmiş olsun, km.den korkmadan motor alınır.
    Ama bu bilince ve motor kültürüne sahip değil bizim insanımız maalesef.

Misal benim motorum 30 bini devirdi ve 2 sene önce 8 binde iken aldığımdan beri yaptığım her işlem, km-tarih-parça marka modeline kadar kayıtlı. Düzgün ve bilinçli kullanıldığı için de birçok 10-15 binlik motora taş çıkartır.

Ama gel de anlat yurdum motosiklet kullanıcısına..

Alıntı takarya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya içime kurt düştü 2009 model 3000 km de motor almıştım ama digital gösterge..digital gösterge ile de oynanabiliyor mu?
    Tabiki, yazılıma bilgisayardan bir bağlantı ve istediğin km2ye gelir motor; hatta bu şekilde SS makinelerin 300km.+ süratler için limitör de iptal ediliyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Aslında sitedekilerede kizmak lazim. Simdi burda herkez aa olurmu ayip , tebiyeslik diyor. Ama biri ilan koysun desinki yaa arkadaslar alinirmi bu motor ama 50,000 km de aynisi var su kadar daha pahali 30,000 km de , Direk herkez git dusuk km al dusunme bile derler. Site icinde arama yapin bu soylediklerimin aynen yazismalarini gorursunuz. Kanimiza islemis bu takinti bence. Ford ticari bir arabami sattim gecen aylarda. Adam istanbuldan ucak ile geldi aldi. Telefon aciyor her 3 saate bir aman satma bak alacam cok ciddiyim diye . Yaa dedim kafayimi yedin , istanbuldan buraya. Ee diyor ilanlar arasindaki tek dusuk km li araba seninki idi diyor adam. Varmi boyle bir manyaklik?
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Yer yer zaman zaman öyle motorlar tabii ki denk geliyor.Misal amcamın oğlu bi tane gv250 aldı 2006 model 170 km'de =)) Herif bir heves almış sonra koymuş muayenehanesinin içine orada öylece duruyor.1ay kadar önce sym gts250 aldı bir abim 2700 km'de.o da 2006 model garanti 2700 km olduğunu biliyorum çünkü yine bizim kendi yakın çevremiz içinden birinin motoru idi...

Ama öyle olmayanları çok fazla var etrafta...
    AKIN FİDAN

Velox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-6N
    Motorun düzenli kullanılması önemli. Alıcı açısından düzenli kullanılmış bir motorun daha düşük kilometrede olanını tercih etmesi de normal. Sonuçta materyal yorgunluğu, aşınma gibi nedenlerle masraf çıkarma ihtimali fazla. Ama bence düzenli kullanımın yanı sıra iyi bir ustaya düzenli gitmesi de önemli. Düzenli gittiği usta kadar iyi bir referans olamaz, hele bir de tanıdığınız bir ustaysa.

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    arkadaşlar sizde doğru diyonuz ama benim motosikleti kullanmaya başlayalı 1 ay oldu 3600 km yaptım şimdiye kadar bizim mesut usta ver adam motoru alalı 6 ay oldu toplamda 600 km yol yaptı mesela ben sürmekten zevk alıyorum mesut usta durup motoruna bakmaktan sağını solunu silmekten hoşlanıyo birde hocamız var bizim 2 haftada motora 2000 km yaptırdı
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)