arkadaşlar,motorlarınızı nereye koyuyorsunuz?garaj dışında ve eğer bu konu hakkında değişik taktik geliştirmiş kişiler varsa bilgilerini bizlerle paylaşmasını isterim.şimdiden teşekkürler!
arkadaşlar,motorlarınızı nereye koyuyorsunuz?garaj dışında ve eğer bu konu hakkında değişik taktik geliştirmiş kişiler varsa bilgilerini bizlerle paylaşmasını isterim.şimdiden teşekkürler!
Live to ride...Ride to live!
[I][FONT="Courier New"]You call me a dreamer, but sometimes dreams come true...[/FONT][/I]
valla ben balkon altına koyuyorum yamurdan biraz olsun korunuyor garaj yoksa yapacak başka birşey yok
tanıdığın tamircı varsa (yakınında) orya bırakabilirsin be öyle yapıyorm ( alttaki dükkan kaportacı)
Ben açacaktım bole bi konu .. Malum büyükşehirde yaşıyoruz,apartmanlar yaygın.. Nasıl yapabılırız nereye koyabılırız yada kılıtlerle guvenlı olurmu açıkcası motosiklet almadan once en cok bu konuyu dusunuyorum.
ben tuvalete koyuyorum sizde öyle yapın
apartmanın girişine koymayı denedinizm merdiven altına
okkk oldu ceash abi şimdi buraya gelirler
yada zeminde otrandan müsade isteyip balkon altını muhafazalı bir şekile getirebilirsiniz
Benim de başlıca sorunum bu. Yanımda 1 tane kapalı otopark var ama ateş pahası. Evimin önünde geniş bir kaldırımım var. Orada elektrik direğine kilitlesem + alarm taktırsam yeterli kadar güvenli olur mu çok merak ediyorum. Oturduğum cadde ne çok tenha ne çok işlek.
eviniz müsaidse yani müstakil falan sa içine koyarsanız daha iyi olur
angel resimden anladığım kadarı ile yer bulmuşsun( resimdeki sensen eğer)
catdog adlı üyeden alıntı
bu şerefsiz hırsızların ne yapacağı hiç belli olmaz motorun gözünün önünde olsun...
ceash adlı üyeden alıntı
süpersin abiiii şimdi bu angel orayı paralı yapar
özür dilerim yaaa önceden yazdığımı unutmuşum...kusurumu bağışlayınn...
catdog sakın öyle birşey yapma kapalı bir yer bul alçak hırsızlar calar
istanbul ve civarında dışarı motor bırakılmaz
ceash abi aslında resimde durduğun yerin yanında bi dükkan var orası güzel haaaa.
evet ceash,yer buldum motoruma.dalgalarda da örtüyorum üstünüceash adlı üyeden alıntı
Live to ride...Ride to live!
[I][FONT="Courier New"]You call me a dreamer, but sometimes dreams come true...[/FONT][/I]
Bahçeye bırakıyorum site güvenliğinin yanına. Eğer motru koyacağınız yer yoksa hiç almayın derim. Motora yer bulmak almaktan bile zor bu zamanda. Hırsızlar paso geziyor. Aman dikkat.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Ben evin alt katına bırakıyorum nede olsa boş..
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
(bizim ev müstakil , altı kapalı garaj , motorları garajda tutuyorum)
Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)