Benim evde müstakil,kapının önüne kadar çıkıyorum iyice sola yanaşıyorum yağmur yaş değmiyor,bir arkadaşımında koyacak yeri yok benim otoparka koyduk üstünede eski motorumun çadırını örttük oda sağlamda 4 motor daha koyabilirim,ama adanadan olacak
Benim evde müstakil,kapının önüne kadar çıkıyorum iyice sola yanaşıyorum yağmur yaş değmiyor,bir arkadaşımında koyacak yeri yok benim otoparka koyduk üstünede eski motorumun çadırını örttük oda sağlamda 4 motor daha koyabilirim,ama adanadan olacak
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
ben balkonumuzun altına bahçeye koyuyorum. bahçe demirine de kilitliyorum. kışları zaten garajda duruyor başka bi yerde. ama yazları açık yerde yani
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
apartmanın içine koyuyorum.bodruma kata inen merdivenlerin üzerine demirden bir platform yaptırdım,motoru onun üstüne koyup platforma kilitliyorum,disk kilidini de takıp alarmı da açtıktan sonra rahat bir uyku beni bekliyor.
istanbulda yaşayan arkadaşlar için bence en uygun yer otoparklar. fazla işlek olmayan bir otoparka gidin ve mesai saati dışında sakin bir saatte gidin konuşun motor az yer kapladığı için kıyıda köşede uygun bir yer buluyorlar. ve genelde de arabanın üçte dörtte biri fiyata bağlıyabiliyorsunuz. şahsen ben 40 YTL ye kapalı bir otopark ayarladım içim rahat.
34 TJ 9005
Selam milllet.Bostancıda sadece motor için garaj var.Böle bir iki yer daha olsa aslında bizim sorunları çözer.Ben dışarda bırakıyorum bu güne kadar bi sorun yaşamadım.
T-G arkadaşım bostancıdaki garaj yanlış hatırlamıyorsam migrosun bi alt sokağındaydı dimi. bide aylık fiyatını biliyormusun acaba
arkadaşlar bence garajın yoksa yapılacak tek şey var aynı ilde oturan guruplar için hep beraber büyükce bir depo kiralayın ortak olarak . orada bir kulüp ğibi gibi hafta sonunda toplanırsınız oturmagurubu koyun takım taklavat alın ufakteek de olso bakım yapar sohbet edersiniz sanki bir motorcu kafe gibi kullanırsınız iyiolmazmı sizce.
evin karşısındaki petrol istasyonuyla anlaştım oraya koyuyorum
keşke olsa da koyacak yer bulamasam
yatağıma alırım bee!!!!!!!!!!
annem oyar tabi
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Arkadalar motoru aldıgım ilk gun,kapıcının evine koydum.İkinci gun ise apartmanın girisine koydum.Hemen duyarlı br yaslı teyzem,apartmanın girisini daralttigi gerekcesiyle,apartman girisine koymamami istedi.Eyvallah dedih.Ucuncu gun,apartmanın bahcesine bagladim,bu sefer de gece boyunca uyumadim ve surekli asagiya inip,kontrol ettim.En buyuk korkum ise hırsızla karsilasmakti.Sonunda,sagolsun bizim muteahhit'in zemin katta bos bir dukkanı var.Kendisinde oranın anahtarını istedim.O da sagolsun,iyi adamış,hiç ikiletmedi bile hemen cıkarıp anahtarı verdi.Simdi gonul rahatlıgıyla uyuyorum.Yalnız yakında bu evden tasınacagız,o zaman ne yapacagımı hic bilmiyorum.
Bisiklet ve motosiklet tipi cihazlar cabuk götürülüyor mutlaka emniyetli bir yer
lazım derim.
Valla Bende Bu Kaonuda çok Tedirginin Gerçi Benim Evin Altinda Kapali Garaj Var Ama Kapisini Pek Gözüm Tutmadi şimdi Oraya Sürgü Yaptirmayi Düşünüyorum Motorum 1-2 Hafta Içinde Gelecek Gelmeden Ayarlamam Lazim Yoksa Uyku Uyuyamam Arkadaslar Sokakta Biraktiğimizda Zincir Olayi Yeterli Olurmu Sizce Baska Bir Alternatif Varmi Acaba???
iş yerinde kapalı garaj.. evde güvenliğin yanında yarı kapalı mekan.. ama yinede kasko+kilit derim...
Arkadaşlar en şanslı benim
bizm mahalede kapalı otopark var veriyorum 3-5 kuruş rahat rahat uyuyorum
pislenincede söylemeden yıkıyorlar
çok katlı apartmanlarda oturupda motor sahibi olanlar
1. otorpakın uygun yağış almayan bir bölümü seçilir.(balkon altı vs.)
2. Bauhaus dan 2 adet yer kancası, ve kimyasal çimento tüpü alınır.
3. beton zemine 2 uygun delik açılıp kacalar kimyasal ile sabitlenir.
4. ön ve arka tekerlek sağlam kilitlerle sabitlenip keyfinize bakılır.
5.buna rağmen olan şeye pes denir.
Bende sanslı sayılırım aslında .. Oturduğum sitenin 24 saat güvenliği war .. motoru tasıma sansları sıfır çünkü duvarlar 3 metre yüksekliğinde .. Tek çıkışta güvenliğin olduğu yer .. Orasıda uzaktan kumanda ile açılıyoo .. ben bu konuda rahatım .. ama dısarıda arkadasımın evinde kaldığımda herkezden daha çok tedirgin oluyorum .. çünkü güvenlik değil site değil .. zaten kadıköy de bundan önceki motorumu çaldırdım ..
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
benim evin atında depo var oranın girişi aşşağıdaydı bi beton addım oruya koyuyyorum ankdan varsa kiralayabilrim
oturduğum binanın merdivn altına hiç değilse gozum arkada kalmıyo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)