Motor sevdasından vazgeçtim artık!! :(((
Reklamlar
-
03 Haziran 2010, 19:19
Reklamlar
-
03 Haziran 2010, 19:27
çok geçmiş olsun abi allah ailesine sabır versin acil şifalar
-
03 Haziran 2010, 19:27
Bunu böyle acı olaylarla anlamaktansa baştan anlaşılmış olması lazımdı örnek çok... Geçmiş olsun inşallah arkadaşınız sağlığına kavuşur en kısa zamanda. Buna da şükür ölümden dönmüş.
-
03 Haziran 2010, 19:30
bugay adlı üyeden alıntı
Bunu böyle acı olaylarla anlamaktansa baştan anlaşılmış olması lazımdı örnek çok... Geçmiş olsun inşallah arkadaşınız sağlığına kavuşur en kısa zamanda. Buna da şükür ölümden dönmüş.
Teşekkür ederim arkdaşım ama motor sürmeyi ben ögrettim gidip motoru beraber sıfır çektik yabancı birinde üzülüyosun tamam diyosun ama bu kadar acı çekmiyoruz .Anlatabiliyormuyum
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
-
Acil şifalar diliyorum
Şehir içinde daha dikkatli olmak gerek, kaçacak yerimiz ve süremiz olmuyor...
-
Kask olsaydı başı ile ilgili sorun olmazdı.
Kim demiş ki ona hızlı git diye.
Çok yazık,motosiklet bilinci bir adım bile ilerletememişiz.
Çok büyük geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda iyileşir.
-
03 Haziran 2010, 19:41
kingcüneyt adlı üyeden alıntı
Öncelikle herkese iyi günler. Bu kararı almamın nedeni en sevdiğim motorcu arkdaşım feci şekilede kaza yapmasıdır.
şu anda hastanede yatıyor. Olay ise pazartesi akşamı 9 - 10 civarı olmuş hızlı bi şekilde gidiyormuş önüne kapalı kasa transit çıkmış ((çocuğun ehlıyeti yokmus
)) görmemiş motoru ve yola cıkmış arkdaşım da frene basamadan çarpmış kamyonetin ön tarafı yok ve motor ise tamamen pert e cıkmış. Önemli olan arkdaşımın sağlıgı ama en az 8 ay içinde düzelir diyor doktorlar bacagında 3 kırık diz kapagı dahil kol bileğinde kırık ve cenesinde toplam 20 - 25 dikiş atıldı dün ameliyattan cıktı ve 4 saat sürdü platinin takılması.
Şu an çok kötü vaziyette yatıyor acıları çok fazla hareket edemiyor
onu öle görünce 10 yıldır süren bu hastalıktan vazgeçtim biz ne kadar düzügün sürsekte karşı taraf öyle değil
bide lütfen ''KASKINIZI TAKIN VE ŞEHİR İÇİNDE HIZ YAPMAYIN'' motorun şakası yokmuş anladım
öncelikle arkadaşın için geçmiş olsun.
Anlatımından anlaşıldığı kadarı ile arkadaşın gece vakti şehir içinde ,hızlı ve kasksız imiş.
yani üç olumsuz durum sözkonusu iken başka birinin onun önüne çıkması dördüncü bir olumsuz durum değildir,ilk üçünün doğal sonucudur.
Bu şekilde değerlendirmiyorsan muhtemelen senin için de kararın hayırlı bir sonuç verecektir.
-
03 Haziran 2010, 19:48
-
03 Haziran 2010, 19:51
Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşına geçmiş olsun..Bende antepteyim..Kendi hatalarımızla,,başkalarının hatalarıyla kaza yapıyoruz.bedelini ağır şekilde ödüyoruz..Ama asla motorsuz bir hayat düşünemem..
-
03 Haziran 2010, 19:51
savaskayan adlı üyeden alıntı
Anlatımından anlaşıldığı kadarı ile arkadaşın gece vakti şehir içinde ,hızlı ve kasksız imiş.
yani üç olumsuz durum sözkonusu iken başka birinin onun önüne çıkması dördüncü bir olumsuz durum değildir,ilk üçünün doğal sonucudur.
Bu şekilde değerlendirmiyorsan muhtemelen senin için de kararın hayırlı bir sonuç verecektir.
savaş abicim haklısın arkadaşım %100 suçlu bilyorum ama hastane odasına o bagırtılarını duyunca kural mural anlamıyor insan uzun süre ara verdim motoruma binmicem
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
-
03 Haziran 2010, 19:54
Arkadaşın için geçmiş olsun.
Sen seni mutlu eden şeyi yap.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
03 Haziran 2010, 20:00
ozaktasi adlı üyeden alıntı
Arkadaşına geçmiş olsun..Bende antepteyim..Kendi hatalarımızla,,başkalarının hatalarıyla kaza yapıyoruz.bedelini ağır şekilde ödüyoruz..Ama asla motorsuz bir hayat düşünemem..
dogru diyorsun abi ama genç yarası çokmu olur derler öyle bi söz vardı 20 yaşında üniversite ögrencisi arkdaşım hergün aglaycagıma bi gün aglarım daha iyi yakınınızın başına gelince herşeyi daha iyi anlıyormuşuz
-
03 Haziran 2010, 20:34
cok gecmıs olsun bende karsılasıyorum sıvasta kazalarla ozellıkle race tarzı motorlar oldugun dan agır sekılde sonuclanıyor bırakmam lazım motosıklet askını dıyorum fakat olmuyor atamıyoruz ıcımızden...
senın ıcın hayırlısı olsun dıyerek tekrar gecms olsun dıleklerımı ıletıyorum..
-
03 Haziran 2010, 20:46
geçmiş olsun. normal bir arabayla da kaza yapabilirdi, bence bunu hemen motordan vazgeçmeye bağlama, ama tabiki de sen bilirsin, sana göre doğru neyse onu yap.
-
03 Haziran 2010, 20:59
savaskayan adlı üyeden alıntı
valla abi hep lafı ağzımdan alıyosun
Van'da bunu söylediğim adamların neredeyse tamamı kafası kırık (ölenleri saymıyorum) geziyo
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
04 Haziran 2010, 00:07
arkadaşınıza geçmiş olsun. üzücü bir durum.
bence motosikletin tehlikesini kavrayamayan kimse binmesin derim. hata affetmeyen bir araç kullanıyoruz. lütfen daha dikkatli olalım. karşımızdakileri devamlı potansiyel tehlike olarak görerek ona göre defansif sürüşü geliştirelim.
-
04 Haziran 2010, 00:13
Arkadaşınız için çok üzüldüm ve acil şifalar diliyorum. Bence bu sevdadan vazgeçmemelisiniz.. Sofuoğlu 2 kardeşini de motosiklet yüzünden kaybetti. Yanlış bir örnek vermediğimi umuyorum fakat bence vazgeçmeyin.
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
-
04 Haziran 2010, 00:17
Geçmiş olsun. Üzüldüm gerçekten...
Motosiklete binmeyerek güvenli yaşayabileceğinizimi sanıyorsunuz?..
Motosiklet satan galerici bir arkadaşımın yan esnaf komşusu her fırsatta (motor sakat iş) derdi, birgün kendi dükkanının önünde dururken binadan kafasına tuğla düşüyor ve (motor sakar iş diyen) adam, bu sebepten oracıkta ölüyor...
-
04 Haziran 2010, 00:19
geçmiş olsun dostum, acil şifalar diliyorum...
-
04 Haziran 2010, 00:57
Cok gecmis olsun, acil sifalar dilerim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler