Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

peugeot 51 cc ılk motorumu 5 sene sonra oldugu yerden cıkarttım fakat!!!

REKLAM ALANI
    yigido_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 2009
    arkadaslar motora ılk basladıgım motosıkletım olan peugeot 51 cc motosıkletımı tabırı yerındeyse samanlıkta saklandıgı yerden cıkarttım ozlem duydum kendısıne aklıma geldı bı bakayım dedım 5 yıldır brandasında yatıyordu neyse dısarı cıkarttıgımda halıyle paslanma ve bazı yerlerınde hafıften curumeler baslamıstı gereklı ekıpmanlar la onları hallettım tertemız yagladım calıstırayım dedım 1 lıtre benzıne 40 gr yag koyarak yıtelemeye basladım ve motor calısmaya basladı o sesı cok ozlemısım dıyerek 5 dk rolantıde stop ha ettı ha edecek dınledım arada teklesede gayet guzel dı daha sonra hafıf bı tur attım ve bazı sorunlarının oldugunu farkettım ....

kasnak bılyaları yattıgındanmıdır nedır ses yapıyor du ve dagılması an meselesı ıdı ...

cekıs dusuk gıbıme geldı eksoz susturucusunu actım ole denedım cekısı arttı eksoza baktıgımda ıcı neredeyse kapatacak kadar komurlesmıs bı madde ıle kaplıydı temızlemeye calıstım tornavıda cart curt tam olmadı cekıs yıne susturucu varken dusuktu susturucuyu cıkarıyorum bu seferde mıllet ısyana gırıstı o nasıl sestır ole kardesım dıyerek

fazla yormadan sonuca geleyım kasnak ısıını hallettım fakt o komurumsu tabakayı bı turlu temızleyemedım heralde en kolay yerdır temızlenmesı dıye dusunuyorum...(komık bı durum ) ama nasıl temızleyebılırm eksozu dıye sıze sormak ıstedım

usenmeyıp okudugunuz ıcın tesekkur ederım...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    egzostu boğazından ve kelepçesinden söküp yerinden çıkarttıktan sonra pürmüz ile içini yakacaksın ve sonra klasik yöntemlerle içindeki kurumu dökeceksin
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    hiç öle bişi yapmana gerek yok bir parçaçıdan max10 tl ye al bitane çöm egzos tak en mantıklısı ugraştıgına deymez
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !

Motosikleti
    mondial uag 125
    Merhaba kardeşş be 7 yılımı verdi o motora 130 km hıza kadar uğraştım :D
    ben derim ki git (emo) marka dolu bir egzoz al ve karbüratörü manifodtan tamamen çıkar ve alt tası sökerek dağıtmaya başla güzelce bir tinere yatır. çünki tüm benzin kanlarrı tamamen oksit tutmuştur ve yapa bilirden manifodun altında tek yaprak veya çift yapraklı bir klepe ile karşılaşacaksın yaprağın kırılmadığına emin ol yoksa glepeje kadar gider makinan. yani kitler. daha sonra platinli ise platinin ağzını ince ve ölü bir zımpara ile temizle. ya hepten gider yada çalışır haberin olsun bionik ise zaten bak rahatına. kasnak bilyanı deyiştir derim yokda pedal miline çak çabuk yer sen bile şaşırırsın.

yigido_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 2009
    Merhaba kardeşş be 7 yılımı verdi o motora 130 km hıza kadar uğraştım :D
    ben derim ki git (emo) marka dolu bir egzoz al ve karbüratörü manifodtan tamamen çıkar ve alt tası sökerek dağıtmaya başla güzelce bir tinere yatır. çünki tüm benzin kanlarrı tamamen oksit tutmuştur ve yapa bilirden manifodun altında tek yaprak veya çift yapraklı bir klepe ile karşılaşacaksın yaprağın kırılmadığına emin ol yoksa glepeje kadar gider makinan. yani kitler. daha sonra platinli ise platinin ağzını ince ve ölü bir zımpara ile temizle. ya hepten gider yada çalışır haberin olsun bionik ise zaten bak rahatına. kasnak bilyanı deyiştir derim yokda pedal miline çak çabuk yer sen bile şaşırırsın
    kardesım glepej ıle karsılastım karbratoru temızlerken onalrı hallettım kalan sorun lar sadece komurumsu tabakaydı yıne de elıne saglık cok keyıf alıyorum bu motordan

iç öle bişi yapmana gerek yok bir parçaçıdan max10 tl ye al bitane çöm egzos tak en mantıklısı ugraştıgına deymez
    tesekkur ederım de orjınal eksozunu degıstırmeyım dedım : )

egzostu boğazından ve kelepçesinden söküp yerinden çıkarttıktan sonra pürmüz ile içini yakacaksın ve sonra klasik yöntemlerle içindeki kurumu dökeceksin
    eyw hemen denıcem

alpay95 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Motor AS125T
    motorun resimlerinide koyarsan güzel olur
    Bir Gün 4 Teker İstersem Gider Bir Motosiklet Daha Alırım!

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    abi hiç sorma geçen ilk motorumu başka bir arkadaşa verdim adam sürünce içimden ağlamak geliyor kendmi zor tutuyorum
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)