Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Slm Arkadaşlar SuperSport Hakkında Bilgisi Olanları Bekliyorum

REKLAM ALANI
    KadZe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 125R
    Alıntı crownking adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    erdemgc sen benim halimden anladın :D şekil olarak yani şekli güzel olsun önemli olan o zaten hız o kadar lazım deil de r1 in şekli vs herşeyi hoşuma gidiyor sizinde gidiyordur eminim :D ninja250 den başka güzel motor olarak ne önerebilirsiniz hız önemli deil.

çoğunuz benden büyüksünüz şu anki hevesimi anlamanızı bekliyorum sizden şuna yardım istiyorum benim kullanabileceğim arkası geniş tekerli güzel gözüken motosiklet önerebilirmisiniz benim asıl sorunum bu yani hız yapmak için yok basarım giderim deil bana yetecek ama güzel bi motosiklet olmasınıda istiyorum!!!
    Motosiklet çevrendekilere hava atmak için kullanacağın bir araç olmamalıdır. Hele R1 hiç hiç olmamalıdır. Ama anladığım kadarıyla sen motosiklet kullanmaktan ziyade motorunu görenler dönüp dönüp bir daha baksın istiyorsun. (yazdıklarından bunu anlıyorum)
    Eğer forumun arama bölümünü kullanırsan buradaki insanların sana R1 almamamalısın diyerek ne kadar büyük bir iyilik yapmaya çalıştığını kavrarsın diye düşünüyorum.
    KADir ZEngin

Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    motorlu bisiklet
    R1 mutlaka al arkadaşım, paran varsa kendini hazır hissediyorsan al, binerken sakın kaskınıda takma ki kim kullanıyor iyice görsün millet, hava için arabaların 20 km/h hızla gittiği şehir içinde bol bol ara gaz ver dikkat çek, şöyle cafelerin önüne park et, oh ne güzel havan olur var ya, sonra köy yollarında yapacağın R1 antrenmanların ile(arkadaşın kendi söylediği lafa bak) çık şehirler arası yollara, sonra sen daha ne olduğunu anlamadan çık 100-130 km/h hızlara, biz zaten boşuna 125cc lik motorlara biniyoruz.binin 600-1000-1300 ne varsa binin

McWarnaly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia AF1+FZR 1000+YZFR6
    Alıntı acemi2009 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    R1 mutlaka al arkadaşım, paran varsa kendini hazır hissediyorsan al, binerken sakın kaskınıda takma ki kim kullanıyor iyice görsün millet, hava için arabaların 20 km/h hızla gittiği şehir içinde bol bol ara gaz ver dikkat çek, şöyle cafelerin önüne park et, oh ne güzel havan olur var ya, sonra köy yollarında yapacağın R1 antrenmanların ile(arkadaşın kendi söylediği lafa bak) çık şehirler arası yollara, sonra sen daha ne olduğunu anlamadan çık 100-130 km/h hızlara, biz zaten boşuna 125cc lik motorlara biniyoruz.binin 600-1000-1300 ne varsa binin
    Dostum sende kalbimizi kirdin biraz .bende r6 kullaniyorum.ilk motorum 125 cc idi ama artik beni tatmin etmiyor.kendini gelistirdikten sonra 600 de biner 1300 de biner.
    RIDE or DIE

Ya yorumunu beğendim, katılıyorum da bu arkadaş bu söylediklerini çok da haketmedi bence. R1 ile biraz direk dalmış konuya ama en azından internetten bulduğu 600RR üzerindeki kız fotoğrafını gösterip "bu kullanıyosa ben kesin kullanırım" demedi.

Yaşı çok genç, etrafında R1 üzerinde dolaşan bi sürü lay lay lom insan görünce alınası bişey olduğunu sanmış olması doğaldır.

Motosikleti
    motorlu bisiklet
    kırdıysam özür dilerim kardeşim ancak bu tür konular bu ara gerçekten çok fazla açılıyor, artık bu süpersport motorsikletlerin ne kadar tecrübe istediğini kullanan herkes söylüyor, illa ki ben de istiyorum , ama yolu iyi kötü belli işte binlerce km yol tecrübesi eğitim , kademeli geçiş(125,250 ....) bunu yapmayan bir iki arkadaşımla şehirler arası yollara 125 cc motorsikletlerle 250 300 km yol yapıyoruz , üstüste virajlarda kendileri itiraf ediyorlar abi az daha uçuyordum virajı alamıyordum diye (kendileride yıllardır şehir içinde sıkı kullanıcılar) ama her yol her hız , her trafik farklı bir tecrübe , öyle bir iki antrenmanla r1 olmaz inancındayım , yoksa niye sizleri kırmak istiyeyim ki , saygılar )

kırdıysam özür dilerim kardeşim ancak bu tür konular bu ara gerçekten çok fazla açılıyor, artık bu süpersport motorsikletlerin ne kadar tecrübe istediğini kullanan herkes söylüyor, illa ki ben de istiyorum , ama yolu iyi kötü belli işte binlerce km yol tecrübesi eğitim , kademeli geçiş(125,250 ....) bunu yapmayan bir iki arkadaşımla şehirler arası yollara 125 cc motorsikletlerle 250 300 km yol yapıyoruz , üstüste virajlarda kendileri itiraf ediyorlar abi az daha uçuyordum virajı alamıyordum diye (kendileride yıllardır şehir içinde sıkı kullanıcılar) ama her yol her hız , her trafik farklı bir tecrübe , öyle bir iki antrenmanla r1 olmaz inancındayım , yoksa niye sizleri kırmak istiyeyim ki , saygılar )
    Tabii ki söylediklerin çok doğru. Daha geçen haftalarda Honda Güvenli Sürüş 3 eğitimindeydim. Yılların 600cc-1300cc kullanıcılarının eğitim parkurunda ne kadar aciz kaldıklarını gördüm, hayret ettim. Motosikleti bir yerden bir yere götürmek onu kullanmak değildir. Nasıl kullandığın çok önemli. Panik anında tüm bu tecrübelere ve dar eğitim parkurlarında edindiğin tüyolara ve reflekslere ihtiyacın var çünkü (kalça, kol, göz ve bakış kullanımı, doğru viraj çigisi, hassas gaz kontrolü gibi). Bu gibi tecrübeleri de 1000cc ile hele hele de 1000cc SS ile edinmek, eğer imkansız değilse, çok zor.

Ama bu genç arkadaş doğruyu anlayacak gibi.

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    r1 senin neyine...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)