kendimi çok şanslı hissediyorum....
Uploaded with ImageShack.us
kendimi çok şanslı hissediyorum....
müzelerden teklif geldimi :D
bu daha çoçuklarıma kalıcak inşllah 80.000 km de
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:07 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:14 ----------
şaka bi yana hakkaten güzel motor .ben avcılarda bi motorcuda denedim(daha doğrusu denemeye çalıştım) motoru devirdim :D pel bişey olmadı bacağımın üstüne düştüğü için çizilmedi motor :D .80 bin km helal dünyayı 2 kere gezmişsin .kask ve eldivenler çok hoşuma gitti .ama küçük bi öneri istersen ön çamrluğa bi el at xt 125 çamurluğu oluyo diye duymuştum ama benden bu kadar :D
ne şanslısı birader,aslanlar gibi kazandığın parayla almışsın.
güzel motosiklet, kazasız belasız kullanasın.
köse misin ?
xt 125 süpermotolar pek hoşuma gitmiyor aslında süpermotoyu sevmiyorum ama değişiklik olçaksa acerbis diamond far 220 lira gaga 60 renthal gidon acerbis elcik koruma vb birçok değişiklik olur ama bence bu motor doğal haliyle güzel=)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:33 ----------
ben daha 18 yaşındayım .ayrıca denizci olduğumdan saç sakala özen gösteriyorum
arkadaşım daha büyük boyutlu resimler çekemedin mi bilen birine sorupda ekleyin şu fotorafları siteye bukadar büyük fotorafları yasaklasın yöneticiler yüklemiyo takılıyo göremiyoruz.
Resim boyutu forum kurallarında belirtilenden büyüktür
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)