Taksitle Yamaha YBR 125 Alacağım Bir Yer?
Reklamlar
-
Arkadaşlar nakite sıkışığız. Bu yüzden taksit ile 2. el, 10 bin km'yi geçmemiş ve 2006 model Yamaha YBR almayı planlıyoruz. 2.5 Bin TL bütçemiz var. Olmazsa, 2005 model de olur. Yani motosiklet 4,5 sene yatmış olsun istemiyorum. Galeriler falan var mı acaba? Bilgilendirirseniz sevinirim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:08 ----------
Ekleme: Km 13 bin km'ye kadar olabilir.
Reklamlar
-
kredi kartı yada kredi başka yolu yok
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
satoyama adlı üyeden alıntı
kredi kartı yada kredi başka yolu yok
Hocam abim denilen kişilik limitleri zorladı. Bu yüzden iptal ettirdi annem. Ama mecburuz sanırım. Peki nereden bulabiliriz temiz bir motosiklet? Pek bilgili değilim nerede bulunur konusunda.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:00 ----------
Arkadaşlar ilk 1000 lirasını peşin. Gerisini taksitle kredi kartı ile yapacağız. Beni yönlendirirseniz sevinirim.
-
benım motoru verırım ama ybr deıljınlun chopper
-
holow adlı üyeden alıntı
benım motoru verırım ama ybr deıl
jınlun chopper
Teşekkür ederim ama YBR'ye takmış durumdayım.
Arkadaşlar ilk 1.000 TL'sini peşin, gerisini taksit ile alacağız. Acaba nasıl ve nerede bulabiliriz pek bir bilgim yok doğrusu.
-
yerinde olsam sıfır alırdım...
-
Hocam 0 km olanları 3.5 civarı bizi aşar. 2.900 TL'ye, 1400 km motosiklet bulduk. Acaba fiyatı normal mi? Almayı düşünüyoruz. Gidip bir bakmak lazım. Motosiklet mağazasından.
-
fiyat güzel ama bn olsam 2.750 den fazla para vermem
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
-
istanbulda 2. el temiz ybr çok zor zaten en az 1 yaşında olana sıfıra yakın bir para istiyorlar yani piyasası olduğu için keyfe keder gösteriş olsun diye rakamlar koyuyor çakallar
2006-07 uygun temiz bulayım dersen çook şanslı olman lazım çoğu kurye çıkması onun için sıfıra yönelmem daha mantıklı
ybr çok kozmopolit bir motosiklet malesef
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
satoyama adlı üyeden alıntı
istanbulda 2. el temiz ybr çok zor zaten en az 1 yaşında olana sıfıra yakın bir para istiyorlar yani piyasası olduğu için keyfe keder gösteriş olsun diye rakamlar koyuyor çakallar
2006-07 uygun temiz bulayım dersen çook şanslı olman lazım çoğu kurye çıkması onun için sıfıra yönelmem daha mantıklı
ybr çok kozmopolit bir motosiklet malesef
Hocam peki kampanya falan var mı ki acaba? Yeni gibi göründü bana 1.400 km'de olan ybr. 2.900 fiyat istiyorlar. Belki şansım bu sefer yaver gider. Yarın gidip bakacağız. 0 km'yi kampanya olmadan almamız zor. Taksiti falan.. Evdekileri ikna edebilirsem 0 km alabiliriz. 12 taksit, 1300 TL peşin istiyorlar. Üstelik akbank ve Garanti için geçerliymiş. Ne yazık ki yapıkredi var. Bir çaresine bakacağız. Biraz daha araştırayım. Belki o motosiklet temiz ise onu alırız 2.900 tl'ye
-
ybr ler güzel motor seni yolda bırakmaz 2. el alırsan bi ustaya göster mutlaka yada kullanan bilen biriyle almaya git motorun km si herşeyi anlamaya yetmiyor en azından bi eksiğini görürseniz pazarlık edersiniz.
-
X-Fi adlı üyeden alıntı
ybr ler güzel motor seni yolda bırakmaz 2. el alırsan bi ustaya göster mutlaka yada kullanan bilen biriyle almaya git motorun km si herşeyi anlamaya yetmiyor en azından bi eksiğini görürseniz pazarlık edersiniz.
Haklısın hocam. Acaba bana istanbul avrupa yakası'nda önerebileceğiniz dürüst güvenilir ve başarılı bir servis var mı? Yani bazı kişiler hiç uğraşmaz, sorunu yok der. Bu da beni aileme karşı zor durumda mahçup bırakır. O kadar övdüm çünkü sorun çıkarmaz diye.
-
Hay şansıma... Genç Moto dükkanından geliyoruz şimdi. 1400 KM'de kız gibi motor satılmış. 1.5 - 2 ay beklersem 0 alacağız. Yeni çıkan 2010 model alsak eskisi gibi mi acaba oda? Hiç içime sinmedi doğrusu. Yan sanayi parçaları kolay bulunur mu acaba mesela? Bulunmazsa 2009 uzay kafa far alacağız.
Arkadaşlar yeni kasa alırsak eğer tipi de hoş.. Eski yamaha gibi 70, 80 bin km yapar mı acaba? Birde parça olarak yan sanayisi var mı acaba? Yamaha'da dış plastikler ve karbüratör bir de egzos değişti diye biliyorum. Diğer parçalar eski Yamaha Ybr 125 parçaları mı acaba? Yan sanayi bulma bakımından iyi olur. Cevaplarsanız sevinirim. 1,2 ay sonra banka 0 lanıyor. O zaman para çekip 0 km alacağız kısmetse.
İyi günler..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)