mondial ramzey salcano pionner monero hangi chopper alsam
Reklamlar
-
sıfır alcam hangisini tavsiye edersiniz bakımlarını yaptığım zaman yolda bırakmayacak fazla param yok bütçek 2,5-3,5 mondial kullanıcısı fazla tabi kendi motorlarını önerirler lütfen tarafsız olalım bu motorların rutin bi hatası varmı alınca nerelerini japonla değiştireyim lastikler hariç....
Reklamlar
-
paran yetiyosa eğer mondial ile ramzey en son tercihin olsun derim ama kötü olduğundan değil o paraya o kadar mal olduklarından. güzelce bindikten sonra çinlilere de bişey olduğu yok korkma ama bunlar kaliteli mallar diyende yok zaten. sana kalmış gerisi...
-
listede yok ama keeway i değerlendir. Hatta bütçe uygunsa Regal Raptor ;)
Ama senin listenden moneroyu seçerdim.
-
Doobly adlı üyeden alıntı
listede yok ama keeway i değerlendir. Hatta bütçe uygunsa Regal Raptor ;)
Ama senin listenden moneroyu seçerdim.
regal ve keway pahalı sıfırına bütçem yetmez MONERİYİ UCUZ SANIYODUM SAHİBİNDEN DEN BAKTIM ODA PAHALI UYGUN fiyata keway buldum ama 2006 ve sıfır yazmış anlamadım link aha http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...v-motorl/detay
-
yokmu yardım edecek
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:04 ----------
yoksa 3 kötü markayımı tercihen yazmışım borelli ledow nasıl yada yuki
yoksa 3 kötü markayımı tercihen yazmışım borelli ledow nasıl yada yuki
-
kararsız43 adlı üyeden alıntı
sıfır alcam hangisini tavsiye edersiniz bakımlarını yaptığım zaman yolda bırakmayacak fazla param yok bütçek 2,5-3,5 mondial kullanıcısı fazla tabi kendi motorlarını önerirler lütfen tarafsız olalım bu motorların rutin bi hatası varmı alınca nerelerini japonla değiştireyim lastikler hariç....
cevap: Hiçbiri. Git ikinci el hyo 250 al
-
şimdi tuhaf gelecek ama bende chopper değil ama pıonner marka motosıklet var 4 sene ve yaz kış kullanıyom cokta memnunum hiç problemım yok motoruda gayet serı meğer bu motosıklet markasının aynı motora sahıp 3 farklı tarz motoru varmış sayet ben olsam memnunıyetımden ötürü tercıoh ederdım
-
AKUSTİK adlı üyeden alıntı
cevap: Hiçbiri. Git ikinci el hyo 250 al
ikinci el riskli değilmi ayrıca hyo parçası pahalıdır mesela bi karbiratörü kaç paradır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)