Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

(croscu abılerime bir soru)

REKLAM ALANI
    derbici_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC
    Merhaba croscu abılerım sızlere bırsey danısmak ıstıyorum bende skyteam st 200 motor var ve crosala cok ılgılenıyorum ve bu yıl ordunun persembe yaylasında jıp ve cross senlıklerımız varr camurlu alnda engellı yarısı dıyelım sızlere sorum su olacak bende yarısa katılacam ve sızlere nasıl bır lastıkle katılmamı tavsıye edersınz acıl yardım ıstıyorum su an motorun uzerındekı mıtas marka 110 90 18 cevaplarınız beklıcem bu arada yayla senlıklerımız 12.06.2010 tARIHINDE BASLIYOR HABERINIZ OLSUNN SIZLERIDE ARMIZDA GOREMK ISTERIZ CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM
    fazla soze gerek yok

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    derbici_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC
    neden cevap yokk
    fazla soze gerek yok

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    bende 77 model cj 5 jeep var.. camura girmek çok zevkli.. cros yapacak çok fırsatım yok.. ama arazi ve çamurda motor kullanacaksan .. dişli bir lastik takmalısın .. engelleri kazıyarak aşarsın .. crosların genelinde bu lastikler kullanılır marka model istiyorsan birsürü seçenegin var.. maddi durumun hangisine elveriyorsa onu kullan derim ben..
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

philetoaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 250 ABS, 640 LC4 SM
    Arazideki lastik seçimi asfalttaki kadar geniş araştırma gerektirmez. Bu sebeple birbirine çok yakın olmayan dişlere sahip lastikler (çamur tutmaması açısından) iş görecektir. Şahsen Michelin S12 kullanıyorum, gayet memnunum. Çifti sanırım 400 lira civarında şu sıralar.
    Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own

Forumdan Uzaklaştırıldı
    sava marka cross lastikleri var piyasada takımını 150-180 arasında bulabilirsin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)