(croscu abılerime bir soru)
Reklamlar
-
Merhaba croscu abılerım sızlere bırsey danısmak ıstıyorum bende skyteam st 200 motor var ve crosala cok ılgılenıyorum ve bu yıl ordunun persembe yaylasında jıp ve cross senlıklerımız varr camurlu alnda engellı yarısı dıyelım sızlere sorum su olacak bende yarısa katılacam ve sızlere nasıl bır lastıkle katılmamı tavsıye edersınz acıl yardım ıstıyorum su an motorun uzerındekı mıtas marka 110 90 18 cevaplarınız beklıcem bu arada yayla senlıklerımız 12.06.2010 tARIHINDE BASLIYOR HABERINIZ OLSUNN SIZLERIDE ARMIZDA GOREMK ISTERIZ CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM
fazla soze gerek yok
Reklamlar
-
fazla soze gerek yok
-
bende 77 model cj 5 jeep var.. camura girmek çok zevkli.. cros yapacak çok fırsatım yok.. ama arazi ve çamurda motor kullanacaksan .. dişli bir lastik takmalısın .. engelleri kazıyarak aşarsın .. crosların genelinde bu lastikler kullanılır marka model istiyorsan birsürü seçenegin var.. maddi durumun hangisine elveriyorsa onu kullan derim ben..
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
Arazideki lastik seçimi asfalttaki kadar geniş araştırma gerektirmez. Bu sebeple birbirine çok yakın olmayan dişlere sahip lastikler (çamur tutmaması açısından) iş görecektir. Şahsen Michelin S12 kullanıyorum, gayet memnunum. Çifti sanırım 400 lira civarında şu sıralar.
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
-
sava marka cross lastikleri var piyasada takımını 150-180 arasında bulabilirsin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)