:Sayın arkadaşlar motorcuları keriz yerine koyan tamircileri hedef alıyorum yazımda.
motosikletim bozuldu tamirciye götürdüm 350 tl dedi tamam dedım motor zaqten 1300 tl.yaptı 2 hafta sonra gene aynı arıza yok bızım yaptımız yerden deıl yok bılmem netabı yermıyım benvesselam bıdaha yaptı gene aynı gene aynı 3 ay oldu hala arıza devam edıyor.vesselam en son 25 gun oldu motor tamırde hergun arıyorunm hergun yalan soluyobugun yarın...en son 100 tl daha verıce-n dedı tmm dedım beklıyoruz.bunu yapanda hanı arkadaslar dıcek iyi ustaya gıtseydın dıe racıng tamırcısı hesapta ii usta tavsıye uzerıne gıttım.ama işim bitsin ben cok tavsıye etcem onu
1999 da kawasakı motosıkletım vardı tamırcı sıboplarıo sıktı motor hararet yaptı yagı suya karıstırdı yatak sardı felen felan... yapamadılar paramda gıttı motoru 400 $ a sattımbende ustayım(elektronık)dedıgım ışi dedıgım gun dedıgım paraya bıtırırım zarar olsa bıle...
caresı nerde varsa gıder bulur hallederım.
adamlar ole deıkl oturdugu yerde olursa olur olmazsa atar oraya bekler motor.
hıcmı dıkkat etmıyosunuz her motorcuda 10-15 hurda motor durur nerden gelıyo bunlar..lanet olsun dıyenlerın motorları işte...
ama vatandaştada var kabahat..
yag degıstıttıurıyo 40 tl verıyo gozumun onunde al yagı kendın deiş işinin adı nebasıt bı arıza ıcıbn cbf 150 den 100 tl aldılar..adam (müşteri)kandırıldıgını anlamıyo bana senın iş 600 tl vardır dıo ya zaten motor 1000 tlnetice Allah tamircileri nasıl biliyosa öle yapsın....bende tamirciyim suçum varsa benide