Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Dürüst ve bilgili tamirci yokmu

REKLAM ALANI

:Sayın arkadaşlar motorcuları keriz yerine koyan tamircileri hedef alıyorum yazımda.
    motosikletim bozuldu tamirciye götürdüm 350 tl dedi tamam dedım motor zaqten 1300 tl.yaptı 2 hafta sonra gene aynı arıza yok bızım yaptımız yerden deıl yok bılmem netabı yermıyım benvesselam bıdaha yaptı gene aynı gene aynı 3 ay oldu hala arıza devam edıyor.vesselam en son 25 gun oldu motor tamırde hergun arıyorunm hergun yalan soluyobugun yarın...en son 100 tl daha verıce-n dedı tmm dedım beklıyoruz.bunu yapanda hanı arkadaslar dıcek iyi ustaya gıtseydın dıe racıng tamırcısı hesapta ii usta tavsıye uzerıne gıttım.ama işim bitsin ben cok tavsıye etcem onu
    1999 da kawasakı motosıkletım vardı tamırcı sıboplarıo sıktı motor hararet yaptı yagı suya karıstırdı yatak sardı felen felan... yapamadılar paramda gıttı motoru 400 $ a sattımbende ustayım(elektronık)dedıgım ışi dedıgım gun dedıgım paraya bıtırırım zarar olsa bıle...
    caresı nerde varsa gıder bulur hallederım.
    adamlar ole deıkl oturdugu yerde olursa olur olmazsa atar oraya bekler motor.
    hıcmı dıkkat etmıyosunuz her motorcuda 10-15 hurda motor durur nerden gelıyo bunlar..lanet olsun dıyenlerın motorları işte...
    ama vatandaştada var kabahat..
    yag degıstıttıurıyo 40 tl verıyo gozumun onunde al yagı kendın deiş işinin adı nebasıt bı arıza ıcıbn cbf 150 den 100 tl aldılar..adam (müşteri)kandırıldıgını anlamıyo bana senın iş 600 tl vardır dıo ya zaten motor 1000 tlnetice Allah tamircileri nasıl biliyosa öle yapsın....bende tamirciyim suçum varsa benide

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    151 RS
    hepsini aynı kefeye koyamayız tabiiki ama çoooooooooooooook çok haklısın. geneli bu şekilde davranıyor motorcuya heleki az buçuk gösterişli bir motorsa yolunacak zengin züppe fikri direkt devreye giriyor

yigido_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 2009
    :Sayın arkadaşlar motorcuları keriz yerine koyan tamircileri hedef alıyorum yazımda.
    motosikletim bozuldu tamirciye götürdüm 350 tl dedi tamam dedım motor zaqten 1300 tl.yaptı 2 hafta sonra gene aynı arıza yok bızım yaptımız yerden deıl yok bılmem netabı yermıyım benvesselam bıdaha yaptı gene aynı gene aynı 3 ay oldu hala arıza devam edıyor.vesselam en son 25 gun oldu motor tamırde hergun arıyorunm hergun yalan soluyobugun yarın...en son 100 tl daha verıce-n dedı tmm dedım beklıyoruz.bunu yapanda hanı arkadaslar dıcek iyi ustaya gıtseydın dıe racıng tamırcısı hesapta ii usta tavsıye uzerıne gıttım.ama işim bitsin ben cok tavsıye etcem onu
    1999 da kawasakı motosıkletım vardı tamırcı sıboplarıo sıktı motor hararet yaptı yagı suya karıstırdı yatak sardı felen felan... yapamadılar paramda gıttı motoru 400 $ a sattımbende ustayım(elektronık)dedıgım ışi dedıgım gun dedıgım paraya bıtırırım zarar olsa bıle...
    caresı nerde varsa gıder bulur hallederım.
    adamlar ole deıkl oturdugu yerde olursa olur olmazsa atar oraya bekler motor.
    hıcmı dıkkat etmıyosunuz her motorcuda 10-15 hurda motor durur nerden gelıyo bunlar..lanet olsun dıyenlerın motorları işte...
    ama vatandaştada var kabahat..
    yag degıstıttıurıyo 40 tl verıyo gozumun onunde al yagı kendın deiş işinin adı nebasıt bı arıza ıcıbn cbf 150 den 100 tl aldılar..adam (müşteri)kandırıldıgını anlamıyo bana senın iş 600 tl vardır dıo ya zaten motor 1000 tlnetice Allah tamircileri nasıl biliyosa öle yapsın....bende tamirciyim suçum varsa benide
    coguna katılıyorum cunku aynı sorunları bende yasadım

usta bılerek kendı acıyor sorunu benımkı ole ıyı ustaydıkı sorun hemen ertesı gun deıl 1 hafta sonra aynı sorunu verıyordu

zor be kardeş tamirci nasıl tamirci olmuştur.kesin üstün başarı ile üniversite bitirmiş te öyle olmuştur. anlayana

Alıntı acun0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zor be kardeş tamirci nasıl tamirci olmuştur.kesin üstün başarı ile üniversite bitirmiş te öyle olmuştur. anlayana
    devlet bunlar dükkan acarken ustalık belgesı ıstemelı onceden ıstıyodu arrtık ole bısı yok
    vergı mukellefıyetı yetıyo
    ayrıca sıkayet edılebılecek ve yaptırımı olan kurumlarda olmalı

poyraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F800ST ve Sym joymax
    anadolu yakasındaysan pendikte hem ustalığı hem de kişiliği 10 numara benim tamircim var.
    ilgilenirsen bana mesaj at sana bilgilerini vereyim.jara@jaragiyim.com

tesekkurler ustadım parayı verdık bı kere
    ne halımız varsa gorecez..
    maksat baskaları yanmasın bak usta ıletısımı var dıger arkadaslar iii arastırsınlar

Toqi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa - Resimdeki Srad 600 unutamadığım aşkım
    ya yetkili servise gideceksin yada elinden iş gelecek vede az çok motor çalışması düzeni hakkında bilgin olacak yoksa zor
    Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı holow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    devlet bunlar dükkan acarken ustalık belgesı ıstemelı onceden ıstıyodu arrtık ole bısı yok
    vergı mukellefıyetı yetıyo
    ayrıca sıkayet edılebılecek ve yaptırımı olan kurumlarda olmalı
    çin malı dandik marka ve modelleri alarak sizler bu bisiklet tamircilerinden bozma adamlara para kazandırıyorsunuz bence...ben olsam hatayı kendimde arardım...bundan sonra çıkabilecek arızlarıda gözönüne laarak ölü eşşek fiyatına makinamı satıp ybr cbf tvs veya sağlam markaların düşük cc skutırlarını seçerdim...bws 100...beat ..aktiva falan...

böyle motora (1300 liralık) böyle usta...

bakış açım bu sana ters gelebilir...sen bu foruma üye olurken hiç okumadın mı...sağda solda duymadınmı sorunlu motorlar sorunsuz motorlar diye...kesin uyduruk bir ithalatcının uyduruk bir modeline biniyorsun...sorun çıkarması ve ustacıkların eline düşmen gayet doğal...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Alıntı Toqi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya yetkili servise gideceksin yada elinden iş gelecek vede az çok motor çalışması düzeni hakkında bilgin olacak yoksa zor
    dostum servislede görüştüm adamın konusma seklinden niyetini anlayabiliyorum esnafım işim icabı oda içime sinmedi.
    motordan anlarım eski motorlarımı hep kendim yapardım bu seferde hem işim yogundu hemde arıza buyuk gıbı geldı hafdı anlatıyım yaglamayı kesınce piyano subap ve fincan da problem vardı anladın....

huska - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 DL 650- '88 px200
    dostum servislede görüştüm adamın konusma seklinden niyetini anlayabiliyorum esnafım işim icabı oda içime sinmedi.
    motordan anlarım eski motorlarımı hep kendim yapardım bu seferde hem işim yogundu hemde arıza buyuk gıbı geldı hafdı anlatıyım yaglamayı kesınce piyano subap ve fincan da problem vardı anladın....
    arkadas gecmıs olsun.motor yaglamayı neden kesmiş yağ pompasımı arızalı?motorun genel problemi ne bi anlat bize belki bi yardımı dokunan olur

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çin malı dandik marka ve modelleri alarak sizler bu bisiklet tamircilerinden bozma adamlara para kazandırıyorsunuz bence...ben olsam hatayı kendimde arardım...bundan sonra çıkabilecek arızlarıda gözönüne laarak ölü eşşek fiyatına makinamı satıp ybr cbf tvs veya sağlam markaların düşük cc skutırlarını seçerdim...bws 100...beat ..aktiva falan...

böyle motora (1300 liralık) böyle usta...

bakış açım bu sana ters gelebilir...sen bu foruma üye olurken hiç okumadın mı...sağda solda duymadınmı sorunlu motorlar sorunsuz motorlar diye...kesin uyduruk bir ithalatcının uyduruk bir modeline biniyorsun...sorun çıkarması ve ustacıkların eline düşmen gayet doğal...
    dostum sanada yazayım:
    1-çin malı motoru alanmı suclu yoksa bunlara uygunluk belgesi veren ulaştırma bakanlıgı ve fahiş fiyata motor satan japonlarmı 250 lık motora 13000 tl dıyolar aynısı avrupada 6000 ... ucuz olsa bızde japon alırdık
    2-yazdım ama dikkat etmedın herhal adam racin yapıyo tavsıyeyle gıttık ama uckagıtcı cıktı ne yapayım kavunmu bu
    3-bende 4 adet motor var hondada var yamahada var mondıalde var jınlunda var benım dedıgım o marka bu marka deıl ustalardan cektıgım.zaten bu tarz dusunceler sebebıyle adamlar iş yapıyo bu zaten 1300 tl dandık motor ben napıyım dıyo bılıncsız motorcuda kardesım sen yapamıyosun dıe akıl edemeyıp hak verıyo.
    4-dıyorsunya dandık modelle ustacıga gıdıyosun dıe:yazımda belırttım cbf de ybr yede aynı muameleyı yapıyolar basıt bı arıza ve 100 tl dedım
    hadı arızayıda soyluyum marş basmıyor.buyuk ıhtımal motora gıden kablo oksıtlemıstır ceryan gıttıgı ıcın su gelmeyle oksıtlıyo kutup başı gıbı...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:56 ----------

Alıntı huska adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadas gecmıs olsun.motor yaglamayı neden kesmiş yağ pompasımı arızalı?motorun genel problemi ne bi anlat bize belki bi yardımı dokunan olur
    aynen kardes pompa...
    ben zaten motoru hallettırcem ben adamların calısmamasekıllerıne dıkkat cekmek ıstedım.

huska - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 DL 650- '88 px200
    arkadaş aman dıkkat et neydüğü belirsiz ustalara inanma.bahsettıgın motorların komple motoru 150lıraya sıfırlanır bundan daha fazla para ısteyen hıc bır servısle muhattap olma bile.nerede yasadıgını belırtırsen yardımcı olacak arkadaslarda cıkar tekrar gecmıs olsun.

kardes tesekkurler bende senın gıbı dusunuyorum ama adamlar yukarıda belırttıgım ust takım yapmaya o paraları ıstıyolar motoru ındırıp yarsa kımbılır ne ısteyecek
    yaw solemeye dılım varmıyo ama genelı boyle tobe tobe

Motosikleti
    dostum sanada yazayım:
    1-çin malı motoru alanmı suclu yoksa bunlara uygunluk belgesi veren ulaştırma bakanlıgı ve fahiş fiyata motor satan japonlarmı 250 lık motora 13000 tl dıyolar aynısı avrupada 6000 ... ucuz olsa bızde japon alırdık
    2-yazdım ama dikkat etmedın herhal adam racin yapıyo tavsıyeyle gıttık ama uckagıtcı cıktı ne yapayım kavunmu bu
    3-bende 4 adet motor var hondada var yamahada var mondıalde var jınlunda var benım dedıgım o marka bu marka deıl ustalardan cektıgım.zaten bu tarz dusunceler sebebıyle adamlar iş yapıyo bu zaten 1300 tl dandık motor ben napıyım dıyo bılıncsız motorcuda kardesım sen yapamıyosun dıe akıl edemeyıp hak verıyo.
    4-dıyorsunya dandık modelle ustacıga gıdıyosun dıe:yazımda belırttım cbf de ybr yede aynı muameleyı yapıyolar basıt bı arıza ve 100 tl dedım
    hadı arızayıda soyluyum marş basmıyor.buyuk ıhtımal motora gıden kablo oksıtlemıstır ceryan gıttıgı ıcın su gelmeyle oksıtlıyo kutup başı gıbı...[COLOR="Silver"]

.
    Birader bu işleri bilmediğin belli...cehalet değilde araştırmadan piyasayı bilmeden mahle arası ustalara gidip ne parça fiyatını öğreniyosun ne işçiliği...adamların bu fiyatı ney egöre verdiğinden bile bihabersiniz...

başka ustalara gittiğinizde o 200 derse vay üçkaatcıya bak deyip 200 lira diyene gidiyorsunuz...sanayi bakanlığı ezbere önüne ne gelirse ona uygunluk belgesi veriyor...dikkat et sağlamlık belgesi vermiyor sadece normlara uygunluk belgesi veriyor o işler bürokrasi seni beni pek bağlamaz aslında...

son yazdıklarında gerçeklik payı yok sallama payı var...Honda veya Yamaha servise gittiğinde ustalar sana neyin ne olduğunu sorunu çözümü parça fiyatını işçiliği vs ne gireceğini tek tek anlatıyor...başka bir Honda veya Yamaha servisine gittiğinde aynı ücret tahsil edilir...herşey kayıtlıdır...parça kodları vs...hatta bazı servisler (Yamaha Kardeşler) sana yan sanyi bile önerirler...zaten orjinal denilende Çin malıdır..

ybr cbf Çinde üretilir ama markasının hakkını verir...sağlamdır...kolay kolay arıza vermez...350 liraya ben krankımı ve pistonumu değiştiririm yahu ...bu kadar kazık göz gözre göre atılmaz...mevzuya uyanmışsın nerden dönersen kardır diyorum...

yan sanayisi boldur bu saydığım modellerin...bak halen makinanın ne olduğunu bile bilmeden yazıyorum...ama 1300 liraya kymco agılıty alırsın ...bir örnek verdim sadece...makinan dandik skutırlardan biri galiba...ne olduğununda çok önemi yok...bu marka ve modelleri seçerek zaten bu bedeli ödemekle mükellef hale geliyorsunuz...adamlar tutturabildiğine kitliyorlar...daha fazla sorun yaşamadan kurtulmaya bak...ilerde 500 e satamazsın elindekini...kör bir alıcı bile bulamazsın...sana nasıl kaktırdılarsa zamanında geç olmadan fazla km yapmadan birilerine kaktır sat kurtul ...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    o dandik usta dediklerinden piyasada bolca var.ama arada usta derseniz ayıp olur.çırak bile olmaz onlardan resmen hırgızz.bence motor ne olursa olsun adam gibi kullanırsanız sizi üzmez.bende marka takıntısı hayatta olmadı olsaydı çin malı cbf e binmezdim bir zamanlar mecburiyetten bende gitmiştim öyle dandik bir tamirhaneye baştan ustaya benziyordu vatandaş.ben diyorum şu arızası var şunu yap o başka tarafları kurcalıyor şunu'da değiştirsek iyi olur diyor.dediğide varyetör balataları daha yepyeni.dedim boş ver sen benim dediğimi değiştir zamanı gelince değiştiririm o parçayı ,ilginç bir şekilde suratıma bakıyor,kazıklayamadıya .bir daha da işim olmadı ve tanıdıkları uyarırım şu vatandaşa gitme diye.yazık dostlara belki bilmeden kazık yerler.
    aslında metehan usta şöyle bir topic açsa motosiklet servisleri başlıgı altında,oraya herkes bildiği güzel ustaların ismini,adresini,telefonunu eklesek.böylece acemi arkadaşlara faydamız olur ve sayfa kirliliğinide önlemiş oluruz.şurası bozuldu şu yaptı olmadı gibi başlıkların önüne geçmiş oluruz gibi.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    Birader bu işleri bilmediğin belli...cehalet değilde araştırmadan piyasayı bilmeden mahle arası ustalara gidip ne parça fiyatını öğreniyosun ne işçiliği...adamların bu fiyatı ney egöre verdiğinden bile bihabersiniz...

başka ustalara gittiğinizde o 200 derse vay üçkaatcıya bak deyip 200 lira diyene gidiyorsunuz...sanayi bakanlığı ezbere önüne ne gelirse ona uygunluk belgesi veriyor...dikkat et sağlamlık belgesi vermiyor sadece normlara uygunluk belgesi veriyor o işler bürokrasi seni beni pek bağlamaz aslında...

son yazdıklarında gerçeklik payı yok sallama payı var...Honda veya Yamaha servise gittiğinde ustalar sana neyin ne olduğunu sorunu çözümü parça fiyatını işçiliği vs ne gireceğini tek tek anlatıyor...başka bir Honda veya Yamaha servisine gittiğinde aynı ücret tahsil edilir...herşey kayıtlıdır...parça kodları vs...hatta bazı servisler (Yamaha Kardeşler) sana yan sanyi bile önerirler...zaten orjinal denilende Çin malıdır..

ybr cbf Çinde üretilir ama markasının hakkını verir...sağlamdır...kolay kolay arıza vermez...350 liraya ben krankımı ve pistonumu değiştiririm yahu ...bu kadar kazık göz gözre göre atılmaz...mevzuya uyanmışsın nerden dönersen kardır diyorum...

yan sanayisi boldur bu saydığım modellerin...bak halen makinanın ne olduğunu bile bilmeden yazıyorum...ama 1300 liraya kymco agılıty alırsın ...bir örnek verdim sadece...makinan dandik skutırlardan biri galiba...ne olduğununda çok önemi yok...bu marka ve modelleri seçerek zaten bu bedeli ödemekle mükellef hale geliyorsunuz...adamlar tutturabildiğine kitliyorlar...daha fazla sorun yaşamadan kurtulmaya bak...ilerde 500 e satamazsın elindekini...kör bir alıcı bile bulamazsın...sana nasıl kaktırdılarsa zamanında geç olmadan fazla km yapmadan birilerine kaktır sat kurtul ...

makinan dandik scooter larden biri galiba.. diyecektin heralde metehandrıo
    zira dandikte olsa skutır diye bi tabir yok..

ayrıca bence herkezin bütçesi kymco alacak kadar yada dogru seçim yapacak kadar imkanlı olmayabilir...

kardeşin sorunu dandik motordan diil dandik ustadan dolayı canı sıkılmış ... haklıdır..

insanlar deneye deneye yanıla öögrene bu yollardan geçer işinin ehli ustayı bulana kadar... yada lanet olsun kendi işimi kendim yaparım diyene kadar...

ultimatoma gerek yok bence .. igneyi kendimize cuvaldızı başkasına batıralım derim ..
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

Motosikleti
    Alıntı jesse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    makinan dandik scooter larden biri galiba.. diyecektin heralde metehandrıo
    zira dandikte olsa skutır diye bi tabir yok..

ayrıca bence herkezin bütçesi kymco alacak kadar yada dogru seçim yapacak kadar imkanlı olmayabilir...

kardeşin sorunu dandik motordan diil dandik ustadan dolayı canı sıkılmış ... haklıdır..

insanlar deneye deneye yanıla öögrene bu yollardan geçer işinin ehli ustayı bulana kadar... yada lanet olsun kendi işimi kendim yaparım diyene kadar...

ultimatoma gerek yok bence .. igneyi kendimize cuvaldızı başkasına batıralım derim ..

yahu cesi alıyorlar dandirik motorları sonra böyle çakallara yem oluyorlar mevzu bu...1300 liraya sana kymco agılıty alayım yavrum...her keseye marka model bulurum ben...sağlamını bulurum merak etme...bu çin piyasası yanlış seçimler yüzünden bu raddeye geldi ...işte olaylara böyle yüzeysel baktığın için bu sorunlar çözülemez...ben kanayan yaraya pansuman yapıyorum...

1300 liraya mondıal veya kanunıde alabilirdi...servisi yaygın markaları tercih etseler bari...en azından bir listeleri olur parça fiyatları işçiliği sabit olur...de ki yanlışsın...

şimdi kelime imla hatalarınımı düzeltmeye başladın...TDK kuralları ne zamandır ilgini dikkatini çekmeye başladı...

3.5 yıldır sorunsuz makinaya biniyorum kucağa oturmadım çok şükür...doğru seçim yaparsan üzülmezsin bu kadar basit...lamı cimi yok...

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    yahu cesi alıyorlar dandirik motorları sonra böyle çakallara yem oluyorlar mevzu bu...1300 liraya sana kymco agılıty alayım yavrum...her keseye marka model bulurum ben...sağlamını bulurum merak etme...bu çin piyasası yanlış seçimler yüzünden bu raddeye geldi ...işte olaylara böyle yüzeysel baktığın için bu sorunlar çözülemez...ben kanayan yaraya pansuman yapıyorum...

1300 liraya mondıal veya kanunıde alabilirdi...servisi yaygın markaları tercih etseler bari...en azından bir listeleri olur parça fiyatları işçiliği sabit olur...de ki yanlışsın...

şimdi kelime imla hatalarınımı düzeltmeye başladın...TDK kuralları ne zamandır ilgini dikkatini çekmeye başladı...

3.5 yıldır sorunsuz makinaya biniyorum kucağa oturmadım çok şükür...doğru seçim yaparsan üzülmezsin bu kadar basit...lamı cimi yok...
    ya abi.. hala anlatamıyosam yuh.. :D

motordan yana bi sıkıntı yok... unut mondiali kawasakiyi .. suzukiyi kymco yu

usta japonda gelse italyanda gelse işi bilmiyosa ne hacet.... haaaaa işibiliyosa çakallık çukallık peşinde geziyosa derdimiz bizim..

biçogumuzun sorunu bu .. ismini veemicem bi servis gözümün önünde rodajlı motordan çıkan tertemiz yagı boş yeni yag kutusuna koydu...????

bu çakallık diilmi... çakalık... yag degiştirmeye gidersin.. yepyeni yag kirlenmemiş.. degiştiginim sanarsın... noldu itelemiş oldu dimi...

senin anlamadıgın benimde anlatmak istedigim . şu .. 100.000 giden çin motoru yok mu...??? onlar nasıl gidiyo .. adam bakımlarını yapar adam gibi binerse yada motoruna nasılsa çinmotoru 300 500 bverdim .. anasını satiim die binerse usta magduruda oluur canıda sıkılır ...

o yüzden kimseyi igneleme.. bilgi ver ultimatom verme :D

3,5 yıldır üstünde oturdugun motora biniyosun .. sana nie ona biniyosun dien oldumu ????????? :D

TDK kuralları beni baglamaz istedgim gibi konuşurum .. benim orda demek istedigim .. admın motoruna dandik deme olacaktı .. kibar bi dilde yazdım ...

şoyle düşün..

laa meteee hala o dandik motora mı biniyosun .. alsana bi 1000 rr desek ?
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

Usta var ustacık var.
    Bugün bir tamirci buldum kendime ara sokakta biryerde ,gidonda titreşim vardı genelde bisiklet ve motor tamirciliği yapıyor 2 teker de yalpalıydı söktü taktı ikisini de bişeyler yaptı ip gibi gidiyor şimdi. Geleni geri çevirmiyor hızır gibi. Aldığı işçilik de sonuna kadar helal olsun. 3 çin motoru bir de benim ciguli vardık.

İbrahim Usta,Kütahya Cad. Eskişehir.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)