Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Dürüst ve bilgili tamirci yokmu

REKLAM ALANI
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    metehan "ekmez bulamıyorsanız pasta yiyin" diyen frenk kraliçesi misali

usta meselesi hep var. motorun çinlide olsa almanda olsa. çakmacı, fırsatçı millet olduk kardeşim, bunu kabul etmek gerek. ehil olmayanlar görev başında hep!
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Usta var ustacık var.
    Bugün bir tamirci buldum kendime ara sokakta biryerde ,gidonda titreşim vardı genelde bisiklet ve motor tamirciliği yapıyor 2 teker de yalpalıydı söktü taktı ikisini de bişeyler yaptı ip gibi gidiyor şimdi. Geleni geri çevirmiyor hızır gibi. Aldığı işçilik de sonuna kadar helal olsun. 3 çin motoru bir de benim ciguli vardık.
    buda bir örnek
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı jesse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya abi.. hala anlatamıyosam yuh.. :D

motordan yana bi sıkıntı yok... unut mondiali kawasakiyi .. suzukiyi kymco yu

usta japonda gelse italyanda gelse işi bilmiyosa ne hacet.... haaaaa işibiliyosa çakallık çukallık peşinde geziyosa derdimiz bizim..

biçogumuzun sorunu bu .. ismini veemicem bi servis gözümün önünde rodajlı motordan çıkan tertemiz yagı boş yeni yag kutusuna koydu...????

bu çakallık diilmi... çakalık... yag degiştirmeye gidersin.. yepyeni yag kirlenmemiş.. degiştiginim sanarsın... noldu itelemiş oldu dimi...

senin anlamadıgın benimde anlatmak istedigim . şu .. 100.000 giden çin motoru yok mu...??? onlar nasıl gidiyo .. adam bakımlarını yapar adam gibi binerse yada motoruna nasılsa çinmotoru 300 500 bverdim .. anasını satiim die binerse usta magduruda oluur canıda sıkılır ...

o yüzden kimseyi igneleme.. bilgi ver ultimatom verme :D
    Hacı uç örnekler veriyosun yav...temiz yağı kutuya koyan servis örneği uç...hangi salak servis o ki müşterinin yanında bunu yapıyor...2 tip müşteri vardır düdüklenmeye müsait...biri senin gibi büyük cc sahibi...parçan pahalıdır işçiliğin yüksektir kucağa oturmak kaçınılmaz sondur...sen kendi işini bakımını kendin yaparsın kurtulursun ama eninde sonunda o kazığa oturursun...birde bu çayna malını alıp 1 liralık parçaya 10 lira ödeyen dandik motör müşterisi...

iğneyi bu topiği açana çuvaldızıda sana batırmak isterim aslında...

sorun ustada değil...bu çakallar alemde hep olacak...o çakallara gitmezsen ekmek yiyemez...bu vadinin çakalları bunlar...sen yem olmucan aga...

ültimatomda veririm fermanda buyururum...benim hayatım bilgi olmuş tecrübe olmuş fışkırıyorum artık...usta beni kazıkladı...hadi canım ordan...

bıkmışım bu çin işi motorcuklara para bayılanlardan...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    xt 600
    bırak bu tektipçiliği kardeşim.
    büyük motor, çin motoru kaka.
    herkes cbf150 alsın takılsın paşa paşa diyosun.
    kahverengi kadife çekette alak mı?

Motosikleti
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hacı uç örnekler veriyosun yav...temiz yağı kutuya koyan servis örneği uç...hangi salak servis o ki müşterinin yanında bunu yapıyor...2 tip müşteri vardır düdüklenmeye müsait...biri senin gibi büyük cc sahibi...parçan pahalıdır işçiliğin yüksektir kucağa oturmak kaçınılmaz sondur...sen kendi işini bakımını kendin yaparsın kurtulursun ama eninde sonunda o kazığa oturursun...birde bu çayna malını alıp 1 liralık parçaya 10 lira ödeyen dandik motör müşterisi...

iğneyi bu topiği açana çuvaldızıda sana batırmak isterim aslında...

sorun ustada değil...bu çakallar alemde hep olacak...o çakallara gitmezsen ekmek yiyemez...bu vadinin çakalları bunlar...sen yem olmucan aga...

ültimatomda veririm fermanda buyururum...benim hayatım bilgi olmuş tecrübe olmuş fışkırıyorum artık...usta beni kazıkladı...hadi canım ordan...

bıkmışım bu çin işi motorcuklara para bayılanlardan...
    sana inat çin motoru alıcam mete .. hatta senle seve seve iddayada girerim.. aynı motoru sende al kim tamirciye gidip kucaga oturuyo gör

cicim
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

Motosikleti
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bırak bu tektipçiliği kardeşim.
    büyük motor, çin motoru kaka.
    herkes cbf150 alsın takılsın paşa paşa diyosun.
    kahverengi kadife çekette alak mı?
    her keseye her bütçeye uygun kalite mallar var...sıfır olmayabilir ama 2.elde temiz alternatifler çok...araştıran bulur...bu forumdaysan iki konu okuyarak doğru yolu bulmakla mükellefsin...tercih yine senin...1300 liralık makinaya 350 liralık motor arızası olmaz...bunun mantıksız olduğunu topiği açanda bildiği için hatayı kendinde aramak yerine servislere neden gitmediğini açıklamayıp direkt çakalın dişleri çok sivri uf oldu diyor...

Türkiyede parası olmayıp banka kredisiyle 1000 lik makina alıp benzin parası bulamayan bir ahmak olacağıma ...

ne idüğü belirsiz bir markanın ne idüğü belirsiz bir modelini seçip o markaya layık bir ustanın kucağına oturacağıma...

yaygın kullanımıyla kendini ispatlamış bir model kullanırım...ybr cbf tvs al da demiyorum...

hadi onları geçtim Kanunı mondıal seçersin servisin parçan herşey açık ve net olur...

ben neden böyle bir konuyla 2005 ten beri karşınıza çıkmadım...

ustaa beni kazıkladııı bögğğğhhh diye....çıkmam...servisimin bana ne kitleyeceğinide bilirim...

bak kullandığım makinalara...bak tercihlerime...1000 rrmı kullanmışım veya alabilmişim...veya alın demişim...tercihleri yaparken dikkat edin diyorum sadece...ama bunu tokatlayarak yapıyorum...geçmiş olsun diye yalandan şeyler yazmak mizacıma ters aga...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 ----------

sana inat çin motoru alıcam mete .. hatta senle seve seve iddayada girerim.. aynı motoru sende al kim tamirciye gidip kucaga oturuyo gör

cicim
    Bırak kardeşim paran var ne anlarsın açın halinden...volüm yapıyorsun ama bizden değilsin...sen kapitalistsin aga yürü git yoluna...bin ağır makinalarına...sana komaz...

ben adamın canı yanmış ona sert çıkıyorum ki bir dahaki seçiminde üzülmesin...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    xt 600
    var haklı olduğun noktalar tabii.
    çinli scooterada bindim 200lük çinli krosada. şartlar öyle gerekti, tarttık ettik, o zaman onu seçtik.
    kah parça bulamayıp ağladık, kah motorun markasını sorduklarında boynumuzu büktük
    bu motorlar daha çook alınacak satılacak.
    çinliye değnek değdirip alman yapsın demiyoruz.
    ustası üstüne düşeni yapsın, çok şey istemiyoruz.
    biz seni anladık ya sende bizi anlar gibi ol

Motosikleti
    her keseye her bütçeye uygun kalite mallar var...sıfır olmayabilir ama 2.elde temiz alternatifler çok...araştıran bulur...bu forumdaysan iki konu okuyarak doğru yolu bulmakla mükellefsin...tercih yine senin...1300 liralık makinaya 350 liralık motor arızası olmaz...bunun mantıksız olduğunu topiği açanda bildiği için hatayı kendinde aramak yerine servislere neden gitmediğini açıklamayıp direkt çakalın dişleri çok sivri uf oldu diyor...

Türkiyede parası olmayıp banka kredisiyle 1000 lik makina alıp benzin parası bulamayan bir ahmak olacağıma ...

ne idüğü belirsiz bir markanın ne idüğü belirsiz bir modelini seçip o markaya layık bir ustanın kucağına oturacağıma...

yaygın kullanımıyla kendini ispatlamış bir model kullanırım...ybr cbf tvs al da demiyorum...

hadi onları geçtim Kanunı mondıal seçersin servisin parçan herşey açık ve net olur...

ben neden böyle bir konuyla 2005 ten beri karşınıza çıkmadım...

ustaa beni kazıkladııı bögğğğhhh diye....çıkmam...servisimin bana ne kitleyeceğinide bilirim...

bak kullandığım makinalara...bak tercihlerime...1000 rrmı kullanmışım veya alabilmişim...veya alın demişim...tercihleri yaparken dikkat edin diyorum sadece...ama bunu tokatlayarak yapıyorum...geçmiş olsun diye yalandan şeyler yazmak mizacıma ters aga...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 ----------

Bırak kardeşim paran var ne anlarsın açın halinden...volüm yapıyorsun ama bizden değilsin...sen kapitalistsin aga yürü git yoluna...bin ağır makinalarına...sana komaz...

ben adamın canı yanmış ona sert çıkıyorum ki bir dahaki seçiminde üzülmesin...
    ya metecim.. kendinle çelişiyosun.. konu benim parama geldi ben sana dedim.. büyük motora binerim .. evet çünkü gazlamayı seviyorum .. küçük motoruda seviyorum ... çünkü gazlarken kaçırdıgım güzellikleri onunla görebiliyorum ...

açsan açıktaysan.. sat motorunu kurtul .. tamirciyede gitmezsin kazık atanda olmaz

bizden degilsin diyerek .. sana karşı bütün düşüncelerimöi degiştirdim şu saniyeden sonra ... bidahada sana laf sölemem..

senin 150 lik motorunla akyazıya kadar beraber 1100 lük makinamla geldim.. ..

sana bizden diilsin diyen olmadı saygılar sunar .. lafıda koyar başka konulara daha faydalı bilgiler yazmaya çalışmaya gider saygılar sunarım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:24 ----------

var haklı olduğun noktalar tabii.
    çinli scooterada bindim 200lük çinli krosada. şartlar öyle gerekti, tarttık ettik, o zaman onu seçtik.
    kah parça bulamayıp ağladık, kah motorun markasını sorduklarında boynumuzu büktük
    bu motorlar daha çook alınacak satılacak.
    çinliye değnek değdirip alman yapsın demiyoruz.
    ustası üstüne düşeni yapsın, çok şey istemiyoruz.
    biz seni anladık ya sende bizi anlar gibi ol
    buda bir örnek
    Drift Religion

Motosikleti
    tamam len duygusala bağlama...servet düşmanı değilim ama şanslısın işte öylemi diyim...bizden değilsin derken yüzeysel birşeydi...biz düşük ccde sürünen adamlarız...350 yi nası kazanıldığını bilirim demek istedim...senin için sorun olurmu 350 lira...bence olmaz...senmi, beni dışladın benmi seni dışladım bugüne kadar birbirimizi kırdık mı...sen zenginliğinle gurur duy kötü bişey demedik...bir emanet var bu emaneti taşıyabilecek olgunluk ve kalitedesin...ezik duygular içinde de değilim ama benim garibanın sorunundan gariban anlar...demek istediğim bu...sanada havyarla büyüdün falanda demek istemiyorum aklına bişey gelmesin...

Ben 1200 gs kullansaydım bu yazdıklarım samimi olmazdı...ama kıçıkırık cbf kullanıyorum ve buna dayanarak küstahlık yapıyorum...olayı duygusala bağlama lütfen...sevildiğini bil ayu...

Motosikleti
    xt 600
    hadi öpüşün barışın, ayıboluyo
    http://www.youtube.com/watch?v=nfMWz...eature=related

Motosikleti
    bizden degilsin diyerek .. sana karşı bütün düşüncelerimöi degiştirdim şu saniyeden sonra ... :
    has...tir lan ordan totoş...değişmişmiş...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 ----------

hadi öpüşün barışın, ayıboluyo
    http://www.youtube.com/watch?v=nfMWz...eature=related
    yahu sen şu ucube sarı civicivin sahabısı değilmiydin...sanada ayarım aga...

yutub mutub izleyemiyorum...biz her türlü sevişiriz rahat ol... bazı akşamlar başı ağrır nazlanır böyle...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:38 ----------

bana müsade...arkamdan onlıne olmadan dedikodu yapmayın... miraya kitledim rahat uyurum artık...

Motosikleti
    xt 600
    yahu sen şu ucube sarı civicivin sahabısı değilmiydin...sanada ayarım aga...

yutub mutub izleyemiyorum...biz her türlü sevişiriz rahat ol... bazı akşamlar başı ağrır nazlanır böyle...
    bırak yau, ordan kıcığım sana zati.
    o kumaş pantolonla dizlik kombinasyonuna bi bak, sonra bahset ucubeden estetikten
    zevksizsin arkadaş, seninde gönlünde var, al bi keeway superlight, şeklin olsun alemlerde.
    öpüyorum eğri kesilmiş top sakalının sağ cenahındaki yanağından zevksiz kanki

Motosikleti
    tvs apache
    Konuyu açan arkadaşa katılmamak elde değil, önüne gelen ustayım deyip tamirhane açıyor. Bende apache var, ustalara sinir olduğum için bakımını ben yapıyorum.(bakım dediğin hava filtresi,buji,yağ,zincir) bundan 8 ay kadar önce İst-galata deresinde bir ustaya gösterdim motoru(bir şeyi yokda ne olur ne olmaz usta gözüyle baksın diye) bana zincir-dişliler-akü v.b değişecek dedi(km 12000 civarında) İnanın insanda ne moral ne heves bıraktı.Motoru kaldırıp çöpe atasın geliyor.Dediklerinin hiç birisini yapmadım.Sadece yağ ve yağ filtresini değiştirdim.Şuan 16 000 km de sorun yok.geçenlerde kurye arkadaşları tavsiyesi üzerine başka bir ustaya gösterdim.Özellikle zincir ve dişliler nasıl diye sorduğumda 'normal idare eder' dedi.Ancak bu ustada demez mi bana debriyaj değişecek. Değiştirmedim. Kaldıki ben motosikleti uzun yolda kullanan birisiyim. Motosiklete güvenip yola çıkarım(6 günde 2100km, günübirlik 500km civarı v.b yol yapmışımdır.)

Biraz kaba olacak ama, şerefsssizler sanki senle ortak gibi saldırıyorlar.Ulan adam gibi işini yap hakkını al.Otomobil ustalarının adı çıkmış, asıl yamyamlar motosiklet ustaları olmuş.Hangisine gitsen iş yok diye ağlarlar, ondan sonra gelen müşterilerinde yüzüne bakmazlar(işini hakkıyla yapan, vardır herhalde ustalar müstesna)Nasıl kazıklarım hesabı yaparlar. Böyle ustaların yüzüne karşı dediğim tek kelime 'beter olun'. Ondan sonra ya abi niye öyle diyon.Ulan adamın 3 krş parası onada motor alıyor.senin gibilerde şerefsizlik yapıyor.

Ne diyelim Arkadaşlar, ALLAH düşürmesin... Yolunuz açık olsun....

ya ben de f650 iyi ankarada tamir ettirecek yer bulamadım..metin usta dediler gittim bi ton yol daha kapıdan girer girmez aaa çok yoğunum olmaz diye başladı..borusanı aradım en erken 2 hafta sonraya randevu verdiler..bir de aydın diye bir tamirci varmış şansımı onda deniycem..motor tamircisi olmak varmış yahu..ameliyat olmak için bu kadar beklemez insan..bu arada ankarada 98 model f650 tamiri için tamirci tavsiye eden olursa sevinirim..

mogli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer1000 - F650 GS
    çin malı dandik marka ve modelleri alarak sizler bu bisiklet tamircilerinden bozma adamlara para kazandırıyorsunuz bence...ben olsam hatayı kendimde arardım...bundan sonra çıkabilecek arızlarıda gözönüne laarak ölü eşşek fiyatına makinamı satıp ybr cbf tvs veya sağlam markaların düşük cc skutırlarını seçerdim...bws 100...beat ..aktiva falan...

böyle motora (1300 liralık) böyle usta...

bakış açım bu sana ters gelebilir...sen bu foruma üye olurken hiç okumadın mı...sağda solda duymadınmı sorunlu motorlar sorunsuz motorlar diye...kesin uyduruk bir ithalatcının uyduruk bir modeline biniyorsun...sorun çıkarması ve ustacıkların eline düşmen gayet doğal...

Bilmem farkında mısın olaydan kopmuşsun.

Motorun fiyatı kalitesi ne olursa olsun burada işçiliğin kötü olmasından bahsediyor arkadaş, başka bir deyişle çakallıktan.

Tamam adamın parası yoktur ucuz motor almıştır, ne yani şimdi ucuz diye üstünkörü mü yapılacak bu makina?

Ha olur, adam krankı değiştirmiştir işçilikte sorun yokur bir hafta sonra marş motoru gider onu anlarım, o zaman parça kalitesidir.
    Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
    Her şeyin Aslı Güzeldir!
    Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Benim bildiğim yok.............
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

sayın metehan bey..
    bılmem farkındamısın herkes aynı seyı soyluyo tutturmussun bıseyler kabul etmemekte dırenıyorsun fıkrını degıstırme zaten ona bısey demıyorum ama sen konuyu pas gectın.ıyı motor kotu motor mevzu bahıs değıl.
    mevzu ustanın cakallıgı 15. kez oldu arkadasların yazdıgıyla
    yaw adam cbf 150 den 100 tl aldı dıyorum odamı dandık..
    şimdi durrr...
    hiç mutevazı olmucam ben motora bınerken pıyasada tek tuk mz,lazer 250 mınsk coba sımson ve en son modenaslar vardı
    emınım bır cogunu ılk defa duyuyorsun yazdıgım markaları
    laf ederken dusunde ole konus pehlıvanın ustundede pehlıvan vardır iii motorcu olabışlırsın ama karsındakını kucumseme...dıyosunya anlamadıgın bellı
    ılk yazımda belırttım tamırden ii anlarım ama bu sefer iş yıogunlugundan arızanın buyuklunden ve arkadas tavsıyesınden bole oldu

hala işi bilmiyodur usta dıyosun kardesım adam cok populer bı usta kuryelerın cogu bılır adını.ayrıca racıng tamırcısıde dedım
    eee nıye yapamadı dıyebılırsın adam cakal dedık 16 oldu...

moglı....falcon x ......jesse.... kuvvetmira.. cok tesekkurler...

hala dandık motor deyıp duruyosun paran yokssa yok bılmem neyse http://www.sahibinden.com/supper_tem...XQQdisplayitem
    bu lınkı nıcke bak anlarsın o motor resımdekı ybr oburude dıger motorumhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-jinlun-jl-150-5-supper-hemde-ucuz-takas-olur-fiyatini-dusurdum/detay

bılıp bılmeden laf deme

Yol-daş hallow sana bukadar sıkıntı yaşatan bu üçkağıtcı imitasyon ustayı
    motoru kurtardıktan sonra mı ilan edeceksin
    yoksa iyice zıvanadan çıkmayımı bekliyceksin?

Maksat başkasıda böylesi bindiği dalı kesen, asalakları avcuna düşmesin.
    Böylesine küfredeceğine, sen ve senin gibi uyaranlara teşekkür dua vs. eder.

Alıntı DEMİRCİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yol-daş hallow sana bukadar sıkıntı yaşatan bu üçkağıtcı imitasyon ustayı
    motoru kurtardıktan sonra mı ilan edeceksin
    yoksa iyice zıvanadan çıkmayımı bekliyceksin?

Maksat başkasıda böylesi bindiği dalı kesen, asalakları avcuna düşmesin.
    Böylesine küfredeceğine, sen ve senin gibi uyaranlara teşekkür dua vs. eder.
    sevgılı kardesım tmm soyluyum kımlıgını ama kımlık meselesıde deıl bunlardan cok var hatta malesef cogunluk boyle
    karsındakı bılmez yok surası bozulmustur yok burası bozulmustıur dıe sagı solu soken usta cokk

Bende bundan bahsediyorum giderek çoğalıyolar. Bunları azaltzmanın yolu birnevi biz kullanıcılardan müşterilerden geçmez mi? Müşteri gitmeyince kimi dolandırıcaklar?...
    Sana yapılanın karşılığında burda derdini anlatmakla sorun düzeliyomu?

Paran gitmiş, zaman kaybetmişsin, moralin bozulup canın sıkılmış, en önemlisi kandırılmışsın.
    Sadece sen değil hepimiz böyle üçkağıtcı sahtekarları afişe etmeliyiz. Ya adam olur düzelirler yada aç kalır bu işten vaz geçerler...

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)