arkadaşlar internette dolanırken böyle bi motor gördüm markası buydu yani forumda bundan kullanan varmı nasıl motor acaba ?
arkadaşlar internette dolanırken böyle bi motor gördüm markası buydu yani forumda bundan kullanan varmı nasıl motor acaba ?
Ne Kadar Hızlı Gittiğini Fren Yapınca Anlarsın
GAME OVER TRY AGAIN
yokmu yanıtt
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:18 ----------
??????????*
GAME OVER TRY AGAIN
biri bişey yassın ya :S:S
GAME OVER TRY AGAIN
ben bir dönem kullanmış biri olarak şunları söyleyebilirim; v motor ve çift silindir olması avantaj vibrasyon yok gibi viragonun kopyası görüntü olarak 250 cc çinli chopper lerin arasında alınıp binilebilecek bir makine farklı markalarda da aynı üretim var bildiğim kadarıyla keeway süper shadow, monero bisan vb.
[I]insan vucudu beyninin kabul ettiği herşeyi yapar:cat:[/I]
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/47633-[mt]-ledow-cxm-250a-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html
Burada nasıl bir motor olduğu ayrıntılı şekilde açıklanmış. Eski bir Ledow kullanıcısı olarak harika bir motor olduğunu söyleyebilirim. Motor kullanmayı Ledow da öğrendim ve kullandığım süre boyunca hiç beni üzmedi. 2 kere marş bastığım olmadı. En sıcak günlerde en sıcak yerlere yaptığım gezilerde bir kere yolda bırakmadı. Şimdi bu harika başlangıç motorunu çok sevdiğim bir arkadaşımıza aldık motor kullanmasını öğrenmesi için. Alacaksan gözün kapalı al derim...
kac km hız yapıyor ne kadar yakıyor bilgisi olan varmı arkadaslar ?
kac para eder onuda bılmıyorsunuz?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)