Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

KararSızLık !!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yamaha r6
    600 bir makinayı o kadar çok istiyorumki herşey tamamken herşey hazırken bir 106 gti sevdası başladı çok kararsızım ikisi arasında. modlu ve chipli 106 yı bilen biliyordur. 600 bir racing ise tartışılmaz bile. ama ikiside beni yeterince tatmin ediyor 1 sini seçmek zorundayım hangisi ? nasıl karar vermeliyim :s
    ZevkLer ve RenkLer TartışıLmaz...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Arabayla motosiklet arasında kararsız kalmışsan araba al derim..
    Hiç girme motosiklete..

Araba alman daha hayırlı gibi bence de. Arabayı chipli ve modlu istediğine göre anladığım kadarıyla dikkat çekmesi için istiyorsun. 600'lük bir makine ile dikkat çekmek istemen allah korusun kötü olaylar doğurabilir.

Araba arabadır Astra Gsi, 206 gti hepsi boş. Bir 600 rr ile ancak Porche Carera Turbo'yu kıyaslayabilirsin.

Motosikleti
    yamaha r6
    Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Araba arabadır Astra Gsi, 206 gti hepsi boş. Bir 600 rr ile ancak Porche Carera Turbo'yu kıyaslayabilirsin.
    işte böyle tahrik eden çok arkadaşım oluyor aslında motoru daha çok istiyorum ama ne bileyim bi karar veremiyorum

Motosikleti
    Yamaha Fazer 600
    Aman kardeşim. Gösteriş içinse birkes düşün derim. Aslında hepimiz az veya çok gösteriş için bu güzelliklerin tepesindeyiz. Ama bu gösteriş az da olsa tehlikeliyi ortaya çıkardığında dehşet manzaralar oluşuyor. Az çok sende biliyorsundur. Motorsiklet kullanacaksan daima tetikte olman lazım. Uzakdur derim. Yok ani ivmelenme ve zevk içinse motorsiklet. Şahsen 1600cc arabama göz ucuyla bile bakamıyorum artık. Bakmak da istemiyorum.
    ::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:

Motosikleti
    Presto Texas HS200
    Tahriklere kapılma sen motora hiç binmedin herhalde?

Çünkü motora binersen bu şekilde kararsız kalmazsın ayrıca o makinayala yeri gelir ölümle dans edersin tüm bunların bilincinde olupta hala kararsızım dersen kesinlikle sen arabacısın.
    Sonsuza kadar yatabilen ölü değildir,
    Tuhaf zamanlarda ölüm bile ölebilir.

Motosikleti
    yamaha r6
    daha önceki motorlarım skyjet 150 , gt250 r 600 lüge ise az bindim.

kwsk-boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr125r repsol
    kim ne derse desin damarlarında 600cc dolaşan genç bi arkadaşımız. bence al biraz kullan en azından gözünde kalmasın. arabayı 50 yaşında bile kullanırsın sorun olmaz ama motor o kadar alçakgönüllü değildir. hangisinde karar kılarsan şimdiden hayırlı uğurlu olsun. güle güle gaz ver

Motosikleti
    yamaha r6
    Alıntı kwsk-boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kim ne derse desin damarlarında 600cc dolaşan genç bi arkadaşımız. bence al biraz kullan en azından gözünde kalmasın. arabayı 50 yaşında bile kullanırsın sorun olmaz ama motor o kadar alçakgönüllü değildir. hangisinde karar kılarsan şimdiden hayırlı uğurlu olsun. güle güle gaz ver

ikisinide istiyorum ama hangisi :s

ali00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja ZX-6R
    hangisini alirsan al,alamadigin icinde kalacak

Burak_34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa
    saçma
    Gitmek istediğinde gitmezsen geç kalmış olursun...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)