Anket: honda dylan mı ? sym hd 200 mü?
- Katılımcı sayısı
- 35. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
honda dylan 150 ve sym hd 200 kim geçer.
Reklamlar
-
2 motorsiklette yarış motorsikleti degiller. yarışmak amaçlı üretilmediler. farkındayım. kaç zamandır. yazılıp çiziliyor. o üstün bu alçak diye artık kafama taktım sonuca erdirmeden uyuyamıyacağım. bu yüzden pazar günü 200 km yol giderek dylan motoruna güvenen bir dost ile deneme sürüşleri yapacağız.
sizce sonuç ne olur?
Reklamlar
-
son hızda sym geçer sanırım ama kalkışta dylan geçer gibime geliyor
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
kalkışta daylan önde başlar 70-80 den sonra sym yakalar 100 den sonrada geçer,piaggio carnaby 200 ile olan bu sym ilede aşağı yukarı öyle olması gerekir
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
İkisi de aynı giderler çünkü güçleri aynı. Kalkışta HD200 geçer çünkü motor hacmi daha büyük.
-
hepsinden daha uzağa işerim ben
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
-
evet yorumlar. son yorum pazartesi daha dorusu SONUÇ
-
evet dylan sahibi benim bakalım sonucu bende çok merak ediyorum..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
-
choconut adlı üyeden alıntı
evet dylan sahibi benim
bakalım sonucu bende çok merak ediyorum..
dostum pazar günü saat 11 gibi oradayız. canby 200ü de çok merak ediyorum.
o da gelecektir umarım.
-
carnaby gelemiyor maalesef..ama biz onunla buluştuk..21hp olmasına rağmen dylan onuda aldı..bakalım 15.5hp sym neler yapıcak..
-
niçin gelemiyor. aldı derken !
-
işi varmış o yüzden gelemiyor..dylan ile carnaby karşılaştırdık ve dylan geçti yani..hem 200cc hem 21hp hemde 16jant olmasına rağmen..artı carnaby daha 2binde dylan 47binde..
-
vay be italyan aygırı da yenildi demek gerçi italyanların beygirleri de midilli beygiri olduğundan çok gözüküyor. bende 21 hp lik piagıo x8 e fark atmıştım. geçende beverli 500 ün beygirlerini de hasta buldum öksürmekten 40 beygir pek gidemedi.
-
bakalım artık hayırlısı ya..
-
sordun mu? ustalara hd 200 ile kıyaslıcaz nasıl olur diye?
-
Dylan neymiş be ...valla kullanmak isterim şu motoru...
-
valla ali bey burda ne konuşsak boş..fazlada konuyu dallandırıp budaklandırmanın alemide yok..kan davası değil sonuçta..siz çok ısrarcı olduğunuz için kabul ettim..gelirsiniz bakarız ne olur ne biter..eğer siz geçerseniz yazın siteye..ama ben geçersem yazmıycam onu bilin..zaten dylan ve hd aynı sınıf bile değil..biri 16jant biri 13jant..biri 200cc biri 150cc..eğer siz 12bindeki motorunuzla 47bindeki dylanı geçipte mutlu olcaksanız ben gazıda bırakırım yani sorun değil..gurur yapmayalım bu kadar..
-
bak şimdi böyle yaparsan üzülürüm. amaç eglenmek geçince altın madalya takacaklar degil ya
-
choconut adlı üyeden alıntı
işi varmış o yüzden gelemiyor..dylan ile carnaby karşılaştırdık ve dylan geçti yani..hem 200cc hem 21hp hemde 16jant olmasına rağmen..artı carnaby daha 2binde dylan 47binde..
carnaby son hızda geçmiştir bence ama kalkış dylan alır her türlü
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
mondial50tt adlı üyeden alıntı
carnaby son hızda geçmiştir bence ama kalkış dylan alır her türlü
son hıza kadar çıkamadık maalesef yol bitti..ama dylanın 130 gördüğü yerde carnaby 140 gördü..buda gayet normal zaten..15.8hp = 21hp..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)