Allah verdi cezalarını!!!!!!!!!!
-
Yakalşık 2 saat önce tortorum ben ve sevgilim Taksimden Fatihe doğru yola çıktık
tarlabaşı civarında bi kartal musallat oldu plakası aklımdaydı ama şimdi unuttum adamlar 3 kişi sadece bana değil sağa sola küfürler kafa bidünya anlıycağınız, yanında hatun olunca sadece alttan alıyorsunuz zaten arkadan komutlar geliyo otomatik olarak hatundan bulaşma, yavaşla, dur ..........neyse tam unkapanı köprüsüne giricem adamlar biraz bastı makasa girdiler ve 20 metre ilerde BAMMM bi 206 ya arkadan yazıldılar herşey okadar kısa zamanda olduki yetişip küfür bile edemedim adamlar bi spin attıktan sonra tekrar yollarına devam ettiler ama ben plakayı biliyordum ve hemen 155 i arayıp ihbarımı yaptım Allahından buldu şerefsizlerrrr
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
Reklamlar
-
çok iyi yapmışsın hocam ellerin ve gözlerin dert görmesin,iyi olmuş öküzlere inşallah yakalanmışlardır,böyle hayvanlar yüzünden motorcular zor anlar yaşıyorlar trafikte,Allah korusun seninde üstüne sürebilirlerdi arabayı,bunlar insanlıktan nasibini alamamış şeyler çünkü...
-
öncelikle geçmiş olsun.
insanın kız arkadaşı yanındayken böyle şeyler gerçekten çok sinir bozuyor. kavga etsen edemezsin, alttan alsan alamazsın ama en doğrusunu yapmışsın.
şehir magandaları (yada eşkiyaları), sadece motorculara değil, kimseye huzur vermiyorlar. şerrrrrrefssizlerrrrrrrr... canım istabul'u ne hale getirdiler...
bu arada 206 ya nooldu peki?
itin köpeğin cezasını hep sakin, sıradan insanlar çekmek zorundamı?
Kararlı olan her şey, şartlara rağmen doğar...
Nietzsche
-
206 nın arkası dağıldı onlarda iki çiftti adam sadece arkalarında nkorna çalabildi bende zaten ancak köprünün ortalarında sağa çekebildim umarım onlarda plakayı alabilmişlerdir
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
-
dostum geçmiş olsun.bilmem neyapıcaz bu şeref den yoksun insan bozuntularının bol olduğu canımm memlekette
206 yazık olmuş ama ya sana çarpsalardı arkadan allah korusun
büyük geçmiş olsun sana ve arkadaşına ve özelliklede motoruna )
kendinize ii bakın
-
-
bir kaç ay yetmez. ikisini sallandıracan, bak bir daha oluyo mu?
May the Force be with McLaren Mercedes
-
İyi yapmışsın o magandalara bulaşmamakla salih kardeş,Allah cezalarını vermişşş ohh sevindimn çarpdıklarını duyunca, bence istanbul da hiç motorculara saygı yok....bu arada geçmiş olsun...
-
Kartal muhtemelen çalıtıdır, o yüzden o kadar rahatlardır bence.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
tebrik ederim çok iyi olmuş ohhh
motor-suzluk su-suzluktur. harley davidson..
-
keko ve kro fazlalaştı boş çıkmamak lazım aman dikkat edin yollarda Salih hoca geçmiş olsun sanada
-
Zamana ait düşlerim... Gemi benim kaptan benim...
-
Süper Moderatör (BBRR)
danger0 adlı üyeden alıntı
Kartal muhtemelen çalıtıdır, o yüzden o kadar rahatlardır bence.
%100 hatta % 200
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
+100000000000000000000000
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Zor bir durumda kalmışsın...ama en iyisini yapmışsın geçmiş olsun...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
Super Moderator
Çalıntı olma ihtimali yüksek bence de...Tebrik ederim polise bildirmek en iyisi çünkü bir iki defa göz yumunca sonrakilerde insan hayatına kastedecek dereceye geliyor bu AYIlar.
Ayrıca çok geçmiş olsun.
-
bunlar gibiler kendi halinde gidenlerinde başını belaya sokuyorlar işte
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
(çok geçmiş olsun , araçları çalıntı bile olabilir , toplum olarak son 10 yılda çok büyük bir çöküş yaşıyoruz)
Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak
-
evet katılıyorum bir büyüğüme göre bu çöküş 50 li yıllardan sonra başlamış cok gecmiş olsun hepinize ama genede boş dolaşmayın benim anam ağlayacağına onun anası ağlasın çünkü ülkemde adaletin adı var tadı yok
-
Teşekkur ederim arkadaşlar umarım yakalanmışlardır itler
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler