Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Lastikler İkiye Ayrılır / Mıchelın ve Diğerleri

REKLAM ALANI
    Emrah.ark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Metehan abi tekrar Hayırlı Olsun güle güle kullan
    Darısı ön duro arka pony'si olanların başına
    [34 AY 0494] Büyükçekmece MT

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    125 Zn
    bende 125 zn var. arka lastik 3.5 10 2 ay önce unilli lastik taktırmıştım sadece arkaya. öne michelin taktırsam çok kaybım yaşanırmı acep? malum öndeki naylon duro, michelin takma dahil fiyatı 60 lira. tavsiyenize açığım. hani takımlar bir olmıcak ön michelin arka unilli sıkıntı yaratır mı?
    bu arada yeni lastiklerin hayırlı olsun
    SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)

ımroz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V-strom DL 650
    mıchelin kendini kanıtlamış bir marka gerçekten lastik olayında tartışılmaz derim..
    Ayrıca sevgili metehan'ın da dediği gibi buz motor harika bir servis müthiş bir ilgi güleryüz hepsi var fiyatardada güzellik yapıyorlar. ben geçtiğimiz yaz ön arka 610 tl'ye michelin taktırdım gayet iyi çok memnunum..

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete scooter lastiği monte etmişler, ondan ucuz olmasın bu

biliyorum senin için zor olacak ama, delikanlı gibi söyle
    indirim yaparsanız sitede reklamınızı yaparım dedin mi demedin mi

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Len ne zaman motorcu oldun ne zaman lastik uzmanı oldun .. bi kere evet lastikler ikiye ayrılır ama Metzeler ve diğerleri .. dünya üzerinde metzeler ancak taklit edilir taklitlerde ancak aslını yüceltir.. michelin motosiklet lastiği sıralamasında dunlop dan da sonra gelir .. önce paran yeterse metzeler bakarsın yada dunlop yetmedi ondan sonra fason marka olan michelin falan gibi adi lastiklere bakarsın
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf 150için alabileceğinen iyi lastiği almışsın, pilot sporyt ler in yağmur performansını da çok beyeniceksin.
    Güle güle eskit
    sağol Gökhancım..dediğin gibi bu segmente başka kaliteli mal yok ...

Alıntı Deli Çerkes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buyur burdan yak. Bende lastikleri dunlop ve diğerleri diye ayırıyorum.Şimdi çık işin içinden çıkabilirsen
    Abicim dunlup 90/90/18 veya 100/90/18 olsaydı fiyatıda uygun olsaydı onuda tercih edebilirdima ama bize göre araştırdığım kadarıyla yok...

Benim anlamadığım ithal Pırellınınde 5 para etmemesi hiç bir farklılık arzetmemesi...piyasada yerli mal IRC ile aynı fiyatta olan Pırellı hamur performans itibariyle IRC den daha kötü...şimdi yerli malı ithal mal ayrımı yapmak için aralarında dağlar kadar fark olmalı...bu farkı mişlende yaşamak mümkün...

Alıntı asm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun abi yeni lastiklerin.

Güle güle kullanasın.

Allah tekerine(ve sana) zeval vermesin.
    vay sağol hacı...

Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun.... Güle güle bin..

Yolda patlasın biraz elin yüzün çamurlanssın, gecenin ikisinde arka tekeri tellihava oynayarak lastikçi ara görürüm ben seni....
    Zaten kendin ertesi gün kalaylama topiği açarsın...

Daha 2 tur atmayla lastik profu olmuşsun... Hele bi dur... Biraz daha bin... Islak yolda dene virajda dene...

Naaptın?... Hamurunu alıp çiğnedinmi?.. Nerden biliyosun yumuşak olduğunu?...

Topiğini merakla bekliyom.... Bakalım Başlığın ne olacak?...
    Yolda illaki patlayacak yarılacak birşey olacak...e bunda lastiğin ne suçu ve keko... Hamur ısındığına yola yapışıyor hacı...akıyor diyorum...he paran yoksa alamazsın...servet düşmanlığı yapma lan... paramızlan aldık helel pere...lastik profu ne alaka...ki mişlen alıdktan sonra kötü lastik iyi lastik farkını BEN BİLE anlayabildiysem tamamdır diyorum bu iş...

Alıntı Özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet ya Bridgeston ve diğer dünya markalarına ne olacak şimdik....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:43 ----------

Yeni pabuçların hayırlı olsun sevimli Panda ben Bridgeston alcam olur mu
    ekmağımla oynamayın bıradar briçston dunlop falan...tekere çomak sokmayın ülenn...

Valla abi benim için marka benim motorumun ölçülerinde lastik getiren ithalatcıdır..vardır ama basiretsiz distribütör bu pastayı görmez getirmez...her lastiğin her ölçüde lastiği vardır dimi...

Alıntı vedatarpacı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3 takım eskittim tek kelimeyle güzel lastik.
    peki usta kurye arkadaş dedi ki bu lastik sana 3-4 yıl gider dedi...ne demek istedi acaba... e bende deli gibi geziyom ortalıkta...birde kışın ırc mrc taktır sakla yazın kullan dedi...

Alıntı Emrah.ark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan abi tekrar Hayırlı Olsun güle güle kullan
    Darısı ön duro arka pony'si olanların başına
    neredeyse şimdi Bonsunlarla geziyordum...o ne lan Boncuk gibin...

Boncukkk gel kızım der gibi...

Alıntı elronds adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende 125 zn var. arka lastik 3.5 10 2 ay önce unilli lastik taktırmıştım sadece arkaya. öne michelin taktırsam çok kaybım yaşanırmı acep? malum öndeki naylon duro, michelin takma dahil fiyatı 60 lira. tavsiyenize açığım. hani takımlar bir olmıcak ön michelin arka unilli sıkıntı yaratır mı?
    bu arada yeni lastiklerin hayırlı olsun
    biraderim inan anlamam scooter performansından...

Unıllıyı Sirkecide ve kuryelerden duyduğum kadarıyla kayma yapmıyor...Anes takıyor Unıllı...

Alıntı ımroz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mıchelin kendini kanıtlamış bir marka gerçekten lastik olayında tartışılmaz derim..
    Ayrıca sevgili metehan'ın da dediği gibi buz motor harika bir servis müthiş bir ilgi güleryüz hepsi var fiyatardada güzellik yapıyorlar. ben geçtiğimiz yaz ön arka 610 tl'ye michelin taktırdım gayet iyi çok memnunum..

abarüüü 610 mü...ben 610 liraya şu an moto bloğu piston silindir krank dğeiştirir kalan 200 liraylada 2200 kmlik TR gezisi yaparım...

sağol dostum Allah kaza bela vermesin...

Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete scooter lastiği monte etmişler, ondan ucuz olmasın bu

biliyorum senin için zor olacak ama, delikanlı gibi söyle
    indirim yaparsanız sitede reklamınızı yaparım dedin mi demedin mi

Diyeninde düşeninde taa....

olm satılıkmı bizi klavyemiz çapsız devlet mamuru pis yazıcı posta...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

aSuBaYaH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    iki teker
    Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf 150için alabileceğinen iyi lastiği almışsın, pilot sporyt ler in yağmur performansını da çok beyeniceksin.
    Güle güle eskit
    gökhan,
    bende dandik lastikleri seviyorum virajlarda çok güzel kayıyor dirift on numara oluyo
    bu arada geçenlerde pırelli taktım üsküdarda toplandığımızda o akşamki çiselemede bile çok iyi yol tutuşu vardı, kuru zeminde çok iyi viraj limitlere dalıyorum gayet iyi,
    özellikle bu tarz motorlarda,
    michelin, prelli ve metzelerden şaşmamak lazım yıllar boyu hepsini test ettim bu üç marka gerçekten iyi
    arkadaşlar,
    lastik alırken lastiklerin tarihide çok önemli, iyi bir markamın rafda iki yıl beklemiş lastiğindende fayda gelmez haberiniz olsun

Motosikleti
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Len ne zaman motorcu oldun ne zaman lastik uzmanı oldun .. bi kere evet lastikler ikiye ayrılır ama Metzeler ve diğerleri .. dünya üzerinde metzeler ancak taklit edilir taklitlerde ancak aslını yüceltir.. michelin motosiklet lastiği sıralamasında dunlop dan da sonra gelir .. önce paran yeterse metzeler bakarsın yada dunlop yetmedi ondan sonra fason marka olan michelin falan gibi adi lastiklere bakarsın
    vay Barış abi nettin...

Abi Metzellerin TR de dubles 90/90/18 veya 100/90/18 i na mevcut...yoksa mişlenin değil Metzellerin borozanlığını yapardım...

ama iç lastikli olan bi modeli var onuda ara ki bulasın...

sence marka demek bulunabilirliğiylede alalaklı değil mi...benim ölçülerimi üretmiyorsa getirmiyorsa(ithalatcı veya distribütör) avanaktır...mal kötü dğeil ama yöneticiler avanak...bu segmentteki rekabeti görmeyip bizi IRC nin kucağına atmaları kötü olan...

Güneşi gördüm Barış abem...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    mete doğru yolu bulmussun... hayırlı olsun..
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete doğru yolu bulmussun... hayırlı olsun..
    hak yola girdim kanka...Yüce Mıchelın aşkına...

Uploaded with ImageShack.us
    crxforever bunu beğendi.

Motosikleti
    SATILDI
    Hayırlı uğurlu olsun moruk bende ön duro arka irc kullanıcılardanım cok memnunum michelinin 120 80 18 yada 120 90 18 lastiği varmıkı.
    [B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!

Motosikleti
    Alıntı Aspendos8181 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun moruk bende ön duro arka irc kullanıcılardanım cok memnunum michelinin 120 80 18 yada 120 90 18 lastiği varmıkı.
    Hacı kötünün iyisi IRC zaten...servisim kendinde pırellı olmasına rağmen ırcnin sert hamuru ve gec bitmesi nedeniyle tavsiye ediyor...ve pırellıyıde ithal eden IRC üreten ANLAS grubu...bu ANLAS fabrikası sizin ordaymış...

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Hayırlı ola abi. Bende de CuBuF'ta ön arka Pirelli, o da iyidir

Motosikleti
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı ola abi. Bende de CuBuF'ta ön arka Pirelli, o da iyidir
    Valla kütükson arka Pırellıydı benim...ama az yattığımda kayıyordu inan...yarılması vesile oldu kurtuldum...IRC yi Pırellı satan servisimde tavsiye etti aklında olsun...Pırellıyı getirende IRC imalatcısı ANLAS firması...ikiside aynı fiyat...

Hay.alper.est - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Abi iyi güzel etmişsinde biraz fazla abartmışsın reklam kokuyor.
    ''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''

BİROL 78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HAYABUSA
    Hade hayırlı olsun mtehan abi.
    Yağlı sürüşler dilerim.
    facebook(Fazer Tutkunları)

Motosikleti
    Alıntı Hay.alper.est adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi iyi güzel etmişsinde biraz fazla abartmışsın reklam kokuyor.
    Hacı bende önce taktıran bir arkadaş 170 vermiş...onada 180 demişler son ne olur demiş 10 lira indirim yapmışlar...valla girdi 180 acımadılar...ama 2 gündür faydasını görüyorum...canımız bu lanet lastiklere emanet...ırc shınko pırellı düdük makarnası...amac bilinc oluşturmak...bu adamların reklamını yapsam bir dahaki lastik değişimine en az 2 yıl var...e Mişelının sence reklama ihtiyacımı var...ben çingenelik yapar üçü beşi arardım...yok abi aramıycan parayı vericen aç gezicen ama bu kahrolası lastikler şart...

Alıntı BİROL 78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hade hayırlı olsun mtehan abi.
    Yağlı sürüşler dilerim.
    sağol hacı akıyor namussuz motor asfaltda inan...

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    görmemişin bi lastigi olmuş tutmuş ignelerini koparmış biz yıllardır mişlenlerle bir saga yatarız bir sola sesimiz çıkmaz ayıp ayıp yüzde kaç aldın hayirli olsun hacı kanka güle güle eskit 15 binde biterse karışmam
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    görmemişin bi lastigi olmuş tutmuş ignelerini koparmış biz yıllardır mişlenlerle bir saga yatarız bir sola sesimiz çıkmaz ayıp ayıp yüzde kaç aldın hayirli olsun hacı kanka güle güle eskit 15 binde biterse karışmam
    kanka 15 binde biterse valla para çöpe gider...ben onu kabak olana 15 fitil yiyene kadar kullanırım merak etme... ilk mişlenim heyecanlıyım...

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster

kanka 15 binde biterse valla para çöpe gider...ben onu kabak olana 15 fitil yiyene kadar kullanırım merak etme... ilk mişlenim heyecanlıyım...
    yumuşak lastik sonucta yinede yol şartlarına göre degişir ömrü kabak olana kadar kullanmak lazım dedigin gibi
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)