Metehan abi tekrar Hayırlı Olsun güle güle kullan
Darısı ön duro arka pony'si olanların başına
Metehan abi tekrar Hayırlı Olsun güle güle kullan
Darısı ön duro arka pony'si olanların başına
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
bende 125 zn var. arka lastik 3.5 10 2 ay önce unilli lastik taktırmıştım sadece arkaya. öne michelin taktırsam çok kaybım yaşanırmı acep? malum öndeki naylon duro, michelin takma dahil fiyatı 60 lira. tavsiyenize açığım. hani takımlar bir olmıcak ön michelin arka unilli sıkıntı yaratır mı?
bu arada yeni lastiklerin hayırlı olsun
SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)
mıchelin kendini kanıtlamış bir marka gerçekten lastik olayında tartışılmaz derim..
Ayrıca sevgili metehan'ın da dediği gibi buz motor harika bir servis müthiş bir ilgi güleryüz hepsi var fiyatardada güzellik yapıyorlar. ben geçtiğimiz yaz ön arka 610 tl'ye michelin taktırdım gayet iyi çok memnunum..
Len ne zaman motorcu oldun ne zaman lastik uzmanı oldun .. bi kere evet lastikler ikiye ayrılır ama Metzeler ve diğerleri .. dünya üzerinde metzeler ancak taklit edilir taklitlerde ancak aslını yüceltir.. michelin motosiklet lastiği sıralamasında dunlop dan da sonra gelir .. önce paran yeterse metzeler bakarsın yada dunlop yetmedi ondan sonra fason marka olan michelin falan gibi adi lastiklere bakarsın
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
sağol Gökhancım..dediğin gibi bu segmente başka kaliteli mal yok ...
Abicim dunlup 90/90/18 veya 100/90/18 olsaydı fiyatıda uygun olsaydı onuda tercih edebilirdima ama bize göre araştırdığım kadarıyla yok...
Benim anlamadığım ithal Pırellınınde 5 para etmemesi hiç bir farklılık arzetmemesi...piyasada yerli mal IRC ile aynı fiyatta olan Pırellı hamur performans itibariyle IRC den daha kötü...şimdi yerli malı ithal mal ayrımı yapmak için aralarında dağlar kadar fark olmalı...bu farkı mişlende yaşamak mümkün...
vay sağol hacı...
Yolda illaki patlayacak yarılacak birşey olacak...e bunda lastiğin ne suçu ve keko... Hamur ısındığına yola yapışıyor hacı...akıyor diyorum...he paran yoksa alamazsın...servet düşmanlığı yapma lan... paramızlan aldık helel pere...lastik profu ne alaka...ki mişlen alıdktan sonra kötü lastik iyi lastik farkını BEN BİLE anlayabildiysem tamamdır diyorum bu iş...
ekmağımla oynamayın bıradar briçston dunlop falan...tekere çomak sokmayın ülenn...
Valla abi benim için marka benim motorumun ölçülerinde lastik getiren ithalatcıdır..vardır ama basiretsiz distribütör bu pastayı görmez getirmez...her lastiğin her ölçüde lastiği vardır dimi...
peki usta kurye arkadaş dedi ki bu lastik sana 3-4 yıl gider dedi...ne demek istedi acaba... e bende deli gibi geziyom ortalıkta...birde kışın ırc mrc taktır sakla yazın kullan dedi...
neredeyse şimdi Bonsunlarla geziyordum...o ne lan Boncuk gibin...
Boncukkk gel kızım der gibi...
biraderim inan anlamam scooter performansından...
Unıllıyı Sirkecide ve kuryelerden duyduğum kadarıyla kayma yapmıyor...Anes takıyor Unıllı...
abarüüü 610 mü...ben 610 liraya şu an moto bloğu piston silindir krank dğeiştirir kalan 200 liraylada 2200 kmlik TR gezisi yaparım...
sağol dostum Allah kaza bela vermesin...
Diyeninde düşeninde taa....
olm satılıkmı bizi klavyemiz çapsız devlet mamuru pis yazıcı posta...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
gökhan,
bende dandik lastikleri seviyorum virajlarda çok güzel kayıyor dirift on numara oluyo
bu arada geçenlerde pırelli taktım üsküdarda toplandığımızda o akşamki çiselemede bile çok iyi yol tutuşu vardı, kuru zeminde çok iyi viraj limitlere dalıyorum gayet iyi,
özellikle bu tarz motorlarda,
michelin, prelli ve metzelerden şaşmamak lazım yıllar boyu hepsini test ettim bu üç marka gerçekten iyi
arkadaşlar,
lastik alırken lastiklerin tarihide çok önemli, iyi bir markamın rafda iki yıl beklemiş lastiğindende fayda gelmez haberiniz olsun
vay Barış abi nettin...
Abi Metzellerin TR de dubles 90/90/18 veya 100/90/18 i na mevcut...yoksa mişlenin değil Metzellerin borozanlığını yapardım...
ama iç lastikli olan bi modeli var onuda ara ki bulasın...
sence marka demek bulunabilirliğiylede alalaklı değil mi...benim ölçülerimi üretmiyorsa getirmiyorsa(ithalatcı veya distribütör) avanaktır...mal kötü dğeil ama yöneticiler avanak...bu segmentteki rekabeti görmeyip bizi IRC nin kucağına atmaları kötü olan...
Güneşi gördüm Barış abem...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
mete doğru yolu bulmussun... hayırlı olsun..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hak yola girdim kanka...Yüce Mıchelın aşkına...
Uploaded with ImageShack.us
Hayırlı uğurlu olsun moruk bende ön duro arka irc kullanıcılardanım cok memnunum michelinin 120 80 18 yada 120 90 18 lastiği varmıkı.
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
Hayırlı ola abi. Bende de CuBuF'ta ön arka Pirelli, o da iyidir
Abi iyi güzel etmişsinde biraz fazla abartmışsın reklam kokuyor.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Hade hayırlı olsun mtehan abi.
Yağlı sürüşler dilerim.
facebook(Fazer Tutkunları)
Hacı bende önce taktıran bir arkadaş 170 vermiş...onada 180 demişler son ne olur demiş 10 lira indirim yapmışlar...valla girdi 180 acımadılar...ama 2 gündür faydasını görüyorum...canımız bu lanet lastiklere emanet...ırc shınko pırellı düdük makarnası...amac bilinc oluşturmak...bu adamların reklamını yapsam bir dahaki lastik değişimine en az 2 yıl var...e Mişelının sence reklama ihtiyacımı var...ben çingenelik yapar üçü beşi arardım...yok abi aramıycan parayı vericen aç gezicen ama bu kahrolası lastikler şart...
sağol hacı akıyor namussuz motor asfaltda inan...
görmemişin bi lastigi olmuş tutmuş ignelerini koparmış biz yıllardır mişlenlerle bir saga yatarız bir sola sesimiz çıkmaz ayıp ayıp yüzde kaç aldın hayirli olsun hacı kanka güle güle eskit 15 binde biterse karışmam
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)