slm abilerim bizde mondıal 125kt var yaş 18 benim ve ybr almayı düşünüyorum ama babamı bi türlü ikna edemiyorum yardım nasıl ikna ederim
slm abilerim bizde mondıal 125kt var yaş 18 benim ve ybr almayı düşünüyorum ama babamı bi türlü ikna edemiyorum yardım nasıl ikna ederim
Baba de. YBR hem yakıtta Daha Cimri Hem bu Çançinçon'dan daha dayanıklı Hem Arıza çıkartmaz de. Tabi ben YBR Sevmem o ayrı
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
diyorum ama benim peder laf anlamıyo bi şekilde ikna edecem ama nasıl bilmiyom
Ben Onu istiyorum ya de. :( bir ümit
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
Babanı ancak annen ikna edebilir.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Benim babam gibi 75 yaşında diilse ki sanmıyorum diildir güzelce motora binmesini sağla ) Motora alışınca daha ne motorlar alır ))
Bir garip yolcu...
biraz daha bekle
bende babamı motor alsın dıye ıkna ettım. şimdi benım motorum yok babamın var.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Motorunu her hafta servise götürme bahanesiyle para iste Bu arada da her seferinde "işte YBR olsaydı servis yüzü görmezdi" falan de
kardeşim bi işe gir paranı biriktir sonra deki baba ben motor alıyorum ;))
babam beni ikna ediyo .. :D şu motoru al bineriz beraber.. şu daha raahat .. gibi önerileri var :D hayat işte :D tuhaf dimi
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Kısa süreliğine hedef değiştir. Mesela Ybr'den vazgeçtiğini daha pahalı bir motoru kafaya taktığını sayıkla dur...Zamanla baban; neyse Ybr'yi alalım o zaman diyecektir
::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:
kendi paran varsa al , yok ise anneni devreye sokmaktan başka çaren yok sanırım . veya motorsiklet mağzasının yanından geçerken tut kolundan sok içeriye zaten yeni modelleri yeterince güzel yapmışlar görünüşü bayağı bir hoş olmuş . babana motorun özelliklerini göstererek anlat bu işi bildiğini düşünmesini sağla . ehliyetin yok ise ehliyet alıcağını söyle , kask ve mont çeşitlerini göster . şu modeller iyimiş bunlar daha güvenliymiş de bişeyler uydur . benim gibi yaparsan işin zor ben direk aldım ve babam öğrenince 3 yıl benimle muhatap olmadı yaşım 31 oldu halen aynı olayları anlatıyor mecburen boyun eğmek zorunda kalıyoruz bu duruma . öyle birşey yap ki ne senin , ne de ağilenin kalbi kırılmasın .bol şanslar kardeşim.
::puro::
buda güzel bi fikir mesala cbr 125r istesem belki o zaman ybr yi alalım der
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:01 ----------
bende bide öyle deniyim önce annemi ikna ederim gerçi o fazla zor olmaz annem de baba ma söylerse belki bi ihtimal ama denemem lazım yaz geldi hala alamadık
yaş 28 olmuştur, neler geldi geçti bize anlatır mısın?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)