Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

LS2 Carton Kasımın vidası yalama olmuş

REKLAM ALANI
    zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    LS2 Cartoon kaskımın sağtarafta vizörü tutan plastiği tutan vida yalama olmuş. cevirsemde sıkılmıyor. Ne yapabilirim?
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    abi benim kasktakide tak çıkar tak çıkar yalama olduama takılıyor yine eğer senin vidanın dişlerinde sorun varsa ona benzer bi vida bulursan çözülür sorun eğer sorun içerdeyse daha kalın bi vidayla tutar tahmınimce...

bu arada az once metehan abiyle sizin işyerinin orda buluştuk zamanım olsa uğrıcaktımoda erdi'yle sarıyere gitti gezmeye millet geziyo biz çalışıyoz

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi benim kasktakide tak çıkar tak çıkar yalama olduama takılıyor yine eğer senin vidanın dişlerinde sorun varsa ona benzer bi vida bulursan çözülür sorun eğer sorun içerdeyse daha kalın bi vidayla tutar tahmınimce...

bu arada az once metehan abiyle sizin işyerinin orda buluştuk zamanım olsa uğrıcaktımoda erdi'yle sarıyere gitti gezmeye millet geziyo biz çalışıyoz

Valla iyi fikir Mücahit bir bakmak lazım.

Mete hanla konuştuk gel kahfe cay icek dedim işim var dedi keşke bir alo deseydiniz anladık kahfe sevmiyorsnuz bari birer cay icerdik. Hem sen en azından dışardasın ya benim kafamın bekmezi aktı kullaklarımdan valla...
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla iyi fikir Mücahit bir bakmak lazım.

Mete hanla konuştuk gel kahfe cay icek dedim işim var dedi keşke bir alo deseydiniz anladık kahfe sevmiyorsnuz bari birer cay icerdik. Hem sen en azından dışardasın ya benim kafamın bekmezi aktı kullaklarımdan valla...
    bende içerdeyim be abi vatan caddesinde buroda,laptop aldım servisten aciliyetim vardı yoksa uğrıcaktım bidahaki sefere içeriz kahveni

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)